Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Masallah,idrar alabildiniz mi? Ben kizimda hic idrar alamadim biliyo musun.boyle kucukken hastalaninca bikac sefer idrar istediler alamadim,sonra gecti zaten bilemedik hic
Valla bugün aldım köye geldim değişiklik olsun diye deneyemedim zaten poşette bitmişti. Yine bi deniycem bakalım ama zor gibi yani

Kızlar, kocalar evi dağitti tabi yazamiyonuz,neyse yarina bomba gibi bi başlangic yapalim hepimiz.ben havuc ve elma verdim şu bikac gun icerisinde bebeğime,ikisini de cok sevdi.bu akşam yogurtlarini mayaliyorum,hadi bismillah
Bende diyecektim kimse yok diye bizde dün muza başladık bakalım iyi gidiyor şimdilik

Kızlar çıldırıcimmmm yahu bebek arabam yok halen karar veremiyorum tek elle kapanıp açılan bir araba kabin boy da kararsızım bana korunaklı gelmiyor siz hangi araba kullanıyorsunuz

Kızlar, kocalar evi dağitti tabi yazamiyonuz,neyse yarina bomba gibi bi başlangic yapalim hepimiz.ben havuc ve elma verdim şu bikac gun icerisinde bebeğime,ikisini de cok sevdi.bu akşam yogurtlarini mayaliyorum,hadi bismillah
Ayy vallaha dünde akşamdan beri fena dağınıktı salon sabah bigüzel toparladım eşim dışari işi vardı gelene kadar ev toparlandı miss gibi oldu
Camaşırlar koyuldu dolaplara
Gida icin hayırlısı olsun demek başladın

Kızlar çıldırıcimmmm yahu bebek arabam yok halen karar veremiyorum tek elle kapanıp açılan bir araba kabin boy da kararsızım bana korunaklı gelmiyor siz hangi araba kullanıyorsunuz
Benimki öyle değil baby merc
Kendiliğinden açilan kapanan iyi birşey ama rahatmı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…