Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
11 12 gibi ediyo böyle illa kabullendim ben

Aman kuzu sen ne yaparsan yap onlar bildiklerini okuyorlar
Ara ara huysuz olmadıkları vakit dene
Diyorum ya bizimki tam 1 Ay kalktı aynı Almira gb yaptı şimdide uyuyor ama memede yine ben kilit bak 9 buçukta beri kucamda

Reactions: Jou
Aman kuzu sen ne yaparsan yap onlar bildiklerini okuyorlar
Ara ara huysuz olmadıkları vakit dene
Diyorum ya bizimki tam 1 Ay kalktı aynı Almira gb yaptı şimdide uyuyor ama memede yine ben kilit bak 9 buçukta beri kucamda
Ahh canommm allah hepimize kolaylığı versinn cidden çok zormuş

Uyandı zaten napcan kızım nasil istiyosa öyle duruyorum dr dedi gene uyuyo dedi normal dedi birşey yok dedi ilerleyen zaman sokarsın düzene dedi hic uyumasa kötü dedi

Uyudu inşallah karnım acıktı Ay bu ara çok acıkıyorum kiz ben

Emziriyosunn beybi kolaymı bende acıkıyorum hep gidiyorum dolabı açıyorum geri donuyorum

Ay keşke bende dönebilsem hatta kocayı kandırdım canim cok çekti beeee diye çıktı şimdi
Oysaki sadece çay ile.kurabiye.yapacaktim

Kakası düzelmeye başladı 2 gündür kıvamlı gerçekten şu son 1 ay beni çok yordu. Her mama saati çok geriliyorum
Ek gıdaya başladım zaten canım ben 2 hafta olcak. Bence olay mamayı sevmeme değil yani inat gibi. Çünkü biberonu görünce ağlıyor. Ağzını açmıyor 5 saniye sonra açıp bi içiyor şok oluyorum. Bazen hiç almıyor. Bazen içerken bi ses duysun bırakıyor oynuyor falan. 4 aydan sonra oldu ne olduysa. Düzelir diye bekledim ama yok. Hipp alsam diyorum bu sefer yine düzeni bozulacak diyorum
Canim benim toparla kendini ucu değiştirmek de işe yaramadı o zaman inşallah düzene girer yakın zamanda
Yok cano ya yine aynı. Bi garip gerçekten bu kız
esim daha verme dedikce verdi az az verip alistirayim bari. cok saol.
Alışır alışır hiç merak etme
Ben zaten 800 ü duyunca şok oldum. Ama görünürde zayıflamış gibi de kucağımıza alınca falan annemde öyle diyor. Tartı aynı tartı gerçi yanlışlık yoktur 1 ay oldu mama değişimi yapalı. Kakası düzelmeye başladı ishal yapmıyor bir kaç gündür. Takmıyorum diyorum 2 gün sonra yine takılıyorum
Pek bir şey çıkmıyor çok az yapışkan sümük çıkıyor ama sonra açılıyor burnu. 2 gün böyle oldu. Dünde ısıtıcıyı açmadım acaba o mu yapıyor diye. Sabah daha iyiydi. Bugün de buhar makinesini açtım içine coldmix damlattım 1 damla. Yatarken kapatcam nem iyi gözüküyor çünkü. Geçen gün biri daha dedi hırıltı reflüdenmiş ilerde astıma çevirebilirmiş diye. Bir de doktoru mamadan dolayı mikrop kapıyor enfeksiyon olur biberonla verme falan demiş
Başka bir şey olmasın acaba doktor kontrolü ne zaman doktora desen durumu?
Bugün ısıtıcıyı açmadım olmadı sanırım ondanmış
Genelde gece yani akşam gibi şiddetlenir bulgular.. misal öksürük gece doruklarda olur, alerjik rinit, grip vs daha çok gece akşam artar.
Ay umarım öyle bir şey değildir takip ediyorum yine
Valla son 1 ayda aşırı yıprandım. İnşallah düzelir iştahı
Duruyo çok şükür yaa bazen tabi ağlıyor bugün 2.uykusunda kaçtan uyandıysa hiç sesi çıkmadı eşim aldı niye uyandırdın dedim uyanıktı zaten dedi. Yavrum kendi kendine oynamış

Ben çok zıtlaştım zorla vermeye çalıştım belkide ondan iyice inatlaştı benimle
Aynen kan man bişeye bakmadı . Çocuğun huyu bile değişti kestikten sonra düzeldi dünden beri rahat o da bende çok şükür ama yiyecek krizleri hala devam ediyor
Kuzucum yaa resmen başla ek gıdaya diyor
Öyle aşırı iştahlıydı ki doğduğunda ilk mamasını bi içti 30 cc yi bitirdi nefes nefese şok olduk kıtlıktan çıkmış gibiydi. 2 ayına kadar 2 saat olduğu anda ağlamaya başlardı mama için inat olduğunu düşünüyorum. Dudağını büzdürüyor ağlıyor 5 saniye sonra ağzını açıp içiyor. Artık 60 cc falan içmesine seviniyorum hiç içmeyince kötü oluyorum.
Kızlar oto koltuğu alanlarınız var mı? Ben henüz almadım o yüzden fikir edinmek istiyorum sizlerden Alanlarınız hangi markayı, kaça ve nerden aldığını yazabilirse çok mesuut olurum
Ben yeni aldım internetten gelmedi daha. Adac testli olanlar çok pahalı bütçemi aşıyordu. 360° dönen bi model aldık. Babydoor airfox. Ptt avmden 1700 e aldık sanırım
Mama yedirmek ne kadar zor olabilir ki
Eki Görüntüle 3156266
Offff boynundan öperim kuzumu aynı Ahsen yaaa bi an o mu dedim
Offf çok güldüm buna yaaa oturt Allah aşkına yaa
sweetgirlcandy nasıl oldun canım daha iyi misin
Eh işte biraz daha. Akşam uyurken ben yatana kadar 2 saatte bir 90 cc vermeye çalışıyorum ordan bari alsın diye
Seninki tam diş çıkarma olmuş. Benim kız da uykuya dalacakken çekiyor kulağını. 1 aydır biz böyleyiz iştahsızlık konusunda
Aynı ahsen 1 aydır yaşıyorum bu durumu ben. Biberon görünce ağlamalar. 20-30 cc içip 5 saat içmemeler

Ay gıcık oldum doktora ne öyle belirsiz laflar doktorsun sen kendine gel İnsanlar niçin gidiyor doktora acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…