- 5 Mart 2021
- 6.193
- 9.021
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #82.701
Gerçekten ya sürekli araştırılacak bir şeyler çıkıyorSagolun kızlar bi bakayım bu söylediğiniz markalara. Ikinci elden mi alsam diye dusunuyordum fakat ordada epey pahalıya satiyolar.Gugubi Ikinci ele o kadar para vermektense bütceme gore olani almak bana da mantikli geliyor
Dreamgirls isofix nedir ne değildir bende bilmiyorum onu araştır bunu araştır yorulduk artık yaaa
Annesi sadece minik akrobasik hareketler yapıyor Belis kuşu
Doktor kontrolüne gittiğinde tekrar danış canım doktoruna. Mesela güldüğü oynadığı zamanlar oluyordur illaki, kucakta gezerken mutlu olduğu. Eğer ağrısı hastalığı olsa o zaman da mutlu olmaz diye düşünüp saldım ben. Genel olarak mızmız ve huysuz benim çocuğum da, mizacı öyle elden bişey gelmiyor. Allah kolaylık versin hepimize, yalnız annelere daha da çokYaaa içim rahatladı bir nebze :) bebeğimin sağlık sıkıntısı olduğunu düşünmeye başlamıştım acaba bir yeri mi ağrıuor diye. Aynı durumdayım canım aramızda 2 hafta var normal o zaman bunlar. Benim de öyle ailemiz yok yalnızım akşama kadar belim kopuyor taşımaktan. Kucağımda da durmuyor ki ne yapacağımı şaşırdım cidden
Arabada bağlantı varsa isofixle çıt diye takılıyor koltuk. Eşin bilir isofix var mı bizim arabada deSagolun kızlar bi bakayım bu söylediğiniz markalara. Ikinci elden mi alsam diye dusunuyordum fakat ordada epey pahalıya satiyolar.Gugubi Ikinci ele o kadar para vermektense bütceme gore olani almak bana da mantikli geliyor
Dreamgirls isofix nedir ne değildir bende bilmiyorum onu araştır bunu araştır yorulduk artık yaaa
Yaa kuzum senin beybi oturuyor mu oto koltuğuna? Bizimki krizlere giriyorben baya arastirdim bunugittim bebegi hepsine oturttum hatta biraz huysuz oldugu icin oglusum
bazilari arabanin isofix ine baglaniyor, bazilari emniyet kemeri ile sabitleniyor. oncikle isofixli bir model secmek gerekiyor araba bunun icin uygunsa. ama cogu arac uygun zaten ve cogu oto koltugu isofixli artik
ikincisi adac puani. bu almanyada yapilan bir test. güvenlik, ergonomi gibi seyleri test ediliyor. ben adac testlerine girmis ve iyi puan almis bi urun almak istedim. cunku biraz evhamli biriyim
digeri de adlarinda gecen “i-size” muhabbeti. bu da malzeme kalitesiyle ilgili (guvenlik acisindan) avrupa ulkelerinde gecerli malzemeyle ilgili bir standard.
bu ucune bakinca cybex, be safe, maxi cosi, britax romer, joie ve graco markalari one cikiyor.
fiyat performans acisindan en iyisi joie i-spin 360 modeli. 5500 tl fiyati su an ebebekte. fakat 0-18kg bu.
0-36 kg lar daha uzun kullaniliyor ama yukardaki kriterlere uyan boyle bir model yok. onceliklerle ilgili yani biraz.
ben daha iyi fazla yattigi icin ve kumasi daha az terletecek gibi oldugu icin besafe izi turn-b modelini aldim. biraz pahali. ama 360 derece donmesine gerek yok dersen besafe izi twist aynisinin donmeyeni.
