Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kurutuyor ısıtıcı büyük olasılık ondan belkide tabisiii.. Ay açsan dert açmasan dert

Evet bende puset kullanıyorum. Tek sıkıntı bebek puseti seviyor mızmızlanıyor. Ya rahatsız ediyor puset ya da çevreyi görmek için kucak istiyor.

Benimkide uyurken 1 haftadır kulak içini kanatıyor

Kızlar biliyorsunuz yaşadığım yerdeki doktordan müzdariptim. Bugün farklı bir ilçede tavsiye üzerine doktora gittik. 6. Aya kadar bebeğe bir şey yedirip içirmiyorsun dedi.
Bexsero için 3. Ayda başlatıyorum dedi. Bende Ankaradaki doktorumuzda o zaman başlatacaktı ben biraz emin olamadım dedim. 7-9-13 (15 diyecektim) demişim hızlıca derdi mi anlatacağım diye . Bişiler dedi ama kafam aylarla resmen karıştı Nimenrix için 2 doz dedi. Ben 1 yaş sonrası tek doz yaptıralım diye konuşmuştuk doktorumuzla dedim. Neden risk alalım gibi birşey dedi. Bazı şeyler çorba gibi oldu Demir damlası için 10 damla (1mL gibi) yapalım sizinkine yetmez dedi

Yani karıştı her şey

Kurutuyor ısıtıcı büyük olasılık ondan belkide tabisiii.. Ay açsan dert açmasan dert
Aslında oda 22-23 oluyor bu aralar ben 24-25 yapmaya çalışıyordum. Ablamda tabiki ondan 20-22 arası olması gerekiyor gece dedi halbuki bunu biliyordum ama nedense unutmuşum

Ek gıda da tam hızıyla devam ediyoruz. Çok şükür iyi gidiyor şimdilik
Kabak, havuç, patates, avokado tadımları bitti. Bugün kapya verecektim tek vermek istemedim onu. Patatesle karıştırdım verdim. Ve artık sofraya saldırıyor resmen. Önceden bu kadar değildi ne yersek bakıyor uzanıyor

Sebzelerden ne kaldı ya aklıma gelmiyor. Karnabahar, brokoliye bakcam uyuyor mu ayı diye. Başka neler var sebze ya

Aslında oda 22-23 oluyor bu aralar ben 24-25 yapmaya çalışıyordum. Ablamda tabiki ondan 20-22 arası olması gerekiyor gece dedi halbuki bunu biliyordum ama nedense unutmuşum
İnsan işte soğuktur diye düşünüyor çok iyi anlıyorum seni.. Bende kısa aralıklarla klima açıyordum vazgeçtim 2-3 gündür.

Afiyet olsun bebişeee Ben çok tecrübesizim sesimi çıkarmayayım baksana 6. Aya kadar dedi birde

Devlet meselesine döndü sweet oturma işi :)) oturuyorum ya belis öyle istiyor çünkü :)
Tatlı patates, tatlı kabak, ben brokoli ve karnabahar verdim valla :) taze fasulye, bezelye pırasa da verebilirsin

Takacak şey bitmiyor ki iyi yapıyorsun huysuzlanınca karnı toksa uykuyu denemek lazım zaten. Bide sinirlenmeleri yok mu bitiriyo beni

Kuzucuk çok guzel kilo almış annesi sen hic üzülme lütfen akışına bırak demekki güzel doyuyor ek gıdanında etkisi vardır belki istememsinde bizim kaka 3 aydir hep ayni 10 tane dr gordu ama degisen bisey yok bende artik kendimi yıpratmiycam cocugada yansiyor cunku bizim stres

Haklısın vallahi canim
Benimde uyutma olayım böyle işte her uykuda çığlık çığlığayiz tükendim bende
Ki seninki yeme olayı daha stresli

Nilikom34 Canim tam sana yazicaktim hatkar karisti bende benimkide oyle gozu hep sofrada illa biseyler istiyor olamyinca cigriniyor benimde bogazima diziliyor
Ya kendi yemek yemek istiyor artık ben şahsen 6. Ay filan bekleyemem kaç defa verdim ne alerji nede bişey çorbalı ekmek bile verdim damakla ezip hüp hüp yiyor . Bekle altıncı ayda yersin mi diyim napcamı şaşırdım olmuyor kısaca

Kuzucum yaa resmen başla ek gıdaya diyor
Aynen öyle vermemek için yırtınıyorum ama evi aşa indirdi kız böyle bişey yok ya . Elimde tabak gördüğü an başlıyor bacakları vurmaya ağzı şapırdatmaya zaten ağzıma bişey koyduğumu görsün tamam çıldırıyor çığlık çığlığa kalıyor İnan duysan şok olursun yemek için o kadar çığlığı . Mandalina yı bi yiyişi var bide hoşuna gidiyor böyle ımmm yapıyor çıldırıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…