Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım meliyke senin bebeğindi dimi hamakta sallanarak uyuyan? Bizimki de öyle uyuyordu gündüz hamakta gece de hamakta uyutup yanıma aldığımda 1 saat uyurdu yatakta şimdi asla yatakta yatmıyor gece gündüz hamak napcam ben ya kendi beşiğinden bizim yatağa terfi olmuştu zaten şimdi o da yok hep hamak hep sallanmak

Kizlar ya benim oglan sürekli tavana bakip konusmaya calisiyor sizdede varmi bu durum 2 3 aylikken yapardi ama birakmisti bu aylardada oluyormuki?
eveet uykusu geldiğinde yapıyo benim oğluşum da :) bi de hrrr prrr diye garip sesler çıkarıyo hıı bi de uykusu gelince aşırı gıdıklanıp kahkaha atıyo bunların hepsi uyumamak için

Canim benimki gunduz hamakta,gece yatağinda yatiyo.sadece cok fazla gazi oldugu zaman gece de hamakta yatirdım.
Gece kalkiyo emiyo tekrar yatiyo yatagina.gece uyaninca sallasamda uyumaz emmezse.
Gece kalkinca emince mayışmiyo mu?farkediyo mu nerde yattiğini?

Emerken uyuyor yatırırdım devam ederdi bu hafta bi anda ağlayarak uyanıyor hamakta değilse, sadece hamakta uyuyor atağa 8 gün var diyor ama ekstra zor 2 3 gündür özellikle çok mız mız. Yanlış ne yapıyorum acaba

Dönem dönem yapiyolar bunu,ben de bi ara cok gazi vardi hamakta yatirdim,şimdi sakinledi.geçer üzulme,dönemsel bişeydir.o kadar cok değişiyo ki huylari daha neler neler gorecegiz:))

eveet uykusu geldiğinde yapıyo benim oğluşum da :) bi de hrrr prrr diye garip sesler çıkarıyo hıı bi de uykusu gelince aşırı gıdıklanıp kahkaha atıyo bunların hepsi uyumamak için
Insallah oyledir canim ya bende işkillendim hic yalmazdi cunku

Kızar ya birsey soracağım. Doktor bgn tadimlarla birlikte su vermeye de mutlaka başlıyoruz dedi. Ama ne kadar vereceğim bilemedim. Sizler günde ne kadar su veriyorsunuz ?

Kendisi ne kadar içmek isterse. Tadımlardan sonra mutlaka su veriyorum ben

Ay çok haklısın kayınvalidemi çok severim ama bu konularda gerçekten de böyle:) bende geçen dedim, annecim biz ne yapsak babaanneye beğendiremiyoruz:) çoğu seferde diyorum ki doktor böyle yap dedi

Enemm kız tatlıyı sevmeyecek mi acaba. Olur mu olur valla. Benim kuzenimin kızı çikolata tatlı türü şeyleri asla yemezdi mesela sevmezdi
Valla bilmiyorum ki tatlı patatese bayılmıştı mesela. Gerçi dün ve bugün uyku saatine denk geldi belki ondan ama yerken de belliydi sevmediği

Çorba yapayım dedim havuç irmik mamadan güzelde oldu yine uyku saatine denk gelmiş ilkinde içmedi asla. Uyanınca verdim bir kaç kaşık ama sevmedi dilinin üstünde tuttu durdu

Hadi hayırlı olsun inşallah hiç alerjisi olmaz

Ay benim kızda uykusu geldiğinde ne yapsam kahkahalara boğuluyor o kadar gür çıkıyor ki sesi

Kızar ya birsey soracağım. Doktor bgn tadimlarla birlikte su vermeye de mutlaka başlıyoruz dedi. Ama ne kadar vereceğim bilemedim. Sizler günde ne kadar su veriyorsunuz ?
Ek gıdadan sonra ne kadar içerse ver dedi bana. Benimki baya içmek oynamak istiyor ben alıyorum geri elinden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…