Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim gibi baştan beri hiç mide bulantısı olmayan bu hafta başlayan var mı ayy çok fena bişeydi tavuk yedim mahvoldum çıkaramadım da midem allak bullak şu an baştan beri bulantı yaşayanları çok iyi anlıyorum

Bende başlarda pek bulantım olmadı geçen haftadan berii fena yımm

Aaa benim de allah kısmet ederse erken gelir ikizler erkenci ayy heyecan bastı düşününce
ayyy ikiz mi evet ya ikizler genellikle 37.den önce geliyorlar. ne olursa olsun ne şekilde doğarlarsa doğsunlar sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda inşAllah gerisi boş

Yaa hayırlısı olur inşallah o zaman benimde tabi bebişe bağlı ama Haziran başı ortası gibi falan olacak yine babamız da 29 Haziran doğumlu doğum gününde kucağında olacak inşallah

Güzel tüyolar alalım
ayyy ikiz mi evet ya ikizler genellikle 37.den önce geliyorlar. ne olursa olsun ne şekilde doğarlarsa doğsunlar sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda inşAllah gerisi boş
İnşallah canım ben erken doğsun istemiyorum ya gelişimleri tam olur inşallah tek korkum çok erken gelmeleri

Kızlar, balık yiye(bile)nler ne balığı yiyorsunuz?
Evde mi yapıyorsunuz, pişmiş mi alıyorsunuz?
Yerli somonu öneririm. Fırın poşetinde , yağlamadan çok hafif unluyorum, baharatlarını koyuyorum ve kızarana kadar 200 derecede pişiriyorum. Hem koku olmuyor, hem de oldukça lezzetli oluyor tavsiye ederim.
Hamsiyi de temizlenmiş alıyorum, yine koku olmasın diye fırın poşetinde pişiriyorum.

Balıkçıdan mı alıyorsunuz somonu dondurulmuş mu?? Migros’ta dondurulmuş vardı bilemedim nasıldır acaba

Balıkçıdan mı alıyorsunuz somonu dondurulmuş mu?? Migros’ta dondurulmuş vardı bilemedim nasıldır acaba
Balıkçıdan aldım. Migros’ta çok uçmuştu fiyat ve yerli yoktu. (Sanal marketi kastediyorum bu arada) Migrosta 150 tl civarıydı Norveç somonu, biz balıkçıdan bir tane yerli somonu kilosu 55 TL’den aldık, 6 fileto tam 1 kg çıkmıştı. Yarısını yaptım yarısı dondurucuda. Uygun fiyatlı bulunca buzluğunuza atarsınız, kullanım kolaylığı olur.

Kızlar, balık yiye(bile)nler ne balığı yiyorsunuz?
Evde mi yapıyorsunuz, pişmiş mi alıyorsunuz?
somon o da fırında yoksa kokusu cok bulantı yapıyor
midye zararlı mı kızlar ya gecen hafta dr. sormayı unuttum. masterchef de midye yaptıklarından beri canım midye cekiyor

benimde öyle canım ilki sezaryen olunca ikinci mecburi oluyor keşke ssvd destekleyen bi dr. bulsam planlı sezeryan hiç içime sinmiyor sütüm felan geç gelir endişesi var hep
Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Google‘a doğal doğum instagram yazın ve çıkan sayfaları bir inceleyin, işinize yarar bilgileri bulabilirsiniz.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Google‘a doğal doğum instagram yazın ve çıkan sayfaları bir inceleyin, işinize yarar bilgileri bulabilirsiniz.
bulunduğum ilde ne yazik ki destekleyen dr. yok canım. öncesinde de preeklampsi geçmişim olduğu için riske atmak istemiyor doktorlar haklı olarak

Sanal ile reyon aynı oluyor fiyat değişmiyor. Bazen sanala özel indirim yapıyorlar. Yerli somon buraya nadiren geliyor onda da vitrinlik gibi çok pahalı oluyor. Ama aklımda olsun bulursam alıp yapıyım fırında tarif için teşekkürler

bulunduğum ilde ne yazik ki destekleyen dr. yok canım. öncesinde de preeklampsi geçmişim olduğu için riske atmak istemiyor doktorlar haklı olarak
Yaşadığınız şehre gelir doktor ya da ebe belki ve hastane ortamında tüm önlemler alınarak denersiniz, olursa zaten olur olmazsa da nasib. Pek tatbiki mühim olan ikinizin de sağlığı, Rabbim sağlık afiyetle kavuştursun sizi ve bizleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…