Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Diş dönemine hazır olun huyu değişti çocuğun resmen çok huysuz hiç bir şeyden memnun değil atarlı ergen oldu çıktı

Annem de yaptı az tuzlu yaptım dedi gerçekten de öyle ama onu 1 yaş sonrası verebilirim. Üşenmezse aslında en güzeli kendi yaptığın
O üşenmez yapar yapsın valla bi görsen bugün verirken yüzünü ekşitti durdu yutmadı tahmin etmiştim tadına bakınca kendim

Kademeli bıraktırın diyorlar bende atağı bi atlatsak yatağına alıştıcam yada uyku eğitimi için birini bulcam

Ben de hiç sevmem tarhananın ekşisini. Kvde öyle yapıyor ben gelince yapma dedim hatta geçen hafta, başka çorba yap dedim 1mrw aşçı anneden aldıydın bakabildin mi nasıldı?
Canim hiç denemedim daha zaten bizimki süt alerjik yogurt yok icinde eksi olcagini dusunmuyorum icanadolunun tarhanasi eksi oluyor ya 1 ay kadar bekletiyorlar cunku ama bizim egenin tarhanasi müthiş oluyor 2 gunde yapilanlar eksimiyor fazla istersen alirken onu dikkate al

Bu arada benim kv burdurlu onlar eksi tarhana yapio bende pisirmesini farkli yapiyorum salca ve tarhanayi kavurup soguk suyla aciyorum sonra icine biraz kaynayinca sarimsakla nane atiyorum eksiligini aliyor dene istersen o sekilde

Maalesef kuzum onlar Yalovadan Karsa gitti mesafede önemli tabi. Kayınpederinde neyi bekliyor keşke yapsa da otursanız şu dönemde rahat ederdiniz

Reactions: Jou
Aynen bizimde mutfakta kombi. Yatak odası ve oturma odasına geliyor en son. Zaten en soğuk yerler ora

Bizim de ole vallahi yatak odası ve salon en son ve soğuk
Oğlumun odası mutfak tarafı çok sıcak
Bide yatak odasının altı boş buz GB

Ahsen öyle olduysa ben bizimkileri düşünemiyorum YunSev

Bende düşünemiyorum canım kendimizi
Belki tam tersi olur bizimkiler

Kizlar sizce alayimmi bunu karar veremedim ? Egitici köpekcik almistim buna gerek varmi sizce

Eklentiler

• Screenshot_20221115-183901_ebebek.webp
    28 KB · Görüntüleme: 43
Bizim her yer boş alt kat boş

Bizimde öyle sayılır altta bekar adam oturuyor oda bi odada elektrikli soba kullanıyor. Yukarıdaki yurt dışında yaşıyor burada olduğu zamanda klima çalıştırıyor sadece herkesi biz ısıtıyoruz mübarek

Ooo aynı biz. Kv de zaten yakmaz biz ısıtıyoruz yeter ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…