Ahahah aynı. Gören diyor ayyy üstü çok inceee, sıkıyorsa giydir bakalım. Benim de ense göbek sıcak oluyor ama elleri ve yanakları soğuk oluyor bazenValla kuzum tulum ve pijama takimi disinda asla birsey giymiyor benim oglan elinden gelse çıplak gezcek neler neler denedim pusette bile ayaklari havaya kaldirip battaniyesini eliyle asılıyor aciyor ustunu asla sıkıntıya gelmiyor cocukbende saldim artik gogsunu kontrol ediyorum hep usuyormu diye ama sicak oluyor takmiyorum pek fazla o yUzden nasil istiyorsa oyle olsun kafasina soktu beni
Canım normal artık 700 gr iyi bile almış. Eğer kilosu normalin altında olsa doktorun uyarırdı zaten. Mızlayarak ağlayarak iletişim kuruyorlar ben öyle düşünüyorum artık onu bir iletişim yolu olarak kullanıyorEmmesi gayet iyi yani günlük idrarını diğer günler gibi yapıyor. Gündüz ve gece uykuları eskisi gibi onlarda bi sıkıntı yaratmıyor. Eskiden aylık 1 kilo alırdı en son gittiğimizde 700 g almıştı bu ay iki haftada 250 g belki zor almıştır
Ahh emziğe alışsaydı . Ama sen yine de pes etme elinle destekle emziği dursun ağzında o esnada konuş şarkı söyle rahatlat . Yavaş yavaş alışır belkiÖyle canim aksam mutluydu mesala uykusunu almazsa çok huzursuz oluyor
Bi sekilde memeden uzak tutmak gerek ama emzik almio velet
kilo alimi iyiymis :) uykulari da iyiyse o zaman ataktan muhtemelen sizinki de :) doktor bana seyi sormustu, iyi uyudugunda uyandiktan sonra mutlu uyaniyor mu diye. o da bi gosterge bence bebegin iyi oldugununEmmesi gayet iyi yani günlük idrarını diğer günler gibi yapıyor. Gündüz ve gece uykuları eskisi gibi onlarda bi sıkıntı yaratmıyor. Eskiden aylık 1 kilo alırdı en son gittiğimizde 700 g almıştı bu ay iki haftada 250 g belki zor almıştır
karni toksa ve en onemlisi uykusu yoksa bi sure oturuyor :) ama illa yaninda ben olucam sarki soylucem oyalicam filanDoktor kontrolüne gittiğinde tekrar danış canım doktoruna. Mesela güldüğü oynadığı zamanlar oluyordur illaki, kucakta gezerken mutlu olduğu. Eğer ağrısı hastalığı olsa o zaman da mutlu olmaz diye düşünüp saldım ben. Genel olarak mızmız ve huysuz benim çocuğum da, mizacı öyle elden bişey gelmiyor. Allah kolaylık versin hepimize, yalnız annelere daha da çok
Arabada bağlantı varsa isofixle çıt diye takılıyor koltuk. Eşin bilir isofix var mı bizim arabada de
Yaa kuzum senin beybi oturuyor mu oto koltuğuna? Bizimki krizlere giriyor
Ahahah aynı. Gören diyor ayyy üstü çok inceee, sıkıyorsa giydir bakalım. Benim de ense göbek sıcak oluyor ama elleri ve yanakları soğuk oluyor bazen
Canım normal artık 700 gr iyi bile almış. Eğer kilosu normalin altında olsa doktorun uyarırdı zaten. Mızlayarak ağlayarak iletişim kuruyorlar ben öyle düşünüyorum artık onu bir iletişim yolu olarak kullanıyor
gecmis olsun yaaKızlar gece deprem yaşadık gene. Bebeği nasıl kaptım beşikten bilmiyorum . Allah beterinden korusun
Bizim eller yanaklar hep soguk kuzum ama dr bisey olmaz sırtı ve göğsü onemli dedi takmiyorum o yüzdenDoktor kontrolüne gittiğinde tekrar danış canım doktoruna. Mesela güldüğü oynadığı zamanlar oluyordur illaki, kucakta gezerken mutlu olduğu. Eğer ağrısı hastalığı olsa o zaman da mutlu olmaz diye düşünüp saldım ben. Genel olarak mızmız ve huysuz benim çocuğum da, mizacı öyle elden bişey gelmiyor. Allah kolaylık versin hepimize, yalnız annelere daha da çok
