Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki mizmizlaniyor uyumak istiyor o yüzden yatiriyorum
Valla bjzkm kiz da ağlıyor ama ayakta mizmizlanmasi daha zor
Benimki istemiyo ya ben de bıraktım kaç uyku isterse o kadar uyuyo uyuyunca rahatlıyosa daha mantıklı tabi uyutmal senin için

Benimki istemiyo ya ben de bıraktım kaç uyku isterse o kadar uyuyo uyuyunca rahatlıyosa daha mantıklı tabi uyutmal senin için

Yok o 3.uyku olmazsa zehir ediyor hayatı bana
O yüzden akszm üzeri mutlaka dinlendiriyorum
8.30 9.00 arası sabah uykusu 7 gb uyanıyor
11.30 12.00 arası öğlen
Son uyku Allah ne verdiyse
3 olur 4 olur 5 olur bugün zor bela 5 de uyudu

İyi ya bence düzeni kurmuş güneş hanım keyifleri ne isterse ona uyuyoruz mecburen ne kadar plan yapsakta

Doğru zamani ne zaman acaba? 6 aylıkken fln kazıttırsak olur mu ki? 1 yaşından sonra kıyamam gibime geliyo doktoruna da gidince bi sorucam bakalım o ne diycek.

Bizimkide altıda kalktı 8 de hazırlamaya başladım kaka yapti 8 buçuğu buldu yatmamiz
Uyudu klasik 9 buçuk gb agladi memeyi aldı hala birakcak
Bizimde 3üncü emişi 1 kereyi emzikle pışpışla hallettim ama sonra vicdan yaptım ya açsa diye memeyi ağzına alıyor 2 dk çekip uyuyor aç olsa emer herhalde saatlerce emdiğide yok zaten tiryaki gibi 2 çekiyor bırakıyor

Uyandı zaten napcan kızım nasil istiyosa öyle duruyorum dr dedi gene uyuyo dedi normal dedi birşey yok dedi ilerleyen zaman sokarsın düzene dedi hic uyumasa kötü dedi
Uyandığında tekrar uykuya geçemiyormu memeye gelince geçemiyor sa alıyor uykuyu demek ki kuzu dert etme onunda düzeni öyle o zamn

Reactions: Jou
Doğru zamani ne zaman acaba? 6 aylıkken fln kazıttırsak olur mu ki? 1 yaşından sonra kıyamam gibime geliyo doktoruna da gidince bi sorucam bakalım o ne diycek.

4 aylik kazıttiran bile var benim oğlum kış bebesiydi yaza girerken 6 7 aylıkken kazittirdim kizida havalar sogumadan bugün yarın kazittirayim diyorum 1 yasa uzun olsun saclari

Benimki memede emiyor 1 saat ama nasıl biliyor musun iki çekiyor 5 dk duruyor iki çekiyor 5 dk duruyor tam dalınca birakiyor

4 aylik kazıttiran bile var benim oğlum kış bebesiydi yaza girerken 6 7 aylıkken kazittirdim kizida havalar sogumadan bugün yarın kazittirayim diyorum 1 yasa uzun olsun saclari
Nerde kazıttıracaksın peki, kuaförde mi? Kafalar bi sağa bi sola kıpır kıpır evde kendimiz yapamayız heralde

İyi ya bence düzeni kurmuş güneş hanım keyifleri ne isterse ona uyuyoruz mecburen ne kadar plan yapsakta

Oyle canim o yüzden bende çok saate takılmıyorum bazen 4 uyku yapiyor
Aha bugün 4 iyku yaptı doğru
Annem geldi sesine uyandı 30 dk uyumuştu sonra mizmizlandi tekrar uyuttum arkadaş diyor daha yeni kalktı
Kalkti ama mutsuz dedim
Ayakta ağlayan bebe sessizce uyutulmayi bekledi
Bazen memede uyumak istiyor uyuyamıyor sinirleniyor bu seferde süte takıyorum

Benimki memede emiyor 1 saat ama nasıl biliyor musun iki çekiyor 5 dk duruyor iki çekiyor 5 dk duruyor tam dalınca birakiyor
Ooo güneş has tiryaki o zaman bizim öyle değil yatırıyorum ben memeyi bırakınca tekrardan almıyor zaten uyanınca istiyor bence açlıktan değil alışkanlıktan akşam ablam geldi bu doymak değil keyif dedi pış pışla uyut alıştırma böyle büyüyünce daha sık kalkar uyutmaz dedi bağırsaklarındanda ses geliyor midemi bilemiyorum hep açmış gibi hissediyorum

Uyandığında tekrar uykuya geçemiyormu memeye gelince geçemiyor sa alıyor uykuyu demek ki kuzu dert etme onunda düzeni öyle o zamn
Aynenn canımm geçmiyo kalkıyo yerinden hep kabullendim cano ben napayim dr dedi normal hiç uyumasa kötü dedi uykunu alıyo dedi yani

Nasil uyutcaz öyle coo zor imkansız gb geliyor
Tükenmiş gb hissediyodum ben
Mücadele edemem gb
1 yaşına kadar devam sonrası düzelir inşallah oğluma yastik bozuldu sallanmiyor demiştim 1 hafta ağlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…