Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay eveeet bugün su şişesi verdim attı bi daha verdim düşürdü mü acaba diye yok yine attı almadım bu sefer suluğunu aldı yavaş yavaş kenara götürüyor atmaya

Coknfenalar ya
Abisi evde önlem.amacli okuluna göndermedim
Kucağımda abiside yakalamak için bana doğru koşuyor nasil eğleniyor ciglik atıyor yapmayınca da bagiriyo abisine yapsana bekliyorum der gb
Uyumak istiyor uyuyamıyor aklı kaldı abide tabii
Yaaa varya dediğini yaptırana kadar ağlıyor bağırıyor ayakta ciglik çığlığa
Kucağıma alıyorum ses yok aldim salona getirdim dedim dur burda güneş kızdım.yeter artık çayımı iccem ben dedim
Baktım abisinsalliyor nie uyumuyon güneş diyor
H sonu gelsin şu uyyutmanseanslarinbeni deli ediyor babasinda 5 dk ennfazla
Babasinda bağırıyor ya sus bakim dedi bizim kiz sus pus bana gelince yok susmak

Yürüteç bizim kv de kaldı arabaya yer kalmadı onu koymak bebem rahat etsin diye peşime neler getirdik yokyok yani
Dönüsü bi onu sığdıramadık kv de kaldı
Bizde bindirsek durduramayız

Bizimkide kv de alcam hoppala da salonun 5 de 1 kaplar vaziyette hazır azcık rahat etmek istim

Reactions: Jou
Hahhh ben anladim zaten sen de yapion onlari,kiz ben de yapiyom.
Hatta kizimi hergun servise bindirirken aracin plakasini kontrol ederim.halbuki hergun ayni sevis,ayni ogrencilerlerle birlikte geliyo.
Yanimizdakilere hayat zindan
Valla oyle bunu aşmam lazim ama terapi görmeden çok zor

Kız okullar tatildaya ne okulu

Insan kiz cocugu olunca daha bi dikkat ediyo herşeye,hergun neler okuyoruz haberlerde.
Mesela bana; cocugu rahat birak daha kucuk diyenler oluyo ama giyimine kuşamina bile bazen mudahale ediyorum
Eskisi gibi degil türkiye zatenn bende oyle olurumm kesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…