Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar kac gundur kasık agırısı yasıyorum siddetli degil ama gün icerisinde sızlatıyor. Belim de ağırıyor aceba kasık agrısı diye mi karıstırıyorum bilmiyorum. Yumurtlama dönemi yeni bitti ama hic bu kadar uzun sürmezdi bir gün ara ara olurdu. Anlamadım ya bu dogumdan sonra her seyim değişmeye basladı üffff

Reactions: Jou
Vallahi sinir oldum nekadar dusuncesiz insanlar varya kesin kirayı yükseltcek amaci o kontrat olunca ucuk fiyat yapamio cunku yeniden sozlesme yapmasi lazim
Kesinlikle en az 6/7 bin liraya kiraya verecek ya önemli değil verirdik de keşke çıkarmak yerine bize teklif etseydi . Eşim çok gururlu bişey demeden direk çıkcaz ocakta cidden hakkımı helal etmiyorum böyle ev sahiplerine

Aklına mı düşmüş kış günü. Çocukla ayrı dert. Rabbim yardımcınız olsun
Ya sözleşmemiz bitiyor ya sanki yaz kış umrunda mı . Birikim yapıyoruz zamlara yetişemiyoruz ev almaya çalışıyoruz bu ay bir milyon olan ev bir haftada bir milyon 300 oluyor yetişemiyoruz çok saçma bir ortam

Ya sözleşmemiz bitiyor ya sanki yaz kış umrunda mı . Birikim yapıyoruz zamlara yetişemiyoruz ev almaya çalışıyoruz bu ay bir milyon olan ev bir haftada bir milyon 300 oluyor yetişemiyoruz çok saçma bir ortam

Cok haklisin artık ev almak hayal oldu
Surekli artan fiyatlar

Azıttılar kuzum benim arkadasida cikariyor adam ocakta güya kızı oturcakmis bugune kadar nden oturtmamis merak ettim.dogrusu ! Allah herkese nasip etsin insallah ta boyle insanlarla karsilasmasin kimse

Azıttılar kuzum benim arkadasida cikariyor adam ocakta güya kızı oturcakmis bugune kadar nden oturtmamis merak ettim.dogrusu ! Allah herkese nasip etsin insallah ta boyle insanlarla karsilasmasin kimse
Amin inşallah . Kimse hakkı hukuku düşünmüyor valla herkes kendi cebine bakıyor . .yetişemiyoruz İnan enflasyon la yarışılmıyor

Benimde oluyo ara ara ve hala regli olamadim 14 gun gecikti

Nazı sana geçiyor

Ay sorma yaa kıytırık ahır gibi evler 300 binden başlıyor burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…