Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sagol canim ewt başladim.bebegim artik yiyebiliyo,ağzindan cikarmiyo da,zaten dik oturtuyorum,hazir yani.inş alerjisiz devam ederiz.
Oh evi duzenledin,pazartesi gerginliği yaşamazsin.ben de baya temizlik ve ütü yaptim.utu yapmayibhic sevmedigim halde surekli utu yapmak zorundayim

Kızlar çıldırıcimmmm yahu bebek arabam yok halen karar veremiyorum tek elle kapanıp açılan bir araba kabin boy da kararsızım bana korunaklı gelmiyor siz hangi araba kullanıyorsunuz
Kuzum benimki hantal hiç önermeyeyim zaten hediye geldi tek başına taşınmaz üst aparatı çıkarıp kapatıyorsun (baby plus galaxy) yokksa ben cybex (eezy twist 360 diye bir şeydi) istiyordum çok pratik gibiydi o.. şuan çok pahalandı. Kabin boylarıda güzel bu markanın ama onlarda pahalandı

Eee iyi barii bize bakalım nasıl verecek
Valla hepsinin ki farkli oluyor ya ama ben sebzeden basliycam sulardan sonra bakalim belkide biz alerjik oldugumuz icin meyveden başlatmistir bilemedim

Reactions: Jou
Ya panikten çok bana zor geliyo ilk kızımda blw beslenme yapmıştım öyle başlamıştım sanırım bunda cesaret edemicem ya. Uğraşmak da zor geliyo . Vereyim yesin diom ama bakalım
Zorluğunda var tabi uğraş istiyor şimdi işe de başladım ben bakalım nasıl olacak nerden başlayacağım vs vs vs

Borç kelimesi görünce direk dikkatimi çekti ziraaa biz de batmış vaziyetteyiz koca kişisi tutturdu yeni Araba alcam diye. Yaptı da dediğini

Valla hepsinin ki farkli oluyor ya ama ben sebzeden basliycam sulardan sonra bakalim belkide biz alerjik oldugumuz icin meyveden başlatmistir bilemedim
Doktor nedediyse oyle et kendin yapma canım sonra niye boyle oldu dersinn hiç bulaşma alerjikten sebep tabiki oyle etmiştirr sen listede nediyosa oyle yap

Oyyy ütü bana hiç çıkmıyorr pek etmem ütü
Şifa olsun minnokkaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…