Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Valla öyle canım hersey uçuyor hayat bizi buna zorladı ne edek

Bende bakıp bakıp mis temizlik gbsi yok diyorum yapabilirsem şayet
Her zamn olmuyor be canm haftada 1 derin temizlik. Çalışıyorken kendime hiç yatırım yapmadığımı farkettim 1 sofya 1 katya 1 de sindirella alabilirmişim. ( kurutma robot süpürge airfrey) bidahaki ay robotu alıcam diğerleri allah bilir çok amin

Ayni şeyleri bende yaşıyorum
Çalışırken alsaymisim keşke bu ay robot alicM bende diğer Ay kurutma istiyorum
Airfrey ceyizde vardi çok kullanmiyorum patates artj kanat o zaman anca
Vallahi kocam iPhone 13 alacağını söyleyene kadar hala bunları oteliyodum

Özelin aciline gittik çocuk doktorları çıkmış. Adam beni sinir etti ne demeye onu oraya koydular bilmiyorum. Mama içmiyor falan anlattık niye içmiyor ki diyo. Ağzına bakıyor diş etlerinin beyazlarına normal değil diyor dişi çıktı biri diğeride geliyor sanırım dedim 2 dk sonra aa dişi çıkmış diyor. Kan alalım b12 demire baksak dedim. Bu aydaki çocuklara bakılmaz demirine b12 sine diye saçmaladı. Zorla idrar demir enfeksiyon eklettik. Sonra hemşireye b12 de istiyoruz dedik ücretini ödedik kendimiz ekledik. İdrar için poşet verdiler ama yapmıyor mama içmediği için tabi sabah 9.30 da bezini değiştirdim hala kuru. Yolda gelirken mamayı içti bu arada şimdi çiş yapmasını bekliyoruz bakalım. Kan sonuçları da çıkmadı daha

Canım sonuçlardan haber et bizi. Acile gidince öyle bir sıkıntı yaşıyorsun işte pek anlamıyorlar

Allahim yaaaa benim oturduğum yerde ole büyük.hastane yok 20 25 dk mesafede var gidiyoruz dedigin gb öğrenci yeni doktorlar fln oluyor mesai saati dışında bizde kriz geçiriyoruz
Karşıya gidiyoruz mecburen doktorumuz orada normalde gec de olsa o hastaneye gidiyoruz çünkü hastanenin kendi doktorları nöbete kalıyor
Kendi doktorum 6 senedir cinar doğduğundan bu yana var ve sürekli telde irtibat halindeyiz sagolsun

Valla burda 1 özel 1 devlet 1 de üniversite hastanesi var. Devlette belli saatten sonra çocuk doktoru gidiyor kalmıyor acilde tıpta öğrenciler var hocaları gelmiyor pek verim alamıyoruz ordan da

Ayni ben tv izlerken bi yandan YouTube diğer videolara bakıyorum izlemiyorsan kapat
Bende diyorum reklam çıktı ondan ötürü tele yönlendim
Yaaa tabii ama böyle iyi oluyo ertesi sabah izliyorumm reklama girdimi ileri atıyorum miss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…