Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen bendee, 2 yıl gebe kalamamistim. Tesadüf mü oldu bilmiyorum
Ya ben ondanmı diyorum bilmiyorum bide nisandan beri pek regl olamıyordum korona olmuştum regl düzenimi bozmuştu baya 4 ay 2 kez regl oldum ben agustos sonunda ağır enfeksiyon kaptım herhalde içim iyice temizlendi ve ben duzenli regl oldum o olduğum gün 2ci dozumu oluyim çıksın aradan dedim hiç kesilmedi devam etti öyle o ay dedim genede düzenli çalışalım dedim hep yürüyüş yaptım yumurtalarım belki hareketlenir dedim 3 sene dir olmuyordum çünkü herşeyde var bi hayırrr

Allah en güzel zamanı nasip etmiş canım

Canım ben deerma nınkini aldım f600olan çok memnun kaldım tipi şekli çok hoşuma gitmişti bir de esans ekleme özelliği var 5lt kapasitesi var üstten dolum özelliği yok kaldırıp doldurup yapıyorum çok uzun süreli kullanmadığım için suyunu sık değiştirmiyorum çocuk olunca nasıl olur bilemedim fakat üstten dolum olan modelleri de var f300 gibi onlara da bakabilirsin kullananlar memnundu üstten dolum olması avantajlı fiyat olarak da uygun alacaksan bir de kasım sonu indirime girebilir

Allah en güzel zamanı nasip etmiş canım
Kızlar doktorlar diyor zâten bu sene hamilelik arttı ve ikizler de çoğalmış bunlar aşının içine koronada ölen kişilerin yerini doldurmak için bize gebelik eklettiler

Kızlar doktorlar diyor zâten bu sene hamilelik arttı ve ikizler de çoğalmış bunlar aşının içine koronada ölen kişilerin yerini doldurmak için bize gebelik eklettiler
Hakikaten bu sene senelerce gebelik haberi bekleyen bir sürü kişiden gebelik haberi aldım bende

Doğuma kadar almayıp üstüne kilo vermek maşallah ya bebeğin de kilosu iyidir muhtemelen çok duydum böyle olanları
Dün diyetisyene gittim bu arada 4-5 ay kilo almasam bana yeter diye düşünüyorum 68 kiloyum şuan çünkü biraz ütopya gibi benim için ama iştah açıldı bünyem almaya çok musait

Diğer hamileliğimde 20. Haftada yaptırmıştım. Diğeri de 24.haftada olacaktı sanırım. Anne ve bebeği enfeksiyon riskinden koruyor diye biliyorum. Ben yaptırmayı düşünüyorum sen neden istemiyorsun peki

Reactions: Jou
Erken doğumu tetikliyor diyorlar ve bazı doktorlar gerek görmüyor. Bende doktoruma soracam tabi bu konuyu.

Ben de yaptırmak istemiyorum diye söyledim sağlık ocağına hatta geçen sene bunu Ankara'da güvendiğim bir doktora sormuştum bana açıklamıştı Dr. Bekir tok sayfasını da takip edebilirsiniz, herkesin kendi tercihi tabii

Evet aslında çok iyi araştırmak gerekiyor bu aşı konusunu. Aşının bir yan etkisi olmayabilir belki ama yine de insan bi muallakta kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…