Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Deerma F301 kullanıyorum ben memnunum

Bacim sen de evden cikarken;doğalgazi,prizdeki elektrikli aletleri,camlari vs. Kontrol edip edio duruyon mu
Vallahi yapiyorum hatta aydindayken esimi ilk gün 2 kez eve yolladim sabahtan ciktim ya oda isteydi birinde ütü icin birindede cay seti icin gitti

Bizde kiradayız ev sahibi çıkın ben oturucam dedi kafayı yiycez vallahi kışın ortasında bide taşınmakla uğraşıyoruz
Vallahi sinir oldum nekadar dusuncesiz insanlar varya kesin kirayı yükseltcek amaci o kontrat olunca ucuk fiyat yapamio cunku yeniden sozlesme yapmasi lazim

Vallahi yapiyorum hatta aydindayken esimi ilk gün 2 kez eve yolladim sabahtan ciktim ya oda isteydi birinde ütü icin birindede cay seti icin gitti
Hahhh ben anladim zaten sen de yapion onlari,kiz ben de yapiyom.
Hatta kizimi hergun servise bindirirken aracin plakasini kontrol ederim.halbuki hergun ayni sevis,ayni ogrencilerlerle birlikte geliyo.
Yanimizdakilere hayat zindan

Hahhh ben anladim zaten sen de yapion onlari,kiz ben de yapiyom.
Hatta kizimi hergun servise bindirirken aracin plakasini kontrol ederim.halbuki hergun ayni sevis,ayni ogrencilerlerle birlikte geliyo.
Yanimizdakilere hayat zindan
Neolursa olsun bakmak lazımm iyi ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…