Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet kafama takılıyor o tatilde aklıma gelmesi zehir ediyorumkendime nasıl kurtuluruz bu durumdan aceeeebeee
Ay yapma bende buzlugu açık bırakmışım tüm etler erimisti kurbandsn sonraydi
Buzdolabının kapağını kapatırken üst difriz kısmı onun etkisiyle açılmış onu çözdüm ama bu takıntıyı atamıyorum artık
Psikolojik destek sanırım obsesif mi ne oluyor ismi

Buzdolabının kapağını kapatırken üst difriz kısmı onun etkisiyle açılmış onu çözdüm ama bu takıntıyı atamıyorum artık
Psikolojik destek sanırım obsesif mi ne oluyor ismi
Obsessive kompulsive bunlar hep kuçukken yaşadigimiz tramvalar.bebim babam unuttuğum,önemsemediğim,duşunmeden yaptiğim herşey icin cok kizardi...şimdi ben; unutmamak ve dikkatli olmak konusunda programlanmişim

Obsessive kompulsive bunlar hep kuçukken yaşadigimiz tramvalar.bebim babam unuttuğum,önemsemediğim,duşunmeden yaptiğim herşey icin cok kizardi...şimdi ben; unutmamak ve dikkatli olmak konusunda programlanmişim
Obsesif Kompulsif Bozuklugu bana konan teşhis 2 yıl ilac kullandim duzenli simdi daha iyiyim ama bendeki bu takıntı stres panik hepsi bunun altinda yatan şeyler daha kurtulamadim su illetten ..

oyy bizde öyleyiz ya hemen bacaklar kalkıyo havaya eller ayaklarında fln. Soğuk olunca çöl da tutamımı ama dursa baya oyalanacak . Yaz bebesi bi de bunlar alışıklarda çıplak çıplak durmaya
Nasıl dil döktürüyor sıpa bana, biraz önce bez değişiminde yine bir savaş verdik Tabi bıraksak öyle duracaklar

Evet canim malesef abidik gubidik insanlarin reklam yaptigi hersey uçtu kalitesiz bile olsa fiyatlar şasırtıcı azonce e bebkten alisveris yaptim ne aldin diye sor elle tutulur hic bisi yok ama deli para tuttu
Benimde alacaklarım var daha ama araya gün bırakıyorum birbiri üstüne binmesin diye

Kimbilir bende neyden tetiklendi. Her şey çocukluk zamanını işaret ediyor. İnşallah bizler çocuklarımız üzerinde kalıcı etki bırakmayız. Çok zor ya..

Obsesif Kompulsif Bozuklugu bana konan teşhis 2 yıl ilac kullandim duzenli simdi daha iyiyim ama bendeki bu takıntı stres panik hepsi bunun altinda yatan şeyler daha kurtulamadim su illetten ..
Bazı şeyler ilaçlada çözülmüyor sanırım ne yapmak lazım konuşup rahatlamak mı acep sadece zihinsel olarak takıntıyı azaltmakta etkili olabilir. Ama tabi işin ehli biriyle..

Bazı şeyler ilaçlada çözülmüyor sanırım ne yapmak lazım konuşup rahatlamak mı acep sadece zihinsel olarak takıntıyı azaltmakta etkili olabilir. Ama tabi işin ehli biriyle..
Açılın ben psikologum ahahah çünkü gittikleriniz hastanedeki psikiyatristler yani tıp eğitimi almışlar tedavileri de büyük çoğunlukla farmakoloji. Zaten zamanları da yok seans yapmaya. İlaç istemiyorsanız iyi bir psikolog bulun, ama düzenli devam etmek gerek, özellikle okbde bilişsel davranışçı terapi ile çalışan biri bulursanız sonuç alırsınız. Size sistematik duyarsızlaştırma çalışması lazım + gevşeme egzersizleri ile

Anaaaaa doğru ya unutmuşum bacım Her açıdan gevşemeye ihtiyacım var zihnim çok dolu iş bebek ev bir düzene girsin bunun üstüne eğilmek istiyorum yoruldum gariiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…