Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ben dee şu kıprtılarını hissetsek

bazıları 16. haftada hissetmeye başlıyomuş
İlk gebelikte özellikle 16.haftada duymak biraz zor kızlar bende çok beklemiştim içimdeki her gaz pıtırcığını bebeğim mi acaba derken 20.haftada hissedebilmiştim ilk zaten onun olduğunu hemen anlıyor insan çok güzel çok şahane bir his ozman bikat daha ben anneyim diyo insan 2.gebeliklerde nedense biraz daha önce hissediliyomuş zaten rahim 16.haftalarda artık iyice büyüdüğü için yukarı çıkıcak göbekler beliricek bu seferde ayy hiç kıpırdamadı panikleri oluyo ama kesinlikle ilk 4 aydan daha az stresli bence ileri dönemler hepimiz o günleri görelim nstde ki sanci varmı yokmu ogünlere gelelim inşallah

Jou -C-A-N-A-N- ayaklarınızi havaya dikip fitili yapınca geçmiyor mu Çok mu yoruyorsunuz kendinizi?

Jou -C-A-N-A-N- ayaklarınızi havaya dikip fitili yapınca geçmiyor mu Çok mu yoruyorsunuz kendinizi?
Ben sadece progestan iğne kullanıyorum canım.
Çarşamba tekrar randevum var, bakalım iğnelere devam diyecek mi.

Hamileliğimi öğrenir öğrenmez doktorum önlem amaçlı fitil vermişti, lekelenmem başlayınca fitili kesip iğneye geçti.
Şimdi ne olacak hiç bilmiyorum.

Çok değil hiç yormuyorum.
Tek yaptığım haftada 4 gün kendime kahvaltı tabağı hazırlamak ve her gün 2 sokak ötedeki sağlık ocağına gidip gelmek.
Yavaş yürüyerek 5dk sürüyor gitmem.

Eğer imkanın varsa sabah erkenden sor canım. Ben kalp atışını bugün duydum ama 10. Haftada keseceğim dedi iğneyi. Fitile razıyım da iğne mafediyor.

Açıkçası listeden bakınca gene olarak 6. Haftada görüldü diye düşündüm. Hareketini gördüm ya şükürler olsun o da yetti ama içim rahat etsin diye sonrakine daha iyi bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum canım içim öyle rahatladı ki Allah razı olsun çok sağol. Lekeyi de sordum yorulma dedi ilişki yasakladı ki zaten dikkat ediyordum her konuda. Leke şuan neredeyse bitti gibi arada oluyor ama İnşallah güzel bir hamilelik geçiririz son zamanlar aşırı uykum var en azından dinlenmeye bahanem oluyor

Eğer imkanın varsa sabah erkenden sor canım. Ben kalp atışını bugün duydum ama 10. Haftada keseceğim dedi iğneyi. Fitile razıyım da iğne mafediyor.
Daha dün gittim doktora, iğneye devam dedi.
Benim doktor ileriye yönelik konuşmayı hiç sevmiyo yaa.
Ne kadar kullanıcam diye soramam yani.
1 hafta daha kullan gel dedi.

İleriye yönelik bir kere ağzından bir şey duydum, o da kan sulandırıcı Oksapar iğnelere 3 aydan sonra rapor çıkartıcaz dedi o kadar.

Canım ben 5+0’da keseyi gördüm.
5+4’te bebeği gördüm ve kalp atışını duydum.
Ancak hepsi vajinal muayene.
İlk günden beri her seferinde karından deniyor ama yok, görünmüyor.
Dün 8+3’te tekrar denedi, ilk defa hayal meyal göründü bebeğim.

Çok sevindim içinin rahatlamasına.

İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz.

Yaa benimde minnacık kivamsi bı kahverengi akıntı oldu ilk kez şimdi
Tam ne güzel herşey yolunda derken niye böyle oluyor

Kizlar ikili test çok önemli bence. Ben kızımda yaptırmıştım ve şükürler olsun sorun çıkmamıştı 3lu ve 4 lu teste gerek gormedi doktorum. Bunda da inşallah sorun çıkmaz. Ayın 20sinde gideceğiz bakalım biz 2li teste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…