Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amin inşallah evet timmy time Benim bebiş karın üstü zamanında ayakları havaya dikiyor, ellerini yana uzatıyor düzeltiyorum boynunun altına doğru ama ne fayda, ay birde yoruluyor galiba bir çığlık atıp kafasını yere koyup tekrar kaldırıyor Bebek spalarına bende heves ediyorum hatta bu sene açıldı burada da ama ortalık hastalık kaynıyor diye cesaret edemiyorum.
Ben sünnet vs derken çok üstüne gitmedim timmy time ve dönme için iyileşsin diye bekledim. Geçen hafta 1 defa kendi döndü 2.yi ne zaman yapacak diye bekliyorum. Şimdi biraz biraz yaptırıyorum ama tabi azcık tembelliğe alışmış galiba
Doktorların Demir takviyesi için demekki farklı görüşleri var

Ben esime demeyi unuttum kız bunu yaptırayım bakayımm olacakmı
Vücudu vs rahatlatıyor kız danışman ebem 3-4 kere yapmıştı bana.. Öncesinde duş al onla birlikte daha etkili oluyormuş. Bana öyle demişti. Hatta günde 2 kere yapılsın dendi de nerdeeeeeeeeeee

Reactions: Jou
Hasta olmakta ne kötü ya öyle halsizim ki bütün gün hiç bişey yapmadan uyumak istiyorum keşke annem yanımda olsa o bakardı me güzel bende uyurdum
Çok zor kuzum ya tek olsan vurup kafayı yatarsın ama bebek işte bakım ilgi beslenme oyun bekliyor Kvgil gelip bakamazlar mı acaba yaa

Canim genelde bu şekilde ama bebegin cok kuçukmus o zaman.peki minicik bebek nasil atlatti ya antibiotik mi verdiler?

evet antibiyotik kullandı iki hafta sonra yine idrar tahlili yapıldı, geçmişti. sarılığı da geçti sonra. 1.5 ay sonunda hala sapsarıydı bebişim

Evet yüz üstü yatırınca yorulunca kafasini yere gomuyo bnmki de. Bogulacak diye stres oluyorum bn de hemen sirt ustu ceviriyorum :))

Aynısını anneme dedim annem arka arkaya gelir dişler artık deyince hepsi mi böyle olacak dedim
Cok eminim artik bu bebekler yeni seylerin tadini alinca mamayi begenmiyolar, dun gece 9dan beri mama icmeyen bebik simdi daha demir ilacini verdim tatliydi o, kasigi yicek hepsini versem hepsini icicek, mamayi veriyorum kafayi ceviriyo, istemiyo hicbisekilde, 50ml zor icirdim simdi
Sen de ek gidaya gectn ya onla birlikte mi basladi bu mamayi reddetmesi, benim mamanin tadi da kotu alerjik mama oldugu icin

Ek gıdadan öncede vardı 4.aydan beri. Belkide ek gıdadan tamamen böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…