Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herkese günaydın.
Çok güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah.
Günaydınnn
Biraz erken bı günaydın diil mi
Hep turşu dan bunlar
Ben kocaya iğneyi yaptırdım işe yolladım.
Allah'a şükür dünkü konmak bı kahverengiydi devamı yok şuan. Belki de muayne sebebiyle oldu. Sabah mide bulantısı da hosgeldi

Günaydın
Bugün görüş günü olan bütün güzel annelerden iyi haberler bekliyorum
Günaydın canım 3 bucuk haftanın ardından bugün bende meleğimi göreceğim inşallah. Şu 3 ayı bitirsekte bişey olacak korkusu azcık da olsa azalsa

Günaydın herkese
Aile hekiminde randevusuz muayene oluyor mu?
Mhrs den baktığımda uygun randevu bulunamadı diyor ama sonraki günleri, çizelgeyi de göstermiyor.
Bu sabah midem çok kötü ve halsizim rapor rica edeceğim. Bir de dosya açtırmadım onu açtırayım dedim.
İşe gidemedim randevu yok diye almazlarsa diye de endişe ettim.

Günaydin canlar bende hamile kaldiktan sonra hep sabah namazı saatinde uyanıyorum. bugün de hazır uyanmisken namazımı kıldım ve hepimize dua ettim evlatlarımıza sağlıkla kavuşalim diye. Ayrıca nerde şifa bekleyen evlat anne varsa da onlara da şifa olması adına Rabbim e yalvardım. Güzel bir gün olsun hepimize

ben randevusuz gittim canım sıkıntı olmadı ama İstanbul'un bazı ilçelerinde sıkıntı yapan merkezler de oluyor. sahi aile hekimine ufak bir hediye ile o sorunu da çözüme kavuşturabilirsin.

ya kızlar benimde on günlük ücretsiz kontrol hakkım var kocama dedim gidelim diye ne gerek var dedi. Ya napim çok merak ediyorum. sonrada diyor en iyisi sana ultrason cihazı alım geç geç seyret. Ne kadar su meretler hepimiz eve bı tane alıp koysak

ben randevusuz gittim canım sıkıntı olmadı ama İstanbul'un bazı ilçelerinde sıkıntı yapan merkezler de oluyor. sahi aile hekimine ufak bir hediye ile o sorunu da çözüme kavuşturabilirsin.
Hediye mi evden yarım kilo mandalina götürebilirim yani
Açıkçası hediye almamı gerektiren bir durum yok ki canım ben de devlet memuruyum hiç de hoşuma gitmez böyle beklentiler.
Teşekkür ederim cevabın için

annem yaşlı olduğu için bu randevu sistemini pek benimseyemedi. Sahi aile hekimi de güzel bir haber verdiği için içinden gelip hediye goturme ihtiyacı duymuş. Hekim bundna sonra randevusuz gelebilirsin sıkıntı olmaz bakarım demiş o yüzden soylemek istedim.
tabi dediğiniz gibi hediye içinde bı sebep lazım

Aile hekimime şimdiye kadar hiç randevu almadım direk gittim sıra aldım. Randevu alınıyor muydu

Aile hekimime şimdiye kadar hiç randevu almadım direk gittim sıra aldım. Randevu alınıyor muydu
İstanbhlda hep randevu ile gidiyordum ben yoğundu bulunduğum ilçe. Randevu almayanları azarlıyorlardı Şimdi başka şehirdeyim ondan emin olamadım ama. Aradım mesai başlayınca, randevusuz gelebilirsin dediler. Küçük şehir rahatlığı

Bende küçük şehirde olunca ondan bilmiyorum demek:)

Benim canım benim oherkese günaydınlar bu arada henüz gitmedim Levent beye tahlil istemişti bu doktorum sonuçları için geldim şimdi hastaneye bir sonraki randevuyu Levent beyden alacağım inşallah
Aaaaa bak içime dolmus acaba sonucları aldımıı dedim günaydın buarada seni aklımda tutamm nickleri unutuyorum

Ben işte yurt dışındayım yarın 8 hafta bitiyor hiç ultrasona giremedim doktorlar ilk haftalar ultrasonu gereksiz görüyor kalp kese ne varsa hepsine birden ileri haftalarda bakıyorlar. Tabi kanama vs varsa bir şikayetin gidiyorsun ama her şey yolundaysa vermiyorlar randevu. Özel kliniğe gidip iyi para dökersen tabi istediğin vakit gidersin de o da herkese uymuyor. Arkadaşa sordum ne zaman ilk girdin ultrasona diye 13. hafta dedi.

Anaaa ben şok. Yok yani kese rahimde mi değil mi en azından ona bakılsa ya ne garip

Bi de mesela hani idrarda pozitif çıkınca kan verilir ya hemen burda evde kaset testin net pozitifse niye kan vereceksin ki mantığı var. Kadın sağlığı merkezi var mesela hamile raporu alacaksan orda da idrar testiyle veriyor raporu. Onunla doktor randevunu alıyorsun. Ben işte evde kaset testle öğrendim. Emin olmak için sonra başka markayla bir daha yaptım çünkü 10 yıldır beklenen ve gelmeyen bir bebek bu :) o zamandan beri de 12 haftayı doldurup doktora gitmeyi bekliyorum. Ne kan testi ne ultrason hiçbir şey yok... Neyse 10 yıl bekledim kalmış 1 ay o da geçer inşaallah :)

Anaaa ben şok. Yok yani kese rahimde mi değil mi en azından ona bakılsa ya ne garip
Evet ben hiç bilmiyordum bu işleri zaten hiç hamilelik geçirmeyince... evde pozitif görünce hemen sordum soruşturdum ben zannediyorum ki Türkiye gibi mantık gidip kan vereceğim sonra keseye bakılacak filan alakası yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…