Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar günaydın
Gece çok tikandim hem öksürük hem burnum tikaliydi. Bebek için alacaktım zaten ama bana da çok lazım o yüzden buhar makinesi öneriniz var mı, kullandığınız ya da arastirdiginiz bir model var mı

Günaydın canım bunu ben de merak ediyorum, weewell diye bir markanınkini beğenmiştim geçen kış sonra kaldı öylece

Ozaman artık bitmeyen bir duygu sinsilesine hazırlayayım kendimi. İyimi nasıl herşey yolunda mı merak ediyorum işte, sağlıklı olsun tek derdim o hep onu düşünüyorum.

Günaydınlar bu arada nasılsınız bakalım herkes iyi mi , 11+6 bugün benim çok heyecanlıyım . Midem dünden beri çok kötü sürekli bulanıyor iyi gibiydim ama bozdum yine heralde .

ay kuzu sorma psikolojim bozuldu benim de giremeyince taytlara hahaha. ki ben de 36 - 38 arası gider gelirim kalıplarına göre. içimden sövdüm onlara. hiç mi kilo almadınız insafsızlar diye hahaha kardeşim 56 kilo ile hamile kalmıştı 7 ay boyunca hep kustu 53 kilo ile doğuma girmişti :) kuzenim 18 kg almıştı ama o da 53 kilo ile mi ne hamile kalmıştı. anlayacağınız hiç işime yaramadı kıyafetleri olmaları hahaha. ben 70 ile hamile kaldım allah sonumu hayır etsin haahah

Günaydın anneler nasılsınız?
Aklıma gelmişken sorayım, ben geçenlerde sqglik ocağına gittigimde tetanoz aşısı için bebeğin hareketlerini hissettiğinde gel dedi ama ben yaptırmak istemiyorum. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

benim çalıştığım iş yeri tetanoz aşını mecbur kıldığı için ben nisan ayında olmuştum zaten. 5 yılda geçerliliği var diye biliyorum. o yüzden yaptırmayacağım ben de

benim çalıştığım iş yeri tetanoz aşını mecbur kıldığı için ben nisan ayında olmuştum zaten. 5 yılda geçerliliği var diye biliyorum. o yüzden yaptırmayacağım ben de
5 doz olmak gerekiyormuş 10 yıl koruyuculuğu varmış bende öyle duydum

Günaydın, Benim hemşeride bana söyledi ve bunu doktorunla konuş onay veriyor mu riski varmı öğren dedi bende perşembe sorucam daha

Kız olunca öyle neler oluyor nelerr annem benden kokoş resmen torunu bi susler bi suslerr

Yaptıran var epeyyy ben yaptırmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…