Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ulan ne atağı bi şimdi. Valla belliydi 4-5 gündür uykusu mızmızlanması sürekli 24 gün var diyor
Eki Görüntüle 3162680
Ayy sweeeeettt seninki de mi ya of kaç gündür ağzıma ediyor bugün aldım anama geldim. Diş sanmıştım atak mıymış
Kimyonsu diye etiketledim çıktım ama hiç bakmadım. Yenisi nasıl çıkmış anlamadım tam o an mi değişti ki
Hahah galiba tam o an da değişmiş benim de haberim yok
Bizim catlak panik kimyonsu
Hahah bundan sonraki nicki bunu mu yapsam tanımayan tanısın
Ayy allahımm manyah bu kızz haber vermeden değiştiriyo dellendiriyyyiii beniiii
Kız daha yeni oldu yani bende girince gördüm. Girip Bi takılayım diyordum. Takılamadan sweet yakaladı
Teşekkür ederim canım benim

Sweet muhteşem yavvv iyi etmiş tam zamanındaa kandıramadın artıkk 3ay sonra beklerizz ama ben yemem

Yerim onu ya kiz valla ben daginikligi hic sevmiyorum aksi gibi kocam daginik asla duzeni yok 1.5 senedir ogretmedim kirli sepetine kıyafetlerini koymasinı pes ettim sonunda oglan buyuyunce hepten yandik desene meliyke nin dedigi gibi cok oyuncak almamak lazim

meliyke ben hiç almadım oyuncakk bi anakucağında oyuncağı var toptop bide konusan kaktüs aldım vallahaa muziği çalıyo oynuyo

meliyke ben hiç almadım oyuncakk bi anakucağında oyuncağı var toptop bide konusan kaktüs aldım vallahaa muziği çalıyo oynuyo
Almayin bacim fazla pişman olursunuz.
Bak anne babalar genelde cocuga neden cok oyuncak aliyo biliyo musun? Cocuk yeni oyuncağiyla oynasinda oyalansın,kendilerini rahat biraksın diye.ama yeni oyuncağiyla maximum 3 gun oynuyo sıkıliyo yenisini istiyo,boyle de doyumsuz oluyo.
Kucukken kızımla her hafta toyz shopp'un onunden geçerdik,iceri girip oyuncaklara bakardi incelerdi,cikişta almak istemezdi.cunku almiyoduk tek tük aliyoduk ayda yılda,mevcut oyuncaklari hep hediye gelmistir

Bizde çalışıyoruz diye kendimizce çocuğu mutlu ediyoruz sanıyorduk vallahi simdi her hafta pahalı pahalı oyuncaklar istiyor
Gerçi biz maasimiz yatınca diyoruz
Anne oyuncak bütçemiz var mı diye sorar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…