- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #9.641
Sürekli oradan yapıyoruz alışverişi, balığa bir kere indirim oldu onu da kaçırmadım ama yine de görerek almak daha iyi oluyor.Sanal ile reyon aynı oluyor fiyat değişmiyor. Bazen sanala özel indirim yapıyorlar. Yerli somon buraya nadiren geliyor onda da vitrinlik gibi çok pahalı oluyor. Ama aklımda olsun bulursam alıp yapıyım fırında tarif için teşekkürler
Benim mümkün değil gibi o ihtimal. İlk hamileliğimde plasenta previa totalis idim. Bunda yenileme ihtimali var. Öyle bir durumda normal doğum mümkün olmuyor ne yazık ki. Ben bebeğimi kucağıma alamadım. Nasip olmadı. Ona rağmen ilk andan sütüm geldi ve kesilmesi birkaç ayı buldu. Kötü düşünme. Allah’ın izniyle sorunsuz gelir sütün. Stres yapma yeter ki.:)benimde öyle canım ilki sezaryen olunca ikinci mecburi oluyorkeşke ssvd destekleyen bi dr. bulsam planlı sezeryan hiç içime sinmiyor sütüm felan geç gelir endişesi var hep
Burda balık kooperatifi var. Haftada 1 oradan yiyoruz. Taze balığı tezgahtan seçiyorsun. Pişirip masaya getiriyorlar. Haftada 1 gün de somon yiyorum. Onu eşim yapıyor. Şükür yemek konusunda benden daha maharetli biriyle evliyim.Kızlar, balık yiye(bile)nler ne balığı yiyorsunuz?
Evde mi yapıyorsunuz, pişmiş mi alıyorsunuz?
Ben suda doğum düşünüyorum ama son ana kadar belli olmuyormuş bebeğe bağlıymış birkaç ebeye sordum yaptıran doktora sordum öyle söyledi. Ama bi tane doktor çatı muayenesi yapmıyorum herkes normal doğurabilir gibi bi motto benimsemiş hoşuma gitmedi doğal yaşamıyoruz ki her şeyin doğal gitmesini bekleyelim…zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum ben süreç ne gösterirse o olur…sezaryene de öcü gibi yaklaşmak üzücü bence çünkü birçok anne mecburen sezaryen oluyır bu onlara da kötü hissettiriyor gereksiz yereBir de daha önce yazmıştım belki kaçmıştır gözlerden , ilgilenen veya düşünen varsa evde doğum, suda/suya doğum gibi konularla bunun için bir konu açtım. Bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım hem de destek olalım birbirimize.
Fırında çipura yapmıştık çok güzel oldu. Fırında yapabileceğim balıkları tercih ediyorum palamut da güzel olduKızlar, balık yiye(bile)nler ne balığı yiyorsunuz?
Hangi ildesiniz? Tamamen yaşadığınız yere bağlı bişi şans meselesiBir de daha önce yazmıştım belki kaçmıştır gözlerden , ilgilenen veya düşünen varsa evde doğum, suda/suya doğum gibi konularla bunun için bir konu açtım. Bilgi ve tecrübelerimizi paylaşalım hem de destek olalım birbirimize.
Sanal market candır gerisi heyecandırSürekli oradan yapıyoruz alışverişi, balığa bir kere indirim oldu onu da kaçırmadım ama yine de görerek almak daha iyi oluyor.
Rica ederim , şifa olsun
Elbette öyle, netice de her şey yolunda giderse müdahalesiz, normal şekilde doğum yapmak en güzeli. Sezeryan içinde anne-bebek dostu sezeryan diye bir tanım var. Mesele, doğumda Gerekli olduğu zaman müdahale edilmesi. Yoksa bir kadının doğum şekli iyi ya da kötü değil, olması gerektiği gibi olmalı. Odaklanılması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.Ben suda doğum düşünüyorum ama son ana kadar belli olmuyormuş bebeğe bağlıymış birkaç ebeye sordum yaptıran doktora sordum öyle söyledi. Ama bi tane doktor çatı muayenesi yapmıyorum herkes normal doğurabilir gibi bi motto benimsemiş hoşuma gitmedi doğal yaşamıyoruz ki her şeyin doğal gitmesini bekleyelim…zorlamaya gerek yok diye düşünüyorum ben süreç ne gösterirse o olur…sezaryene de öcü gibi yaklaşmak üzücü bence çünkü birçok anne mecburen sezaryen oluyır bu onlara da kötü hissettiriyor gereksiz yere
Ankaradayım. Ancak başka şehirlere de gidiyor ebeler. Aklınız da olsun. Seçenekler hiçte az değil :)Hangi ildesiniz? Tamamen yaşadığınız yere bağlı bişi şans meselesi
Birkaç kitap okumuştum özetle doğumun rahat geçmesi annenin rahat olmasına bağlı diyorlar. Doğum esnasında doktorun tavrı da çok önemliymiş doğum durabiliyormuş anne olumsuz bişi hissederse. Kafayı rahat tutmamız lazım güzel güzel geçecek inşallahElbette öyle, netice de her şey yolunda giderse müdahalesiz, normal şekilde doğum yapmak en güzeli. Sezeryan içinde anne-bebek dostu sezeryan diye bir tanım var. Mesele, doğumda Gerekli olduğu zaman müdahale edilmesi. Yoksa bir kadının doğum şekli iyi ya da kötü değil, olması gerektiği gibi olmalı. Odaklanılması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum.
