2 saat bizde çok nadir. Aşı falan olduysa calpol içerse ya da aşırı uyaran alıp çoook yorulduysa belki. 1 saatte cin cin oluyor yetiyor ama mesela biz de günde en az 4 uyku yapıyoruz bu yüzden bazen 5 bile oluyor. Uzun uyusa aslında bu ayda 3 gündüz uykusu olması gerekir
12-24 ay aldım canım. Ben kurutma da kullanıyorum biraz da o çektiriyor ama büyük değildi iyiydi geldiğinde erkek bebekler biraz iri oluyor
Nane çok fazla tüketilmemeli diye biliyorum ben. Baharat olarak sorun olmaz da ne biliyim çayını demleyip içmemek gerek bir de adaçayı. Ben diğer tüm baharatları yiyorum sos mos ne bulursam
Offf evet patatese kekik pul biber bi de kaşaaaaar
susamı denememiştim denicem
Biz haftada 1 gün çıkıyoruz ama dediğin gibi sinema tiyatro değil. Ya anneme ya kayınvalideme bırakıyoruz bir kahve ya da bazen bir şey yiyoruz ya da sadece yürüyüş. Aradıklarında 5 dkda gelebilecek mesafede oluyoruz. geçirdiğimiz vakit Max 45 dk oluyor ama 1 saat olmadı daha hiç. Ben de çok özlüyorum baş başa vakit geçirmeyi ama 2 yaşa kadar pek mümkün değil galiba o zaman daha bağımsız olup daha uzun süre durabilir bıraktığım yerde.