Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bugün kontrole gittik. Hocam belisi oturtayımmı diyorum. Kendisine bırak diyor kendisine bırakırsam hep oturacak diyorum. Ek gıda yedirirken mama sandalyesine oturtayımmı diyorum. Şimdi oturt derim bir sıkıntı olur erken olabilir falan filan. Adam net bişey söylemedi ya neyse belise sorayım kendisi bu konuda ne düşünüyor

Doktora gitmeye hiç gerek yok o zaman Belis ne derse öyle devam hey Allahım

Kahkaha attim yavastan otursun canim ek gidayi yattik yerden vermek azcik tehlikeli geliyor bana

Kızlar gece deprem yaşadık gene . Bebeği nasıl kaptım beşikten bilmiyorum . Allah beterinden korusun
Ahh geçmiş olsun canım, benim de kardeşim bucada oturuyor. Hemen mesajlaştık gece uyanıktım ben de. Çok korktuk, geçen seneyi atlatamamışken daha Allah korusun
Ay bizimki ben yanında naparsam hep kriz, sadece annemlere gidebiliyoruz bi de hastaneye toplam 15 dk max yol onda da kafa kazan oluyor çığlıklardan. Yalnız asla deneyemem şu durumda heralde bayılır nefessizliktenAhh şöyle arkaya bebişi atıp gezmeye gideceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum
Bence pış pışla uyutmuşsun. Tam da uyku eğitmenlerinin dediğini yapmışsın çok iyi maşallah
bence sayilmiyor :) zaten meme uyursa uyandirin filan diyolar ya uyku egitiminde. seninki o hesap olmus :) pispisla uyuyan bebek mukemmel bebek gozumde. ben uyuduktan sonra altini degistirsem bi daha hayatta uyumadigi gibi dunyayi bana dar eder
Ahhahdhdh alt açmayı geçtim yerine koyduğum an dinkkk gözler açılıyor cin gibi. Ya hamakta ya kucakta uyucak çocuk. Dünyayı dar eder çok iyiydi off bizim bebeler niye böyle ya şimdiden korkuttular bizi

Ben de pış pışla uyuttum diye sevindim vallaa sonra da bi emin olamadım haftaya ara tatilde deneyeyim diyorum şu uyku eğitimi işini becerebilirsek işe başlayana kadar halletmem lazım ya yoksa zor olacak gibi

Kizlar benim mama sandalyesi geldi simdi ( multi ) mimzyle degistireyimmi cok kararsizim hala ya bana akil verin nolur

Tam dalmadiysa olmuş bu iş kuzum inşallah devamı gelir
Bende ne bilim vallahi bazen memeyi istiyor özellikle.hala yeterince emmedimi acaba diyorum

Kizlar benim mama sandalyesi geldi simdi ( multi ) mimzyle degistireyimmi cok kararsizim hala ya bana akil verin nolur
sen multiply daha agir oldugu icin mi demistin. oyle hatirliyorum sanki. aradaki fark 1.5 kg bile degil. bence cok fark yoktur. multiply in masa sandalye modunu cok kullanmazsin bence cunku surekli sok tak yapamazsin ve baya uzun sure kullanir bunu mama sandakyesi olarak. o zamana coktan baska masa sandalye alirsin ama mimzy nin bi rengi 600 tl daha ucuz (2000 tl). fiyat acisindan degistirilebilir bence.

Tam dalmadiysa olmuş bu iş kuzum inşallah devamı gelir
Bende ne bilim vallahi bazen memeyi istiyor özellikle.hala yeterince emmedimi acaba diyorum
Benimde bu ara uzun sürüyo emmesi ya ek gıda vakitleri geldi artık iyice doymuyolar.
Ay inşallah beceririz hepimiz şu uyku işini ya uğraşmaya devam

Oyyy napeemmm yaa uyku düzenine sokmaya çalıştımm emzirmeden uyutmaya çalıştım 1den beri uyutuyodum uyudu uyandı hep sürekli busefer yarımsaat önce gene uyandı baktım gozler kıpkırmızı besigi salladım daha gozükmeden cıbınlıkta görmüyo beni görünmedim hep salladım beşiği uykuya daldı uyuyo suan

Aman uyusun ya. Memede uyuyunca noluyor sanki. Ne güzel işte uyku düzeninde sallama fln da olmuyor sanırım, koyuyorsun bebek kendi kendine uyuyor. Bunun diş çıkarması, atak sendromları osu busu var. O zamanlar o can havliyle binbir emekle verdiğin uyku eğitimini
Gerisin gerisiye bozmamak zor sanki.
Gerçekten ya sürekli araştırılacak bir şeyler çıkıyor bir de alınacak şeyler aslında bu ara kasım indirimi vs derken fiyatlar bir tık düşebilir.
Puseti 13 kg kadar tasiyormuş. Simdilik onu kullanıy diyorum. O zamana kadar indirime fln denk gelirsem degerlendiririm bakalım.
Kızlar gece deprem yaşadık gene . Bebeği nasıl kaptım beşikten bilmiyorum . Allah beterinden korusun
Çok geçmiş olsun.

Rahatlik be genislik acisindan da dusundum canim sanki mimzy bi tık daha rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…