Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu paraları verebilen var mı yaa İnsan mecbur kalıyor Çok işten çıkmak zorunda kalan annede vardır

Yani arkadaşım diyor bakıcı parasından sonra maaşımdan 3 kalıyor sigortam içinn çalışıyorum
Bebeklerimizden bu kadar az bir meblağ için ayrı kalmak çok acı
Benim iş yeri şartlarım biraz daha iyi 2 cocuk okulu giyimi derken insan çalışmak zorunda kalıyor
Dediğin gb cznim bir çok bayan çalışamıyor ki
Bi ara kres parasını karşılayacağız deniliyordu anneleri iş hayatına kazandırmak için çay servisi yapan arkadaşım kaç kez gitti geldi olmadı 2 cocuk var yas farki 1 yas aralarda büyüğü başka şehirde yaşayan kayınvalidesine bıraktı neden çalışmak zorunda çünkü
Aman çok zor kuzum vallahi

Hahahahah harikasın babyyy bugünüde çıkardıkkkkk

Öyle kuzum bugün de bitti
Bizimki hala.memede gerçi de
9 da babasi uyuttu bende mutfakları salonları topladım oğlumla oyun oynadık derken 10 da kiz uyandı çay demlediydim bol tomurcuklu neyse artik dalsinda kızım hemencik içip vurcam kafayı

Reactions: Jou
Her gün yeni bir huy kısa sürede geçer inşallah şimdi uyanır şimdi uyanır diyerekten yatamıyorum da

9da uyuttuk
Neyseki ağlamadı babssi uyuturken
10 da kalktı memede hala çay içip hemencik uyucam
Cay içmeyince sanki günün yorgunluğu bitmemiş oluyor
Eşimle uykusuzluktan bitik olsakta o çay içilecek

Benimki 3 aylıktan beri yapıyor bunu pat pat

Başım çatlıyor hiç bir şey yemedim. Kız böyle olunca tüm modum yerlerde. 11.00 ve 15.30 da içti sadece mama. Uykuda da içmiyor diş sanırım bilmiyorum

Yenmez tabi haklısın
Canim gece beslenmesi nasıl
Saat 15.30 da içmiş en son çok ara var
Muhtemelen distendir bir kax gün daha devam ederse doktora götürürsün en kötü
Hayir az bisi olsada içse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…