Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Beni de bu durum çok yoruyor. Kafama takılmadan evden çıkamıyorum. Evde biri varsa rahatça 1-2 kere kontrolden sonra çıkabiliyorum Buzdolabı kapağını 1 kere geldiğimde açık buldum o zamandan beri oda kafamı kurcalıyor

Evet kafama takılıyor o tatilde aklıma gelmesi zehir ediyorumkendime nasıl kurtuluruz bu durumdan aceeeebeee
Ay yapma bende buzlugu açık bırakmışım tüm etler erimisti kurbandsn sonraydi

En güzeli bildik kullanıcı yorumları yani hepimiz fiyatlar çok uçtu her şeyde olduğu gibi..
Evet canim malesef abidik gubidik insanlarin reklam yaptigi hersey uçtu kalitesiz bile olsa fiyatlar şasırtıcı azonce e bebkten alisveris yaptim ne aldin diye sor elle tutulur hic bisi yok ama deli para tuttu

Ahahahah onu ben çok güzel yapıyorum tekrar tekrar.. Hatta çıktıktan sonra tekrar dönüp bakıyorum
Bacim sana da hayat zindan eşim diyo ki; senin gibi akli başinda,kulturlu,makul bir insanin nasil olurda boyle takintilari olur?
Istersen beni fazla abartma diyorum ben de,üzülursun

Ya 15 dk dağınıklık toplasam yeter bugün oğlanda evde heryer heryerde ruhum daraldı oğlum topla diyorum anne birazdan oynicam onla diyor bütün dağıttıkları ile ilgili aynı cvp alıyorum:)
Hahahahahaha 24 saat oyuncak biyerlerde ozamann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…