- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #82.801
11 12 gibi ediyo böyle illa kabullendim ben
Ahh canommm allah hepimize kolaylığı versinn cidden çok zormuşAman kuzu sen ne yaparsan yap onlar bildiklerini okuyorlar
Ara ara huysuz olmadıkları vakit dene
Diyorum ya bizimki tam 1 Ay kalktı aynı Almira gb yaptı şimdide uyuyor ama memede yine ben kilit bak 9 buçukta beri kucamda
Uyandı zaten napcan kızım nasil istiyosa öyle duruyorum dr dedi gene uyuyo dedi normal dedi birşey yok dedi ilerleyen zaman sokarsın düzene dedi hic uyumasa kötü dedi
Ahh canommm allah hepimize kolaylığı versinn cidden çok zormuş
Emziriyosunn beybi kolaymı bende acıkıyorum hep gidiyorum dolabı açıyorum geri donuyorumUyudu inşallah karnım acıktı Ay bu ara çok acıkıyorum kiz ben
Ooo okonuda fena yandıkk simdi kızlar fena nelerle özeniyolar yani cok basitleştiAmin kuzum annelik sabır işi
Sevgileri olsa bi dk evde tutmazsin
Zor gerçekten kuzuOoo okonuda fena yandıkk simdi kızlar fena nelerle özeniyolar yani cok basitleşti
Emziriyosunn beybi kolaymı bende acıkıyorum hep gidiyorum dolabı açıyorum geri donuyorum
Ooo ne almaya gitti kocanAy keşke bende dönebilsem hatta kocayı kandırdım canim cok çekti beeee diye çıktı şimdi
Oysaki sadece çay ile.kurabiye.yapacaktim
Ooo ne almaya gitti kocan
Çiğköfte ozaman gece gece o bulunurYok söylemem emziriyorsun kiz
Aman aman bisi değil yavrum aha gömdüm gitti şimdi vicdan kısmına bile geçtim
Çiğköfte ozaman gece gece o bulunur
Suan emziriyorum
Afıyet olsun canim benimm bende tuzlukurabiye yedim meyvesuyu içtim kestiHahahhahahha akıllı giz
Kiz sen başladin mi ek gıdaya,ben cesaret edip başlayamadim daha,guya ben başlayacaktim:)Geri tükürme azcık yüz buruşturma
Afıyet olsun canim benimm bende tuzlukurabiye yedim meyvesuyu içtim kesti
Kiz sen başladin mi ek gıdaya,ben cesaret edip başlayamadim daha,guya ben başlayacaktim:)
Ben de tadim yaptiracaktim ama bizim oğlanin sindirim sistemine guvenemiyorum, gazı çok o yuzden korktum başlayamadim,Başladım kiz doktor.basla dedi liste verdi
Hadi bismillah dedim Başladım
Kakası düzelmeye başladı 2 gündür kıvamlıCanim cok cok haklısın
Kaka olayını nasıl takmamaya başladık onu da seyrine bırak şükür keyfi yerinde mutlu huzurlu
En azından burada iki sohbet edip kafan dağılıyor kendini yalnızlastirma
Hepimiz kızıyoruz sonra üzülüyoruz
Sıkma canını güzel düşün bu günlerde geçecek
5 ayın yorgunluğu var üzerimizde kolay mı
Ek gıdaya başladım zaten canım ben 2 hafta olcak. Bence olay mamayı sevmeme değil yani inat gibi. Çünkü biberonu görünce ağlıyor. Ağzını açmıyor 5 saniye sonra açıp bi içiyor şok oluyorum. Bazen hiç almıyor. Bazen içerken bi ses duysun bırakıyor oynuyor falan. 4 aydan sonra oldu ne olduysa. Düzelir diye bekledim ama yok. Hipp alsam diyorum bu sefer yine düzeni bozulacak diyorumCanim kafani toparla tabiki ama uzme kendini lütfen belkide mamayi sevmiyordur az kaldi ek gida donemine istersen bi tık erken basla millet neler neler yediriyor bebeklerine biz pinpirik yapiyoruz aydindaydim halamin kizi benden 1 ay once dogum yapti üzüm suyu tarhana yogurt gunde 2 tam ögun bide ara ogun uzum suyu veruyor biberon dolusu su veriyor sasirdim bukadar cok nasil yer diye ama alistirmis cocuk sadece oyun icin memede yada uyku icin dedim degisik bisey yap sebze puresi meyve puresi tarhanadaki vitamin nede var biz bunlarla buyumedikmi diyo
He bide mamayi ben bicok tanidigima sordum hipple milupa cok iyi gelmis mama reddi yasayan arkadaslarima icimi yumusak geliyormus sanirim
Yok cano ya yine aynı. Bi garip gerçekten bu kızCanim benim toparla kendini ucu değiştirmek de işe yaramadı o zamaninşallah düzene girer yakın zamanda
Alışır alışır hiç merak etmeesim daha verme dedikce verdiaz az verip alistirayim bari. cok saol.
