Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende çekinirim çok haklısın İki doktorda kendi verdi numarasını

Beklemezdi hatırladım minnoş ya

Ayyyy bisi diyimmi bende oglana genç odası almıştım
Halisinj isimli yaptırdım ayıcıklı tülü ayıcıklı avize ayıcıklı poh varya ondan hahaha
Gecen diyor anne bu ne ben bebekmiyim
Dedim.tamam 6 sene sonrada olsa iyiki genç odası almışım dedim
Geceleri beraber yattık
Kendini de 2 yaşından sonra yatti kocaman yatakta tercih meselesi ama ben o zaman bebek odası değil genç odası aldim

Biz kalktık gaz sancısı yüzünden 4 den beri sıkıştık 40 dk uyumaya çalışıyoruz gaz çıkaramadık alt değiştirdim masaj yaptim banamisin demedi pis gaz simdi tekrar uyumaya çalışıyoruz bakalim

İlıksuyla belden aşşağa yıkadımm akşam uyumadan önce bigüzel uyudu

Iyi iyi harikaa olsun bitcek bugunlerdee

Ortak noktalar çoğalıyor Birlikte uyumak içim koca yatakta iyi yani belki 2-3 sene sonra bende oda yapacağım zaman öyle yaparım Çok iyi oldu aslında genç odası dolabı olması zaten bebek dolabı istemiyordum küçük ve extra pahalıya denk geliyor. Kocaman dolap oldu 1 gözünüze kendim kullanırım

9da uyuttuk
Neyseki ağlamadı babssi uyuturken
10 da kalktı memede hala çay içip hemencik uyucam
Cay içmeyince sanki günün yorgunluğu bitmemiş oluyor
Eşimle uykusuzluktan bitik olsakta o çay içilecek
Ay aynı ya biz de çay içmeden ardından da meyve yemeden uyumayız hiç lüksümüz bunlar bizim de

Evet bak kafaını da hızlıca çeviriyor sağa sola insan anlam veremiyor ama rahatlamak için olabilir dediğin gibi. Gün içinde masaj yapıyoruz aslında ama arttıralım onu bi deneyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…