Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Faizli almamak için sıkıntı çekşyoruz zaten kız
Eşim biraz peşinci

Kuzum faizsiz bisi alınmıyor ki
Biz herseyi kredi ile döndürdük
Aldığımız şey değer kazanıyor artı zam geliyor derken bence faiz kazançlı oluyor
Benim abimde ole peşincidir:)

Ne güzel canı m ya 45dk bile size çok iyi geliyordur eminim. Keşke bnm de annem olsa yakında bırakabilsem. 2yaşa kadar değil kuzum ya 1yaştan sonra bile uzun süreli bi kaç saatlik kalır yani . Çalışan biri olarak büyük kızımı 1yaş itibariyle günde 7saat fln bırakmak zorunda kalıyordum

Valla biz işte yemeğe avm ye alışverişe çıkıyoruz aslında anneme bırakabilirim de bırakmıyorum daha

Oğlumu bırakıyordumda bu kızı bırakmak yürek ister kimsede kabul etmiyor bizim kızı Boncuk000
Benimde ihtiyacım var kuzum hava almaya

Kuzum faizsiz bisi alınmıyor ki
Biz herseyi kredi ile döndürdük
Aldığımız şey değer kazanıyor artı zam geliyor derken bence faiz kazançlı oluyor
Benim abimde ole peşincidir:)
Faiz haram Neticede göz göre göre haram yiyemeyiz maalesef biraz hassasiyet sahibiyiz

Valla işte burda var biz diyoruz eski olsun içi kötü olsun alalım kendi zevkimize göre yaparız. Düşün öyle bile yok yani
Aynı kafadayız valla bizde bakıyoruz da yok bir trilyona eski alıp ikiyüze filan iç dizayn yapmak istiyoruz ama nerde
Neyse araştırmalarıma göre düşecek diyorlar bekliyoruz biz

Kizlar ya benim kiz galiba alerji oldu gene bitarafinada ciktı napmam lazim varmi bi bilginizz gene aynı yerden geldi
Canim sanki alerji değil gibi.alerji olsa daha minik ve cok olurdu.bu aralar bebegini farkli bi sabunla yikadin mi? Giysilerinde farkli deterjan kullandin mi? Sen cok fazla yağli,baharatli gida tukettin mi? Bebek yagi kullaniyo musun? Bebek sivilcesi gibi sanki.
Bide hala bebeklerimiz bizim hormonlarimizin etkisinde yaklasik 6 aya kadar,konak gibi dusun bizden kaynakli yaglar bebekte sivilce tarzi seyler yapabilir

Reactions: Jou
Dünden beri gajun yiyorum acaba o mu
Deterjani hiç degiştirmedim ayni kullanıyorum sampuan da öyle haftada bir duş ediyorum yıkıyorum hasta olmasın diye bebek yağı bisefer ettim oda geçen hafta

Bende 12-24 alayım zaten anca oluyor kalıplardan mı yoksa dediğin gibi erkek bebek iriliğimi
Ay nanede çok severim cacıkta yoğurtta yayla çorbasında
Adaçayı vs o tarz bitki çayı içmiyorum hamilelikte de yasak olduğundan ıhlamur içebiliyoruz sanırım oda 1-2 bardak galiba.. zerdeçal zencefil vb baharatlar kafamı kurcalıyor ikiside tam şifa baharatları..

Kestim daha yemem kuzum bide patates yiyorum buara onuda kesicem bisure hepte sağlıklı beslenirdim.buara kaptırdım başka seylere

İşte bende bir ara kaptırdım 4 kilo fazlam varken 10 kilo fazlam oldu ye sağlıklı şeyler kuzzum yeter yediğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…