Ben zaten 800 ü duyunca şok oldum. Ama görünürde zayıflamış gibi de kucağımıza alınca falan annemde öyle diyor. Tartı aynı tartı gerçi yanlışlık yoktur800 gr bu ay icin cok cok iyi. demekki doyuyor. uzme kendini bu konudacogumuzun cocugu o kadar alamadi bu ay. zaten mama degistikten sonra bebeklerin mamaya alismasi 3 haftayi buluyormus. kilo alimi cok iyi oldugu icin bi sure sadece gozlemlesen de takmasan kafana
Pek bir şey çıkmıyor çok az yapışkan sümük çıkıyor ama sonra açılıyor burnu. 2 gün böyle oldu. Dünde ısıtıcıyı açmadım acaba o mu yapıyor diye. Sabah daha iyiydi. Bugün de buhar makinesini açtım içine coldmix damlattım 1 damla. Yatarken kapatcam nem iyi gözüküyor çünkü. Geçen gün biri daha dedi hırıltı reflüdenmiş ilerde astıma çevirebilirmiş diye. Bir de doktoru mamadan dolayı mikrop kapıyor enfeksiyon olur biberonla verme falan demişBurnunu açtığında bişeyker çıkıyormu canm bizimde öyleydi burnunu açmaya çalışınca bişey çıkmadı hırıltıda vardı reflüymüş ilaca başladık beslenmeden sonra daha çok oluyordu
Bugün ısıtıcıyı açmadım olmadı sanırım ondanmışBaşka bir şey olmasın acaba doktor kontrolü ne zaman doktora desen durumu?
Ay umarım öyle bir şey değildir takip ediyorum yineGenelde gece yani akşam gibi şiddetlenir bulgular.. misal öksürük gece doruklarda olur, alerjik rinit, grip vs daha çok gece akşam artar.
Valla son 1 ayda aşırı yıprandım. İnşallah düzelir iştahıÇok haklısın hamilelik süreci lohusalık bebek bakımı derken yıprandık bir de mama konusu olunca. Yavrunun iştahı yerine gelsin güzel güzel yesin inşallahyeri geliyor hepimiz yaşıyoruz malesef bu ağlamaları kendini kötü hissetme lütfen
Duruyo çok şükür yaa bazen tabi ağlıyorAhh çok zor gerçekteninstada dr bebek sakince kendisi durup sağı solu izliyorsa hemen almayın keşfetmesi de çok önemli diyordu. Duruyorsa vicdan yapma kuzum, benimki dursa ben de almam bakınsın etrafa. Diğer konuda da tabi buraya girmemek iyi gelir diyorsan sen bilirsin ama kendi kendini de yiyip bitirme olur mu. Çocuğun için en iyi anne sensin. Hepimizi farklı farklı konularda çok zorluyorlar, ben de bebeğime kızıyorum söyleniyorum ama böyle böyle büyüyecekler. Uykusuzluktan açlıktan ölmeyecekler teklif ediyorum olmazsa aaa sen bilirsin diyorum ben artık çünkü zıtlaştıkça çocuk da sinirleniyor
Kuzucum yaa resmen başla ek gıdaya diyorAynen kan man bişeye bakmadı . Çocuğun huyu bile değişti kestikten sonra düzeldi dünden beri rahat o da bende çok şükür ama yiyecek krizleri hala devam ediyor
Öyle aşırı iştahlıydı ki doğduğunda ilk mamasını bi içti 30 cc yi bitirdi nefes nefese şok olduk kıtlıktan çıkmış gibiydi. 2 ayına kadar 2 saat olduğu anda ağlamaya başlardı mama içinSweetciğim; bebeklerimiz henuz çok kücük.fiilen varlar ancak onlari birer birey olarak kabul etmemiz zaman alacak.ilk çocugunu dogurmus bir anne baba cocuklarina ismiyle seslenmekte zorlanir,soyler ama tuhaf gelir.ancak onlarda karakterleri olan,dna sarmali işlenmiş olan bireyler.