Arabada bağlantı varsa isofixle çıt diye takılıyor koltuk. Eşin bilir isofix var mı bizim arabada de
Ahahah aynı. Gören diyor ayyy üstü çok inceee, sıkıyorsa giydir bakalım. Benim de ense göbek sıcak oluyor ama elleri ve yanakları soğuk oluyor bazen
Canım normal artık 700 gr iyi bile almış. Eğer kilosu normalin altında olsa doktorun uyarırdı zaten. Mızlayarak ağlayarak iletişim kuruyorlar ben öyle düşünüyorum artık onu bir iletişim yolu olarak kullanıyor
Çok geçmiş olsun benim de annemler İzmir de çok korkmuşlarKızlar gece deprem yaşadık gene. Bebeği nasıl kaptım beşikten bilmiyorum . Allah beterinden korusun
bence sayilmiyor :) zaten meme uyursa uyandirin filan diyolar ya uyku egitiminde. seninki o hesap olmus :) pispisla uyuyan bebek mukemmel bebek gozumde. ben uyuduktan sonra altini degistirsem bi daha hayatta uyumadigi gibi dunyayi bana dar ederKızlar oğlumu emzirdim emerken uyudu sonra yatağına yatırdım altını açtım uyandı bezini değiştim pış pışla tekrar uykuya döndürdüm. Şimdi sorum şu oğlum memede uyumuş mu sayılıyor hala
gunaydinlar ah yazamadım elime aldım teli hahahhaUyanmıyor canm sabah açıyor gözleri. Günaydın güne karanlıkta başlayanlar
Ahh emziğe alışsaydı . Ama sen yine de pes etme elinle destekle emziği dursun ağzında o esnada konuş şarkı söyle rahatlat . Yavaş yavaş alışır belki
Kızlar oğlumu emzirdim emerken uyudu sonra yatağına yatırdım altını açtım uyandı bezini değiştim pış pışla tekrar uykuya döndürdüm. Şimdi sorum şu oğlum memede uyumuş mu sayılıyor hala
Benim de ilk kez oldu hep yapıyorum bidaha da uyumuyodubence sayilmiyor :) zaten meme uyursa uyandirin filan diyolar ya uyku egitiminde. seninki o hesap olmus :) pispisla uyuyan bebek mukemmel bebek gozumde. ben uyuduktan sonra altini degistirsem bi daha hayatta uyumadigi gibi dunyayi bana dar eder
Hadi ya tüh. Ama sonra uyandı aslında tekrar emmeden uyudu bilemedim şimdi bak kafam karışıkEmerken uyumuş oluyor kuzum
İlk uykuya geçiş önemli diye biliyorum
Hadi ya tüh. Ama sonra uyandı aslında tekrar emmeden uyudu bilemedim şimdi bak kafam karışık
Daha önceden böyle yapmadığı için ben de ne yapacağımı şaşırdım canım. Aynen tabiki güldüğü zamanlar oluyor. Bakalım inşallah gözlemlemeye devam edeceğim eğer çok devam ederse pazartesi doktora götüreceğim artık. Diğer ay 700 almıştı da bu 15 günlük süreçte aşırı az aldı canım halbuki beslenmesi de iyi anlayamadım bi türlü.Doktor kontrolüne gittiğinde tekrar danış canım doktoruna. Mesela güldüğü oynadığı zamanlar oluyordur illaki, kucakta gezerken mutlu olduğu. Eğer ağrısı hastalığı olsa o zaman da mutlu olmaz diye düşünüp saldım ben. Genel olarak mızmız ve huysuz benim çocuğum da, mizacı öyle elden bişey gelmiyor. Allah kolaylık versin hepimize, yalnız annelere daha da çok
Ayy cano sen izmirdendin dimi allahbeterinden korusun çok kötü gece bide gecmiş olsun daha yaşatmasın allahKızlar gece deprem yaşadık gene. Bebeği nasıl kaptım beşikten bilmiyorum . Allah beterinden korusun
Kuzum benim memede uyudu dediğim öyle aman aman dalmak değil uykusu çok bastırdığı da gözler falan gidiyo ya o sırada götürdüm yatağına.Memede uyumasına izin vermeyin diyorlar mesala memede mayısta ya hemen uyandırıp sonra yatağına yatirin diyorlar Ay kuzu benimde kafam karıştı
Bizimkide ayağa alıştı memede dalamiyor artık
Memede mayısta bende ayağıma aldim 10 dk sonra anca uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?