Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben gün içinde bakamadım ancak gördüm hayırlı olsun o zaman

Bilmiyorum Progrstan diye bişi verdi fitil kalabalıktan zaten doktorun da kafası dönüyor bilmiyorum yAni ne zaman tekrar gideceğimi sormayı da unuttum ne zaman gitsem 8 haftada ne demişlerdi size bir ay sonra mı gidiliyor
Kız korkma ben de progestan kullanıyorum çoğu gebeye veriyolar şöyle ben daha önce 2 kayıp yaşadığım için beni doktorum sık çağırdı 6 da gittim 7. Haftada kalp atışı duyuldu 9 da yine çağırdı gittim 8 de gittiysen tam 12 de gidersin artık ikili tarama yaptırıcaksan da hem

Buradaki yorumlar dedim zaten direk sizi kastederek söylemedim.

Aaa doğru ikili tarama yapılacak onu burda devlette yapmıyorlar Doktor imkanın varsa fetal DNA yaptır ikili yerine dedi de gerek var mı sizce?? Önce ikili yaptırıp risk çıkarsa fetal yaptırmak bana daha mantıklı geldi ama doktorun dediğine göre ikili tam bilemiyormuş falan. Bir sürü kafası karışıyor insanın

Benimde ilk işte bide çok bekledim o kadar uğraştım. Aşırı sevinmem lazım sevinemiyorum sevinmen lazım ama . Sonuçlar için doktoru aradım açmadılar onu da merak ediyorum .
Sonuçlar bu kadar gecmi çıkıyor. Şaşırdım sadece. Çünkü hatırlamıyorum kızımda sonuçta kaç sene geçti hamilelikte olan çoğu şeyleri hatırlamıyorum. Ama bu 2. De çok halsizim ilkinde byle olmamistim. Kolumu kipirtacak halim yok hiç. Midem bu aralar şükürler olsun iyi durdu bı anda bulantılarım sadece ağır kokulara gelemiyorum.

Bana magnorm demeee.

tadı çok kötü dimi karışımı yapıp 3-4 saat beklettiğimi biliyorum bende zorlandım ama mecbur kullanıyorum sen neye geçtin kuzum
Kötü ne kelime, fenaaaa...
Magnimore diye bir ilaç verdi canım.

Yalnız çok bekletmeden için falan diye okumuştum sanki magnorm’da canım.
Bi bak istersen prospektüse.

Bir de bana kanama olduğundaki kasılmalar için vermişti, devam et dedi.
Sana ne için verdi?
Çünkü 3.trimester’da kullanılıyor diye biliyorum normalde.

Ya şöyle ben bi doktordan duymuştum yengemin hamileliğinde gitmiştik doktoru eğer bi sorun çıktığında aldırmicaksan ikili tarama yaptırma bence demişti hiç unutmam yani DNA ya falan gerçekten gerek varmı bilmiyorum zaten ense ve burun kalınlığında. Down sendromu anlaşılıyor ha yinede emin olmak istenirse diğer sağlık sorunlarından yapılabilir tabi ama ben mesela stresli telaşlı bi insanım bu konularda o stresi kaldırabileceğime inanmıyorum sonucu beklerken sen yine de düşün taşın tabi ki

Ayy tecrübelerini yaz mutlaka deerma da 2 model var takip ettiğim biri senin aldığın
Kuzum şimdi çalıştırdım içine de limon yağım vardi ondan koydum esansiyel yağ konulabiliyormus. Mis gibi kokuttu odayı şu an buharı da çok iyi 3 kademeli derecesi var. Çok sesi yok bakalım gece baş ucumda calistiracagim iyi gelirse tekrar yazarım

O telaş ömür boyu sürüyor canım emin ol. Ama Allah'ın izniyle kucağımıza aldığımızda herşey çok güzel ve bir o kadarda yorucu olacak. Yardımcı olanınız yoksa benim gibi. Benim sözde anne ve kayınvalidem var kimse yardım etmemişti kızımda. Bunda da byle olacak hazırlıklı olmaya çalışıyorum uykusuz günlere özellikle.

Merhaba bu mesajı gördüm de, hangi kurumdasınız kurumdan kuruma değişir mi acaba Veya ilden ile? Kuruma ayrı bir yazı geldi mi yoksa genelgeyi baz alarak mı veriliyor izinler? Bazı şeyleri keyfi uyguladıkları için güvenemiyorum bunlara.

Herkes başka bir şey diyor boşuna kafam karışıyor bi de anksiyete oluyo bende çok yoğunlaşınca bi konuya. Hamilelik boyunca neler beklediğini anlatan bir kitap olsun yeter
Doğru canım haklısın valla
Aa bekletiyorum ya hiçde okumadım beklemeden içiyim bundan sonra iyi ki dedin kuzu magnormumu kasılma için verdi

Kefiri ben de çok severek ve faydasını görerek tüketiyordum. Ama 6. Haftamdı sanırım, tiksindim. Şu an göresim yok.

Bakalım hayırlısı olsun bir sorun sıkıntı çıkmasın hiç kimsede inşşşşşş

Maşallah kuzuya.

Canım sana söyledim bunu geçen gün, bütün kanamaları düşük tehdidi olarak değerlendirir doktorlar.
Buradakilerin yüzde 40’ı seninle aynı durumda.
Kafaya takacağın bir şey yok.
Lütfen boş yere stres yapma.

Yapmamaya çalışıyorum diyim korkuyorum ama elimden gelen de bir şey yok. Düşük olduğunda anlaşılır de mi başıma gelse anlarım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…