Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bazı şeyler ilaçlada çözülmüyor sanırım ne yapmak lazım konuşup rahatlamak mı acep sadece zihinsel olarak takıntıyı azaltmakta etkili olabilir. Ama tabi işin ehli biriyle..

Bizim arkadaş sevgilisinden ayrilmisti atlatamadı psikologa gitti diğer arkadasda ne soledide duzeldin solerim misin kafana takma yoluna bak dedi dedi arkadaşda aynını bende dedim sana dedi oda ona para veriyorum dinlicem tabi onu dedi

Bazı şeyler ilaçlada çözülmüyor sanırım ne yapmak lazım konuşup rahatlamak mı acep sadece zihinsel olarak takıntıyı azaltmakta etkili olabilir. Ama tabi işin ehli biriyle..
Aynen canim en onemliside etrafindaki insanlarin seni anlaması sakin bi hayat

Kız jouu helal sana ben kahve yaptığımda fincan altını bile koymuyorum elim yana yana salona geçiyorum sodayıda şişeyle içiyorum bardak kirlenmesin diye
Sodayı bende pek bardaklara koymam misafirlere koyatım ama kendime şişeyle içerimm
Dedim kendime vakit ayırayimm yaptım oyle ev butun işler bitmişti

Sodayı bende pek bardaklara koymam misafirlere koyatım ama kendime şişeyle içerimm
Dedim kendime vakit ayırayimm yaptım oyle ev butun işler bitmişti

Oh ne güzel bugün benimde çok iş var haftasonuna iş kalmaması lazım eşimle vakit geçiremiyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…