ve zaten haydi ben evde doğurayım, suya doğurayım değil mevzu. Öncesinde psikolojik olarak ve fiziksel olarak bir hazırlanma süreci var. O âna kadar içselleştirmek çok önemli süreci. Lakin Allah nasıl dilerse öyle olacak gebeliğimizde, doğumumuzda.. Benim de amacım hem bu konuda farkındalığı artırmak, hem de destek olmak.
Ben hastanede planlıyorum her türlü. Kendim erken doğduğum için küvez olması içimi rahatlatıyor evde doğuramam o kesin. Birkaç hastane var suda doğum yapılan gidince görüşeceğim bakalım. Siz de görüşürseniz yazar mısınız ne diyorlar vsAnkaradayım. Ancak başka şehirlere de gidiyor ebeler. Aklınız da olsun. Seçenekler hiçte az değil :)
Ay benimde basen popo varbenim biraz basenlerim var sanırım :) kardeşimin ve kuzenimin hamilelik taytlarını giymiştim denemek için katiyen bacağımdan yukarı geçmedi. geçenlerde çok dar oldu rahat edemedim. S ya da M bedendi taytlar hatırlamıyorum. ama olmadı yani :) o yüzden mecbur denemem lazım canım
Bende lierac a bakıyımAaa öyle mi vermedim daha siparşi o zaman senin dediğine de bakayım lierac da iyiymiş
Normalmiș geçenlerde bi doktor yazmış bu haftalarda bi anda olabiliyormușKızlar benim gibi baştan beri hiç mide bulantısı olmayan bu hafta başlayan var mı ayy çok fena bişeydi tavuk yedim mahvoldum çıkaramadım da midem allak bullakşu an baştan beri bulantı yaşayanları çok iyi anlıyorum
Ben bayılırdım balığa ama şimdi aslaKızlar, balık yiye(bile)nler ne balığı yiyorsunuz?
Bende okuyorum sürekli… inşallah herkes hayallerindekinden bile daha güzel, sağlıklı ve kolay şekilde kavuşur yavrucuğuna.Birkaç kitap okumuştum özetle doğumun rahat geçmesi annenin rahat olmasına bağlı diyorlar. Doğum esnasında doktorun tavrı da çok önemliymiş doğum durabiliyormuş anne olumsuz bişi hissederse. Kafayı rahat tutmamız lazım güzel güzel geçecek inşallahZaten hep diyoruz doğal sürecinde devam etsin artık sonrasına yapacak bir şey yok
Hangileri?? Bakim ben de alayım bende ina may doğum rehberi var fena değil yarısında ebe reklamı yapıyor bi de birkaç kötü doğum örneği anlatması moralimi bozduBende okuyorum sürekli… inşallah herkes hayallerindekinden bile daha güzel, sağlıklı ve kolay şekilde kavuşur yavrucuğuna.
Benim önceliği evde ve suda doğum (Allah nasib ederse) ancak 2. Bir seçeceğim de olsun istiyorum. Takipli olduğum hastaneyle bir konuşacağım. Zamanı geldikçe konumu güncelleyeceğim, buraya da yazmaya çalışırım inşallah.Ben hastanede planlıyorum her türlü. Kendim erken doğduğum için küvez olması içimi rahatlatıyor evde doğuramam o kesin. Birkaç hastane var suda doğum yapılan gidince görüşeceğim bakalım. Siz de görüşürseniz yazar mısınız ne diyorlar vs
Ona başlamadım henüz, hala güzel bir PDF bulamadım.Hangileri?? Bakim ben de alayım bende ina may doğum rehberi var fena değil yarısında ebe reklamı yapıyor bi de birkaç kötü doğum örneği anlatması moralimi bozdu
Ben konyadayım canımKonya’dan olan kimse yok sanırım burdaolaydı iyiydi
Dip balıklarını yeme onun dışında sıkıntı yok canım. ben hamsi yiyorum cuprada dip baligiymis o yüzden onu yemiyorum artık.Kızlar, balık yiye(bile)nler ne balığı yiyorsunuz?
Kızlar, balık yiye(bile)nler ne balığı yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?