Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy bende oylee bide cipsi gibi patates eşim biyer bulmuş ordan alıyo haftada kalmiyo patates bide üstune gajun dök off

Kajunu ben çok sevemedim ya ben patatesin yanına mayonez üzerinede bol pul biberi döküp bandırıp bandırıp yemeyi seviyorum :)
Onu bende çok seviyorum hatta patatese susam biraz kekik pul biberde ekleyince off yani galiba acıktım

Aaa susam denemedim hiç ama baharatlada yapıyorum
Emziren annelerin yememesi gereken bir baharat var mı bilen var mı? kafamı bu kurcalıyor bir şey yerken.. yıl oldu mayonez ketçap yemeyelim

Kızlar ya eşinizle özel vakit ayırabiliyor musunuz . Bnm buna ihtiyacım var ne bileyim bi tiyatroya gidelim ya da sinemaya gidelim istiyorum . Ama çocuklara kim bakacak tabi öyle biri yok
Arkadaşlarla gitsem çocukların ikisini bırakıp eşime, bu seferde başbaşa yine bişe yapamamış olcaz.
Oyyyhhh hava da nasıl yağmurlu ya içim daraldı düşündükçe

Aaa susam denemedim hiç ama baharatlada yapıyorum
Emziren annelerin yememesi gereken bir baharat var mı bilen var mı? kafamı bu kurcalıyor bir şey yerken.. yıl oldu mayonez ketçap yemeyelim

Şimdiye kadar alerjik bir durumu olmadıysa bence yiyebilirsin. Susamı mutlaka dene seveceksin

Özel vakit nedir nasıl geçirilir Mümkün olmuyor bacım tek özel vaktimiz markete ve pazara gitmek

Valla eşim ablasıyla gidiyor sinemaya kayınvalidem bana bırakın gidin diyor bi pazara gidip geliyorum Pert oluyor kadın oyüzden bende unuttum belki ailemin yanına gidersek eşimle bişiler yapabiliriz ancak. Sen en iyisi Bi kahve yap iç iyi gelir,

Biz de başlamadık dr um 6yı bekleyelim kilosu iyi dedi . Bakalım 6 ay kontrolünü bekliyorum. Ama biz bişeler yerken uygun olanlardan ağzına veriyorum tad alsın diye
Ay bu aralar hep biz yerken bakıyor ağzını oynatıyor, kendimi bir kötü hissediyorum önünde yerken Bize 2 doktorda 6 Aydan önce başlamayın dedi.

Oyle guzel oluyorrrrr

evet benim de kaşınıyo çok çıkınca. hemen geçtiğine göre alerji bence o, böcek böyle birden kaybolmaz. neden olduğunu ben de henüz çözemedim bu yaşımda
Hadii yaa ozaman alerjii neye dokunduki acep ne yediğimide hatirlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…