Bebeğinin mide kapasitesi kucuk olabilir,iştahli bir bebek olmayabilir,inatçi olabilir.. tabiki bunlar herturlu rahatsizlik def edildikten sonra soylenebilirdi,şukur senin bebeginde sağlikli maşallah.bence kafana mamayi bitirmemesini takma.bebim kizimda bebekken cok zayifti ama sağlikliydi şukur.muhtamelen anne sutu az geliyodu ama ona yetiyodu.
Ben yeni aldım internetten gelmedi daha. Adac testli olanlar çok pahalı bütçemi aşıyordu. 360° dönen bi model aldık. Babydoor airfox. Ptt avmden 1700 e aldık sanırımKızlar oto koltuğu alanlarınız var mı? Ben henüz almadım o yüzden fikir edinmek istiyorum sizlerdenAlanlarınız hangi markayı, kaça ve nerden aldığını yazabilirse çok mesuut olurum
Offff boynundan öperim kuzumu
Offf çok güldüm buna yaaaBugün kontrole gittik. Hocam belisi oturtayımmı diyorum. Kendisine bırak diyorkendisine bırakırsam hep oturacak diyorum. Ek gıda yedirirken mama sandalyesine oturtayımmı diyorum. Şimdi oturt derim bir sıkıntı olur erken olabilir falan filan. Adam net bişey söylemedi ya neyse belise sorayım kendisi bu konuda ne düşünüyor
Eh işte biraz daha. Akşam uyurken ben yatana kadar 2 saatte bir 90 cc vermeye çalışıyorum ordan bari alsın diyesweetgirlcandy nasıl oldun canım daha iyi misin
Seninki tam diş çıkarma olmuş. Benim kız da uykuya dalacakken çekiyor kulağını. 1 aydır biz böyleyiz iştahsızlık konusundaBende aynen boyle hissediyorum, gectigimiz 2-4 gundur cok fena icmiyo mama meme hicbsey ya, arada kafasina eserse iciyo, baktm alttaki disin birinin ucu cikmis, kulagini cekistiriyo, uyumuyo durmuyo bagriyo yemiyo, delirmek uzereyim, normal mi bu kadar olmasi?
Aynı ahsen 1 aydır yaşıyorum bu durumu ben. Biberon görünce ağlamalar. 20-30 cc içip 5 saat içmemelerYok bu mamayi da almiyo bu ara, butun eller hersey agzinda, kucaga alip yatirinca bagriyo agliyo geriliyo, biberonu gorunce de yapiyo aynisini, 5 dk emip baya uzun saat emmeden mama almadan durmaya basladi 2 gundur, ac biliyorum ama beslenmek istemiyo
Ay gıcık oldum doktora ne öyle belirsiz laflar doktorsun sen kendine gelBugün kontrole gittik. Hocam belisi oturtayımmı diyorum. Kendisine bırak diyorkendisine bırakırsam hep oturacak diyorum. Ek gıda yedirirken mama sandalyesine oturtayımmı diyorum. Şimdi oturt derim bir sıkıntı olur erken olabilir falan filan. Adam net bişey söylemedi ya neyse belise sorayım kendisi bu konuda ne düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?