Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Sagol vallahi kuzum
Limon önemli nimet harcanır mi hiç

benim ki de 4.5 ayindan beri huysuz ama kucaga alinca duruyor, kucak istedigi icin huysuz. kucakta da durmuyosa genelde ac oluyor. kilo alimi ne kadar dustu? gunduz uykulari nasil?

Ilk alışında sarı etmişti ondan şaşırdım
Canim doktor sey demisti bana rota bagirsaklari etkiliyor alerjik bebeklerde o yuzden onermiyoruz demisti kaka sorunumuz oldugu icin

Reactions: Jou
Valla kuzum tulum ve pijama takimi disinda asla birsey giymiyor benim oglan elinden gelse çıplak gezcek neler neler denedim pusette bile ayaklari havaya kaldirip battaniyesini eliyle asılıyor aciyor ustunu asla sıkıntıya gelmiyor cocuk bende saldim artik gogsunu kontrol ediyorum hep usuyormu diye ama sicak oluyor takmiyorum pek fazla o yUzden nasil istiyorsa oyle olsun kafasina soktu beni

Az.kaldi heyecan ile 6 ayi bekliyorum
Ayyy bende vallahi simdiden herseyi aldim okadar hevesliyimki babymall indiriminden beslenme seti doldurdum allahim diyorum baslasak biran once su stresten kurtlsam duzene girse hersey

Erkek çocuklar sıcağı sevmez diyorlar ben giydiriyorum uyku tulumu ama ince olandan normal tulum gibi bi tık daha kalın

Hımm ilkinde etkilemedi ama kaçgündür vardi bitek dün değildi gerci
Amannn bosver kiz baska sıkıntısı yoksa takma kafaya valla ben kendimi deli ettim hep mukuslu yesil kaka bide arada köpük oluyor bizde degisik bi yapısı var bu sıpaların anlayamadim bi türlü takıntı yapmıycam artik onemli biseyi olsa doktor farkederdi diye avutuyorum kendimi

Reactions: Jou
Erkek çocuklar sıcağı sevmez diyorlar ben giydiriyorum uyku tulumu ama ince olandan normal tulum gibi bi tık daha kalın
Aynen sevmiyorlarmis ebe bana oyle demisti saglik ocagindaki topuk kani alirken bakti sarip sarmalamıstim bukadar sıkma erkek bebekler sicaga gelmez dedi

Öylee zaten cano olcann kakalog
Ağrısı sızısı yoksa huysuz değilse mutlu bi bebekse tamamdır yanii birşeyi yok

benim ki de 4.5 ayindan beri huysuz ama kucaga alinca duruyor, kucak istedigi icin huysuz. kucakta da durmuyosa genelde ac oluyor. kilo alimi ne kadar dustu? gunduz uykulari nasil?
Emmesi gayet iyi yani günlük idrarını diğer günler gibi yapıyor. Gündüz ve gece uykuları eskisi gibi onlarda bi sıkıntı yaratmıyor. Eskiden aylık 1 kilo alırdı en son gittiğimizde 700 g almıştı bu ay iki haftada 250 g belki zor almıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…