Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İşte bende bir ara kaptırdım 4 kilo fazlam varken 10 kilo fazlam oldu ye sağlıklı şeyler kuzzum yeter yediğin
Ay bende aynı doğumdan sonra 2 kilo fazlam kalmıştı şimdi 7 kilo oldu o fazlalık. Bende sağlıklı beslenmeye geçtim vericez hepsini yetti artık kaç aydır yiyip içtiğim

Bugün annemde kalcam valla psikolojim bozuldu azda onun bozulsun o da başladı yavrum niye içmiyorsun sen mamayı diye

Şimdi avm ye geldik eşimle e bebekten lansinoh biberon alcam bakalım
Anneanneler psikopat olurlar evirir çevirir içilir iyi yapmışsın yarın bende anama gidiyorum dün ordaydım ama çok özlem

Ikınmamış uyumuş canm kıvamı nasıl
tembel oğlum ya hayır 12 gündür yapmıyosun rahatsız da mı olmadın. valla ilk kez böyle gördüm şekilli çıktı, büyük kakası gibi rengi açıktı, çok da sert değildi ama böyle mi oluyo bebek kabızı bilmiyorum ki ek gıdaya geçtik ya ondan oldu sanırım.

Vallahi hep kadınlar fedakar erkekler öyle değil bisi dememiz için istediğimiz herseyi al hayatim öteleme diyorlar bisindesen ee sende al diyorlar fln filan
Ben mecburen gideceğim ise şurada 3 senem kaldı sonra cocuklarin basinda olurum
Primim dolsun istiyorum canim
Hala bakıcı yok annem sagolsun bakarım bulamazsan dedi muamma hersey

Ay bende aynı doğumdan sonra 2 kilo fazlam kalmıştı şimdi 7 kilo oldu o fazlalık. Bende sağlıklı beslenmeye geçtim vericez hepsini yetti artık kaç aydır yiyip içtiğim

7 kilo çok bişi değil kolaylıkla verirsin

Senin eşinde benim eşim gb
Canim tatli istedi meşhur guzelyapan bir yer var biraz tuzlu orada alalım dedim
Hani ne bilim tadımlık alınır diye düşündüm
Almış yanına bide kurupasta saysam 15 tane kurupasta
Geldi 250 kayme vermiş çok iyi fiyatı diyor kurupasta 90 tl mis özel bisi olsa neyse yaaaa içime oturdu ama bisi diyemedim

Kızlar ya eşimde bende grip olduk Belise bulaştırmadan nasıl iyileşeceğiz ya maske taksam da gece aynı havayı soluyoruz

Canim bennkorona aldım grip oldum hep maskemi taktim yaklaşırken
Doktorda çok yakın temastan çekinin dedi
Rabbim korusun inşallah miniğe bulasmaz

Erkekler bu konuda nedense hiç acımıyor. Biz daha uygunu bulabiliriz düşüncesindeyiz hep. Küçük bişi alacak olsam bile bütün marketlere bakarım hangisi daha uygunsa onu alırım
Canim bennkorona aldım grip oldum hep maskemi taktim yaklaşırken
Doktorda çok yakın temastan çekinin dedi
Rabbim korusun inşallah miniğe bulasmaz

İyiydim aslında öptüm uyurken bi güzel sonra mamasını yedirirken birden burnum akmaya başladı bu zamana kadar korudum inş bulaşmamıştır. Bende maske alayım yanıma olmadı

Kızlar ya eşimde bende grip olduk Belise bulaştırmadan nasıl iyileşeceğiz ya maske taksam da gece aynı havayı soluyoruz
Geçmiş olsun benim esimdede var o durum bogazı çok kötü uzak duruyo bizimle
Ateşli geceler yohh kucağına alınca maskeni takarsın odadan ona geçmez bence ya yanından uzak uyu yeter

Geçmiş olsun benim esimdede var o durum bogazı çok kötü uzak duruyo bizimle
Ateşli geceler yohh kucağına alınca maskeni takarsın odadan ona geçmez bence ya yanından uzak uyu yeter

Yaa kıyamam özlersiniz işte ne güzel eşimde salonda yatıyor bende diğer uçta yatıyorum Belise uzakta.

Supersin valla..biz iyi olacağiz ki bebeklerimiz de mutlu büyüsun.
Bende yeni eve girdim dişardaydim,ögretmenler gunu icin 3 saat hediye aradik:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…