Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ah canım aynı durum bende de söz konusu ya. kokudan bile boghh istifra bı iki defa ettim ama o kadar fazla fazla değil. bu haftalarda mide bulantısı artışı olabilirmiş.

12'me 3 kala güncel bilgi paylaşıyorum:

3 gündür hiç bulantım yok, direkt kesildi, sadece sabah su içince saçma şekilde suyu çıkardım, onun dışında mide bulantısı ve koku hassasiyeti komple gitti hâlsizlik, bitkinlik de yok

3 gündür bayağı iyiyim sanırım bundan sonrası lunapark

Benimki oyle iştee hem korkuyorum hem eşim diyo hassas dönemdesin neolur neolmaz oturarak al duş diyo çok ayakta duruyorum banyo yaparken oyüzden
Yok yok doğru diyorlar ben normalde teferruatli yaparım ama gebeyken hızlı ve çabuk yapmaya gayret ediyordum . Şimdiyse eşimin gözetiminde kapı kapanmadan oturarak dikkatli oalcagiz minnaklar için kuzuum

Yok yok doğru diyorlar ben normalde teferruatli yaparım ama gebeyken hızlı ve çabuk yapmaya gayret ediyordum . Şimdiyse eşimin gözetiminde kapı kapanmadan oturarak dikkatli oalcagiz minnaklar için kuzuum
Evett canımm aynen öyle ediyorum bendee seslenirim birşey olur diye allahhh sağlıcakla kucağımıza nasip etsin inşaallahh

roller benimde 12 ye 2 kaldı .sana bişey dicem folik asiti kesecekmisin doktorun ne önerdi ben sordum cevap alamadım ultrason da bı hafta geride olduğum için ona göre mı yoksa sat a göre mı ilerlemm gerektiğini sormuştum ama Dr cevap vermedi

Ay süper canım, çok sevindim.
Şimdi gelsin yemekler.

Benim de 10’a 5 kaldı.
2 hafta 2 gün geriden geliyorum.

ayy hadi gözümüz aydın başa baş gidiyoruz

folik asiti bana transfere kadar kullandırdı, transferden sonra decavit'e geçtik, decavit'le devam ediyorum, onun içinde de folit asit var, ama direkt folik asit kullanımını transferden sonra kesti

anladım canım. bende yarın bı daha mesaj atayım . yarın 11+6 olacak sat da. senin adına sevindim benim bulantılar hala devam ediyor

yok canim olurmu hiç oyle dusunme. Ama dinlenemiyorum yani gunduzleri evi topla camasir bulasik bebise yetis derken kendimi unutuyorum. Allahtan geceleri uyuyo. Anam yoksa ben hangi popoma guvenip ikinciyi yapim

anladım canım. bende yarın bı daha mesaj atayım . yarın 11+6 olacak sat da. senin adına sevindim benim bulantılar hala devam ediyor

benimki normalde 11+4 doktorun son kontrolüne göre 12 oldu ama ben yine 11+4 'e göre gidiyorum

bence eli kulağındadır, yavaş yavaş bulantıların kesilir

sen sor belki seni de böyle bi vitamine geçirir

teste girecek misin sen? haftaya testini yapalım dedi bana

Maaşallah canım darısı bana inşaallah

Bugün yine işe gittim belim ağrıyor hareket ettikçe. Her gitmem de aynısı oluyor oturmaktan heralde

Ay bu arada yeğenim var benim kız. Bütün kıyafetleri örgülerini saklamış annemler biraz önce çıkardık unisex olanları aldım hemen eve götürcem Kız olursa bir dünya kıyafet elbise var yaşadık diyorum hepsi de kokoș kokoș çok güzel

Amin inşallah hepimizi korusun rabbim. Hep tedirgin hep meraklıyım test sonucu nolcak ne çıkıcak sağlıklı mı olcak aman hep merak onu bi alsam elime görsem ne güzel olcak.
Kucağına alincada sorunlar bitmiyor ki kuzum. Aslında şuanda en rahat zamanlarimiz ben kızımı doğum yaptıktan sonra hep demisimdir keşke karnımda olsaydın herzaman. Ben yiyorum sen yiyorsun besleniyorsun ben uyuyorum sen uyuyorsun en güvende oldugun yer benim karnımmis diye. Eşimde dalga geçerdi evlilik çağı geldiğinde dogursaydin sende diye. Ama dediğim gibi dünyaya geldikleri andan itibaren telaş bitmiyor hiç. Korkuyorsun sürekli bişey olacakmi başına bisey gelirse diye. Paranoyak olmuştum ben bir aralar. Ama atlattım şükürler olsun. Kızımı babasına emanet edemezdim. Ya bişey olursa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…