Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amin cok tesekkurler
Bu cok garip bisey ya, uyumuyo yemiyo durmuyo napicagimi bilmiyorum, 12de uyudu yine dün, kulagi mi agriyo napiyosa kulagini cekistiriyo ensesini tirmikliyo, artik napicagimi sasirdim, cocugum emip uyuyunca benden mutlusu yok rahatliyorum resmen ama emmeyince bi streski baya yipratiyo beni

Benim kızımda sol tarafı emerken hep kulagi ve ensesiyle oynuyor hatta kulaginin icinde bir cok noktayı kanattı Uykuları gelince kulaklarıyla oynarlarmis. Benim sürekli olduğundan bana artık cok normal geliyor bu aralar beni de öğlene kadar doğru dürüst emmiyor. Bir kere sağıp verdim bgn onu lıkır lıkır içti edepsiz ama daha vermem alışmasın beni uğraştırıyor cunku. Acıkana kadar yarım saatte bir teklif ediyorum ben.

Yok bu mamayi da almiyo bu ara, butun eller hersey agzinda, kucaga alip yatirinca bagriyo agliyo geriliyo, biberonu gorunce de yapiyo aynisini, 5 dk emip baya uzun saat emmeden mama almadan durmaya basladi 2 gundur, ac biliyorum ama beslenmek istemiyo

Kızım ağlayıp uyumaya direndiğinde benim direkt stresten sırtım kasılıyo doktoruna hic danıştın mı peki? Gercekten kulağı agriyosa ona göre bi ilaç fln verirdi belki.

Kızım ağlayıp uyumaya direndiğinde benim direkt stresten sırtım kasılıyo doktoruna hic danıştın mı peki? Gercekten kulağı agriyosa ona göre bi ilaç fln verirdi belki.
Yok danismadim henüz, ztn 2 gundur boyle, bende agriyomu acaba falan diyorum surekli, sonra kaldirip oyun oynatmaya baslayinca biseysi yok gibi, anlamadim gitti, gercekten yemediginde uyumadigi da stresten mahvoluyoruz ya

Yok danismadim henüz, ztn 2 gundur boyle, bende agriyomu acaba falan diyorum surekli, sonra kaldirip oyun oynatmaya baslayinca biseysi yok gibi, anlamadim gitti, gercekten yemediginde uyumadigi da stresten mahvoluyoruz ya
dis cikarken kulak agrisi da yapiyomus ya ondandir muhtemelen. yazik bebise ya atakla ust uste gelmis

Benimki hiç 3kez uyumadı bir günde. Normalde hiç uyumuyodu bu ara şükür ki 2kez uyuyor 3e uğraşırsam çok ağlıyo ben de üstelemeiyorum valla

Benimki mizmizlaniyor uyumak istiyor o yüzden yatiriyorum
Valla bjzkm kiz da ağlıyor ama ayakta mizmizlanmasi daha zor

Bendede öyle oluyor bugün kocam evdeydi gezdik kanguruya koyup birazda uyumuşum ilgilendi. Valla yardımcı olınca hertürlü bakılır bebe ama kimsen yoksa belin ayrılıyor

Valla benim kızda kurcalayacak her yeri yalan ağlama hep
Ay en Tek olunca çok zor bebek de sıkılıyor herkes gelince bizim kiz sus pus

Canim 2. Aydir eşim havalar sogumadN kestirelim dedi oteledim geçen bebis görmeye gittik arkadaşın 6 yaşında kizi var
Canim kiz bebek diye kıyamadım keşke kestirseydim dedi cok ince saçları dedi
Alttan kazıttiriyormus altlar daha gür
Anlican kazıttirim ne kaybetcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…