Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Resmen ben yorum yapmıyım sonra başıma kalmasın demiş doktor
Valla aynen öyle oldu canım çok iyi bir Doktorumuz var anlamayacağın:)
Kahkaha attim yavastan otursun canim ek gidayi yattik yerden vermek azcik tehlikeli geliyor bana

Kuzum zaten oturuyorum ama eşim çok pimpirikli doktora sor ona göre oturtalım diyor hangi birisiyle uğraşacağım bilemedim

İşe başlamıcak olsam emerken uyusun hiç sorun değil de işe başlıcam o yüzden sürekli memede uyuması sorun olur

Benimde bu ara uzun sürüyo emmesi ya ek gıda vakitleri geldi artık iyice doymuyolar.
Ay inşallah beceririz hepimiz şu uyku işini ya uğraşmaya devam

Evet inşallah uyku olayını çözeriz
Kabak bitirdim patatese geçiyorum bugün ama fırsat vermiyor ya uyurken bile yanındayım

Ay hadi inşallah
Bizimkinin bugün hep uykusu vardı ya hep bölündü 3.uykuyu şimdi yaptım
Bir türlü dalamadi

Ay hadi inşallah
Bir türlü dalamadi
Cano ya sanırım rotavirüs etti dun olduda hep uyumqk istedi 14.00 dan beri uyuyo ara ara uyandı agladı karnı ağrıdı uyudu meme istedi falan derken busaat oldu uyuyo kurban olurum ya nasil bian hıçkıra hıçkıra ağladı sesi gitti

Ay hadi inşallah
Bir türlü dalamadi
Benimki hiç 3kez uyumadı bir günde. Normalde hiç uyumuyodu bu ara şükür ki 2kez uyuyor 3e uğraşırsam çok ağlıyo ben de üstelemeiyorum valla

Bende aynen boyle hissediyorum, gectigimiz 2-4 gundur cok fena icmiyo mama meme hicbsey ya, arada kafasina eserse iciyo, baktm alttaki disin birinin ucu cikmis, kulagini cekistiriyo, uyumuyo durmuyo bagriyo yemiyo, delirmek uzereyim, normal mi bu kadar olmasi?

Kızlar aranızda bebesinin kafasıni kazıtmayı düşünen var mı? Benim saçlarım çok seyrek kızım bana çeksin hiç istemiyorum ama olur da çekerse bunun önlemini şimdiden almak için kazıtmak ne derecede fayda sağlar bilmiyorum açıkçası. Benim küçükken kafam hiç kazıtılmadığı için ara ara acaba kazıtılsaydı farklı olur muydu diye düşünmeden edemiyorum. Sizler ne düşünuyorsunuz bu konuda? Hangi aydan sonra yapmak gerekir, bilgisi olan var mı?

Kazıtmak çok bişey farketmiyor canm ama sen bilirsin oğlumu 1 yaşında kazıtmıştık aynı sıklıkla çıktı tamamen genetik şuan bebelerin saçları seyrek değil 2 yaşına doğru sıklaşıyor

gunaydinlar ah yazamadım elime aldım teli hahahha

Bilmiyorum ki kuzu ya alışsın istiyorum ben ise baslinca çok zorlanacak
Bendede öyle oluyor bugün kocam evdeydi gezdik kanguruya koyup birazda uyumuşum ilgilendi. Valla yardımcı olınca hertürlü bakılır bebe ama kimsen yoksa belin ayrılıyor

İnci gibi dişleri olsun yavrumun normal valla dişler kimi bebeyi çok etkiliyor bazıları anlamıyor bile. Bizdede oluyor mama meme reddi doktor mamayı bırak dedi ama nasıl bırakayım zaten az veriyorum memede bi kıyamet koparıyor gündüzleri huysuz gece meme aşığı atağı atlatsak dişide atlatsak kök dişlere kadar rahatız diycemde 13. Ay atağı bu atak gibi o zaman tamamen varolmuş bir kişilikle karşı karşıya olcaz

haapyyy yukarda anlattım cano yaa 5bucukta uyandı enson busefer simdi ye kadar oyaladım emziriyorum uyutucam allahın izniylee

Aynen şuan saclarının yarısı var yarısı yok zaten kız çocuğuna da insan hiç kıyamaz yaa. Bakalım sac yönünden genetiği insallah babasına cekmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…