Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dreamgirls canım selam. Aşı olunca haber ver demiştin. Bgn rota ve bexsero nun ikinci dozları yapıldı. Rota için yrm saat kusmaması çok önemli dedi. Bexsero için de yrm saat sonra önlem amaçlı bir cay kasigi calpol vermemizi istedi. 5 saat sonra yeniden önlem amacli verin sonra kontrol edin ateşi cikmazda bir daha vermeyin dedi 24 saat sonra bacaginin fotografini istiyorum, bu aşı bacakta morarma tarzı sıkıntılar yaratabiliyor bazen dedi.

Ek bilgi olarak da: ek gıda için 6. Ayı bekliyoruz dedi. Bu aylarda saga sola donmesi icin caba sarf edicekmisiz; elimize oyuncaklar alip saga -sola dogru donmeye teşvik edecekmisiz. Egzersiz olarak yüz ustu yaririp elini havaya kaldirip oyuncaklara dokunması için yönlendirmeler yapacakmışız. Hepsiciği bukadarmış

kızlar bu gliserin kansuk fitil ne kadar sürede etki eder kullanan var mı? 50dk oldu hala yapmadı. bi de uyudu ya normalde uyumaz, şimdi uyuyası tuttu

kızlar bu gliserin kansuk fitil ne kadar sürede etki eder kullanan var mı? 50dk oldu hala yapmadı. bi de uyudu ya normalde uyumaz, şimdi uyuyası tuttu

Canım bizdede hemen etkisi olmamıştı eşim masaj yapmıştı da öyle yapabilmişti
Sonuçlar çıktı kızlar sanırım demir ve b12 eksikliği var ama çok değil. Bakalım doktorumuz ne diyecek

Çok değilse sebep o değildir herhalde merak ettim ne diyecekler

bazı yerlerde 2dk da etki gösterir yazmışlar da endişelendim o yüzden yine mi yapamıcak diye uyandın ben de masaj yapayım, gerçi yaptım biraz ama.
sizde kaç saatte etki etmişti hatırlıyo musun?

bazı yerlerde 2dk da etki gösterir yazmışlar da endişelendim o yüzden yine mi yapamıcak diye uyandın ben de masaj yapayım, gerçi yaptım biraz ama.
sizde kaç saatte etki etmişti hatırlıyo musun?

Yarım saat sanırım en fazla canım umarım bir an önce yapar

Bakalım özel hastanenin çocuk doktoruna sonuçları atarlarsa öğrenirim yoksa kendi doktoruma götürcem. Kuzenimin ikizleri var bugün konuştuk o da diş çıkarken aynı sabahtan akşama bişey yemediler dedi

Bence ilk sıraya yerleşmeli kıcaların istekleri bitmiyor bize yaza sünnet düğünü görünüyor koca arabayı değiştirelim derdinde bende işte kendimce hayallerdeyim işyerinden çağırıyorlar ama gidemem sıpama kıyamıyorm onuda getir diyorlar ama olmaz ben dizimi kırıp ev hanımı olayım diyorum

Bakalım özel hastanenin çocuk doktoruna sonuçları atarlarsa öğrenirim yoksa kendi doktoruma götürcem. Kuzenimin ikizleri var bugün konuştuk o da diş çıkarken aynı sabahtan akşama bişey yemediler dedi

Diş çıkarma döneminde evet bende çok duydum. Beliste mesela 60 cc 80 cc tam 1 saat uğraşıyorum da öyle yiyor. Daha fazlasını arada yiyor işte. Ama senin minik öncesinde de yapıyordu bunu yanlış hatırlamıyorsam

Kızlar biraz önce tesadüfen gördüm yeni olmuş belisin ön dişi değilde alt azı dişi mi diyoruz orası baya kabarmış onun ilk başta çıkması normal mi

Canm bizde attığım gibi çıkıyor erimiş demekki içerde. Ben bacaklatını kaldıtıyorum jarnına rahat ıkınsın diye kaka pozisyonu hemen yapıyor bizim doğduğundan beri olmazsa olmazımız çok kabızlık yaşıyor benim sıpa

Annemler 1 kasa almış kahve yanına kurutmaya 50 tl

Çok canım sıkıldı almayacaktım artık başka yerde bakarım diye düşündüm aldı hemen eşim. Minicik kutuda kuru kayısıda 50 liraydı
Olabilir canm benim büyük oplan ön azıları çıkarmıştı yarasa gibi duruyordu

Hadi ya yaw bu minikler neden sıralamayı şaşırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…