Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet 4.aydan beri yapıyordu ama bu kadarını hiç yapmamıştı o zamandan mı başladı bu diş bilmiyorum ki

Kızlar biraz önce tesadüfen gördüm yeni olmuş belisin ön dişi değilde alt azı dişi mi diyoruz orası baya kabarmış onun ilk başta çıkması normal mi
Bu bebeler cins çıktı kafalarına göre takılıyorlar benim yeğenimin üst iki dişi çıkmıştı önce demek ki yarışı kim kazanırsa önce o çıkıyor

Oh yarasın miniğe inş iştahı artar minikin annesini üzmez sen en iyisi çorba ver gündüz gece de uyurken mama :) biberondan olur mu ki acaba yada senin minik başından beri mama sevmedi işte yaw vereydin eline dürümü nasıl yerdi
Bu bebeler cins çıktı kafalarına göre takılıyorlar benim yeğenimin üst iki dişi çıkmıştı önce demek ki yarışı kim kazanırsa önce o çıkıyor

Ay sorma yani başka neyden olabilir ki diye düşünüyorum. Böyle ucu sivilce gibi bişi kabarık öyle mi oluyor diş çıkarken ay tam bakamıyorum ki bakmak istediğimde dilini çıkarıyor

Ya bide ne diycem ben mama değiştirdim ama biberon değiştirmedim. Başka bir biberon mu alıp denesem sizce
Lansinohun biberonu baya iyi, instada da bütün bebelerin elinde ben de bazen emmiyor sağıp onunla veriyorum önceden avent vardı onu böyle içmiyordu. Ne kullanıyorsun bilmiyorum ama onu da araştırıp bir dene istersen cnm.

Gece de almıyor ki nasıl bi bebe bu anlamadım. Derin uykudan uyanıp ağlıyor 4 5 gündür. Ne gizle çözüm buldum uyurken içiyor diyordum valla eşimin dediği adana söyleyim yesin diyo geçen

Valla bende bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla üst kısım beyazladı sonra hafif koyu renk oldu orası yırtılacak gibi sonra çıktı. Benimki de ya ağzını açmaz ya dilini çıkarır

Benimde aklımda lansinoh var. Avent var şimdi bizde. Dur bide onu alıyım bakalım.

Ya işin garibi gece veriyorum ağlıyor içmiyor. Çıkarıyorum ağzından emzik veriyorum emziği hemen alıp emiyor. Yani nerden biliyorsun emzik olduğunu

Kucağına alıp hafif sallayıp vermeyi denedinmi gerçi sen bütün yolları denemişsindir:) eşin haklı dermişim takipteyim diş mi çıkacak bakalım.

Kucağına alıp hafif sallayıp vermeyi denedinmi gerçi sen bütün yolları denemişsindir:) eşin haklı dermişim takipteyim diş mi çıkacak bakalım.
Hafif sallama, zıplama neler neler gülüyor bide dalga geçer gibi bide önceden ağzını kapatır eliyle iterdi şimdi o da yok biberon ağzının içinde duruyo mama kenardan akıyor

Hafif sallama, zıplama neler neler gülüyor bide dalga geçer gibi bide önceden ağzını kapatır eliyle iterdi şimdi o da yok biberon ağzının içinde duruyo mama kenardan akıyor

Ahahaha Beliste onu çok yapıyor. Bazen sinirleniyorum ama kıyamıyorumda sıpaya

valla 4 saat sonra altını değiştirirken yaptı neyseki ben de bacakları kaldırınca yaptı fitil de aynen çıktı neyseki. niye bu kadar uzun sürdü anlamadım ama.

Oyy kuzumm içecek annesii iştahı yok bide gıdaya başladınya acaba onumu bekliyo mama belki tadı farklı geliyo artık beğenmiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…