Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kan falan verilmemesi de garip Ne değişik şeyleri varmış ya

Günaydınn kızlarrr herşey yolunda inşaallahh

Birazburnu tıkalı uyandım hastamı olcam ne ya

ben onunla ilgili bi youtube videosu izlemiştim biliyo musun

gerçekten alıştırıyolarmış tuvalete, bi kadın anlatıyodu, doğduğundan beri tuvalete götürüyorum diye
aha tam benim kafadan hahahah uygulayabilir miyim bilemem hahaha
Kızlar canım çok patates kızartması istedi yoğurtla kocaman bir tabak yedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum var mı aranızda kizartma türü yiyen kendime hakim olamıyorum
kuzuuuu ben haftada en az 2 defa patates kızartması yiyorum. o kadar seviyorum ki elimden hiç bir şey gelmiyor resmen zaafım var. en son kızartmak yerine fırında yapmaya başladım daha yağsız oluyor diye

Aaaaa bak içime dolmus acaba sonucları aldımıı dedim günaydın buarada seni aklımda tutamm nickleri unutuyorum
Haklısın cnm bir sürü nick var aklında tutamaman çok normal şimdi çıktım doktordan Demir eksikliği çıktı onun için ilaç verdi herşey yolunda şükür en azından gördüm bebişi içim rahatladı senin ne zaman randevun

Demir eksikliği hepimizde var yaa güneşi alman lazımmış hepp güneş altında durman gerekirmiş çok yakınımdasın resmenn yaa ne tarafındasın acaba bide komşum olursunn 1 ay sonra gel demişti doktor artık herşey yolunda dedi bide hep ultrason görmekte iyi değill buyüzdne beklemeyi düşünüyorum yoksa dayanamayıp gidicektimde bebeğe zararlı

o kadar yıl yurt dışında yaşadım bende sonradan öğrendim sigortanın sadece belli sayıda ultrasonu karşıladığını. zaten cok sık ultrason da bebeğe iyi gelmiyormuş diye okumuştum bi yerde. bu hamileliğimde o yüzden daha sakin panik olmamaya calışıyorum. ayy bi de Allah korusun dış gebelik felan olsa ve geç fark edilse o da sıkıntı cok.

Hala yurt dışında mısınız? Kaçıncı haftalar bakıyorlar ultrasonla?

Ben de dış gebeliğin geç tespit edilmesinden çok korkuyorum ama onda da tek taraflı şiddetli ağrı oluyor diye okudum çok şükür öyle bir şey yok da içimi rahatlattı o biraz.

karaca3443 canım, İstanbul’da aile hekimliğinde hamilelik kaydı oluşturduktan sonra önceliğin oluyo.
Randevu almadan, öğleden önce istediğin zaman gidebiliyorsun.
Zaten seninle hemşire ilgileniyo, doktoru görmen gerektiğinde onunla iletişim kurup doktorun yanına girebiliyorsun.

Kızlar, kim çıkarıyo bunları yaa.
Ultrasonun bebeğe bir zararı yok.
Olsa doktorlar niye kullansınlar.

Sadece kalp atışı için çok uzun süre cihazı tuttuklarında aşırı ses verildiğinden alette ısınma oluyo, o ısınma bebeği rahatsız edebiliyo o kadar.
Bi çay bardağını karnınıza koyup hemen çekmeniz gibi.
Zaten hiçbir doktor dakikalarca dinletmiyo, maksimum 10-15 saniye.

yok canım evlenince Türkiyeye yerleştim ama ailem hala orada yaşadığı için gidip geliyorum . burda ki gibi sık sık bakılmadığını duydum 5 veya 6 kez bakılıyormuş ultrasonda diye duymuştum.

Kızbenim zaten 1 ay sonra çağırdı

canım yalnış anlama sadece bi kere bi yerde okumuştum burada kimseyi tedirgin etme amaçı ile yazmadım. öle oldu ise özür dilerim .

Kuzum gittim sağlıkocağına.
Doktor iyi ki geldin dosya açmamız lazım dedi.
Hemşire ile uzunca görüştük.
Dediğin gibi hemşire ile takipte olacakmışım. Numarasını verdi.
Doktorum çevrende hamile ve dosya açtırmayan varsa da hatırlat dedi.
Özel hastanelerden bildirim gelmiyormuş. Kaçıncı haftada açılmalı diye sorduğumda kanda gebelik ortaya çıktığında buraya başvurulmalı dedi.

Günaydın

ben çıktım randevudan, o kadar büyümüş ki şok oldum

4,5 cm olmuş tontişko

fotosunu ekledim ama keşke buraya video eklenebilseydi de görseydiniz rapçiler gibi dans ediyodu
Yaaaaaaaa, maşallah.
Ay harika görünüyor.
Nası bu kadar büyüdü, bi de dans ediyo demek.

Günaydın

ben çıktım randevudan, o kadar büyümüş ki şok oldum

4,5 cm olmuş tontişko

fotosunu ekledim ama keşke buraya video eklenebilseydi de görseydiniz rapçiler gibi dans ediyodu
maşallah ya ya bende bugün gitsem mi kızlar kontrol hakkımı kullanayım mı ne dersiniz? biraz randevusuz olacak o da olur mu bilmiyorum sahi.

Yaaaaaaaa, maşallah.
Ay harika görünüyor.
Nası bu kadar büyüdü, bi de dans ediyo demek.

yaa çok komikti kocaman kafası var

eli kolu hiç durmuyordu doktor çekeceğiniz var dedi

normalde bugün 11+0 ama 11+4 dedi valla bütün günüm aç geçiyo diye çok üzülüyodum demek depodan beslenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…