Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooo kızzz nasıl yaşiyosun ben deli olmuştum
Yazın yoğun iş temposundan görmezden geliyorsun. Kışın biraz göze batıyor onda da ağaç yapraklarını döküyor yağmur vs derken nerdeyse hiç dışarı asmıyorum. Güneşli ise kontrol ederek sürekli asıyorum.
Bende deli oluyorum ama çare bulamadım. 2 sene önce eve yakın olan ağaçlar ve bu kadar sık olması evi çürütür demişler. O zaman kestircem diyordu. Kestirmeyi bırak üstüne yeni fideler dikti.
Eşimden bekliyorlar adam yazın evini görmüyor kışında bırakın boş zamanlarında biraz dinlensin ailesine vakit ayırsın dimi yokkkk.

Reactions: Jou
Amaannn vallahii herkes bi tuğafff

Valla biz işte yemeğe avm ye alışverişe çıkıyoruz aslında anneme bırakabilirim de bırakmıyorum daha

1 saat uyusa benimkine yetmiyo valla. 2 saati tamamlatmaya çalışıyorum ben. becerirsem çok tontiş oluyo oğlum, beceremezsem de huysuz bi tontiş oluyo
2 saat bizde çok nadir. Aşı falan olduysa calpol içerse ya da aşırı uyaran alıp çoook yorulduysa belki. 1 saatte cin cin oluyor yetiyor ama mesela biz de günde en az 4 uyku yapıyoruz bu yüzden bazen 5 bile oluyor. Uzun uyusa aslında bu ayda 3 gündüz uykusu olması gerekir
12-24 ay aldım canım. Ben kurutma da kullanıyorum biraz da o çektiriyor ama büyük değildi iyiydi geldiğinde erkek bebekler biraz iri oluyor
Aaa susam denemedim hiç ama baharatlada yapıyorum
Emziren annelerin yememesi gereken bir baharat var mı bilen var mı? kafamı bu kurcalıyor bir şey yerken.. yıl oldu mayonez ketçap yemeyelim
Nane çok fazla tüketilmemeli diye biliyorum ben. Baharat olarak sorun olmaz da ne biliyim çayını demleyip içmemek gerek bir de adaçayı. Ben diğer tüm baharatları yiyorum sos mos ne bulursam
Offf evet patatese kekik pul biber bi de kaşaaaaar susamı denememiştim denicem
Biz haftada 1 gün çıkıyoruz ama dediğin gibi sinema tiyatro değil. Ya anneme ya kayınvalideme bırakıyoruz bir kahve ya da bazen bir şey yiyoruz ya da sadece yürüyüş. Aradıklarında 5 dkda gelebilecek mesafede oluyoruz. geçirdiğimiz vakit Max 45 dk oluyor ama 1 saat olmadı daha hiç. Ben de çok özlüyorum baş başa vakit geçirmeyi ama 2 yaşa kadar pek mümkün değil galiba o zaman daha bağımsız olup daha uzun süre durabilir bıraktığım yerde.

24 saat evle,çocukla,disari alisverisi herşeyle ben ilgileniyom,o beni alnimdan opsün
Oooo baya bayaa sen tabiikii senin alnını öpsün puşttt
ben okadar ı etmiyorum ya
Markete gidiyo bebeden sonra hiç gidemedim gitsem bütün marketi toplarım
faturaları kendi ödüyo

Yaaa meger nazar degilmiş alerji galiba
Evet kuzum L lyss dediği gibi bende de olur kaşınır geçer kendi kendine. Çok beyaz tenliyim, senin kız da öyle hassas cildi. Ben bu yaşa geldim sebep bulamadım genelde kolumda olur tek bir nokta şeklinde kıyafet deterjan vs her şey olabilir. Sık sık olmazsa Önemli değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…