Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Temizlik ve yemek yapmaktan bıktım
Hergün yaparsan ertesine birakmazsan biter aslındaa benim mesela yapacak bi is yok salonda cok gecirdiğimiz için mutfak ve salonu daha cok süpürüyorum camasır nedir hemen iki dk asıyorum bide hava yağmurr bugün baya buyük banyoya asıyorum camasırları napayimm yemek zatenn hergün mutlaka

Canım yemin ederim hergun sen gibi mutfakla salonu temizliyorum diger odalara firsatim kalmiyor ama sabah temizlik yap aksam yine ayni asla şaşmaz bizdemi sorun var anlamadim ki

Canım yemin ederim hergun sen gibi mutfakla salonu temizliyorum diger odalara firsatim kalmiyor ama sabah temizlik yap aksam yine ayni asla şaşmaz bizdemi sorun var anlamadim ki
Elbetki oluyo ama kocamda pek dağınık değil sanırim ondan

Amaannn be ne hissediyosunuzz belli değill dellandirmayinnn beniiii

Hep yorgun da hiç dinlenmiş hissedemiyoruz çocuk yokken de öyleydi valla yapıyoruz yapıyoruz yine aynı bugün ne yemek yapsam diye birde düşünüyorum bulamadım daha

Hepimiz oyle canim ya hergun temizle,düzenle..
Canim yalniz sana kotu bi haberim var,bebegin yurumeye başlayinca bu temizligin,duzenlemenin bir bucuk katını yapiyosun

Kizzzzz helal olsun sana ben kızımla hic birsey yapamıyorum sadece yemek o da mama sandalyesinde 20 dk oyalandığı sırada o kadar. Bütün gün başındayim ille oynayacağız yalnız durmaz. Gündüz uykuları da zaten cok az ve sadece ayakta sallanınca ayaktan indirmeden uyuyor

Kızz senin gibi ayniydımmm ben inann daha yeni yeni oturdu ama 3 4saat oyalandırıyorum iyicene uyuyo 2 saat artık çozümü buldum yanii süpürge sesiyle zaten oyalanıyo sesinden bakıyo o iş bitiyo uyandıği zaman capcanlı oluyo duruyo
Sabah kalktık 6bucukta 9za kadar oyalandırdım iyice gözler yoruldu 10buçuğa kadar uyudu o esnada kahvaltımı ettim camasırları attım digerleri astımm bulasıkları sabah 7de boşalttım kızım pusette oynuyodu kendi kendine uykusu almis kendind çunkü baktım uyuyunca dinlenmekle olmuyo dedim kalk jou yoksa ev batacak iyice hiç toparliyamıcan hergün biyeri düzeltiyorum 6 ay içinde oyle karişmışki heryer hicbirsey edemiyodum hep.kucak manyağıydihergün 1 odayı bile etsen yeterr yanii
Bide öğlene kadar bitirmiş oluyorum yoksa öğleden sonra hiçbirşey edemiyorum kafa rahat oturuyorum rahatlıkla yemek yapıyorum

Hepimiz oyle canim ya hergun temizle,düzenle..
Canim yalniz sana kotu bi haberim var,bebegin yurumeye başlayinca bu temizligin,duzenlemenin bir bucuk katını yapiyosun
Ayyy onu zaten düşününce delircek gibi oluyorum amannn yeterki o yapsin diyorum sonra allah yardimcimiz olsun

Ama bu rahatsizlik çocuktan sonra daha da ilerleyebilir,rahat olmak,kontrolu bazen birakmak gerekiyo...tabi doğalgazi vanadan kapattıktan sonra
Aaa beni ne tetiklemiş olabilir buldum İlk kez evde pencere balkon kapalı mı diye kontrol etmedim, eşimde hiç kontrol etmez, o gece eve hırsız girdi

Bak mesela bu da psikolojik para boşa gitmesin Kendini gerçekten inandırmak önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…