Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar buhar makinası olarak ne kullaniyorsunuz ? Deerma iyimiş sanırim hangi modelini tavsiye ederisiniz ben kucuk tasinabilir bitane aldim ama odaya yeterli gelmiycek bizim. Aynı zamanda nem ölçümüde yapabilcek bi makina tavsiye edermisiniz rica etsem

Ben tavsiye etmeyeyim buhar makinesine niyet edeli tam1 sene oldu alamadım eşimden dolayı her buhar makinesinde iyi yorumda var kötü yorumda çok kararsız bırakıyor insanı ama kızlar memnundu sanırım genel itibari ile deerma 301 gibi bir modeldi sanırım.. nem ölçüyor mu bilmiyorum.

Oyyy kuzum kuzum..teyzesi sevsunn onu
Azraya şimdilik babası izin aldı bakıyor. Bende akşam vardiyasına geçeceğim çağrı merkezine inşallah. O zaman gündüz ben bakcam akşam babası.
Ooo başladın mı işe
Babaya bak tabi mamaysa iş kolay

Yürüteç bizim kv de kaldı arabaya yer kalmadı onu koymak bebem rahat etsin diye peşime neler getirdik yokyok yani
Dönüsü bi onu sığdıramadık kv de kaldı
Bizde bindirsek durduramayız

Evet yorumlara aldanarak almak istemedim acikcasi cunku genelde yorumlar gizleniyor arkadasim bi sitede ( guvenilir ) kotu yorum yazmis mama sandalyesiyle ilgili 1 sene oldu o yorum hala dusmedi diyor o yuzden direk kullanicalara danismak istiyorum mama sandalyesini yorumlara aldanip aldim bin pismanim

bendeki deerma f300 müş. odanın nemini göstermiyor f301 nemin değerini değil de, odanın nemi iyi mi kötü mü diye gösteriyor. ama benimki çok ses yapıyor ya. bazen şırıl şırıl çeşme gibi ses geliyor, rahatsız olup kapatıyorum. çok tavsiye edemicem o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…