- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #9.841
Bilmiyorum Progrstan diye bişi verdi fitil kalabalıktan zaten doktorun da kafası dönüyor bilmiyorum yAni ne zaman tekrar gideceğimi sormayı da unuttum ne zaman gitsem 8 haftada ne demişlerdi size bir ay sonra mı gidiliyorGayet normal duruyor canım neden düşük tehdidin var
Ben gün içinde bakamadım ancak gördümYok kuzum 2-3 hafta sonra ense kalınlığını olceriz dedi sadece
Sağol canım deerma f301 aldım bugün e bebekten 320 TL'ye. Acil lazım olduğu için interneti beklemedim zaten orada 379 TL falandı aldım bende çalıştırdım şimdi bakalım nasıl olacak umarım iyi gelir
Kız korkma ben de progestan kullanıyorum çoğu gebeye veriyolar şöyle ben daha önce 2 kayıp yaşadığım için beni doktorum sık çağırdı 6 da gittim 7. Haftada kalp atışı duyuldu 9 da yine çağırdı gittim 8 de gittiysen tam 12 de gidersin artık ikili tarama yaptırıcaksan da hemBilmiyorum Progrstan diye bişi verdi fitil kalabalıktan zaten doktorun da kafası dönüyor bilmiyorum yAni ne zaman tekrar gideceğimi sormayı da unuttum ne zaman gitsem 8 haftada ne demişlerdi size bir ay sonra mı gidiliyor
Onu hiç bilmiyorum canım normalde yoktu belkide yediklerimden dir
Hayır detaylı araştırdım desem yalan olur tabi ki şaşırmalık bi durum olduğunu düşünmüyorum ya o işin espirisi arkadaş fikir sormuş bende düşünmüyorum dedim genel anlamda bazı aşıları yaptırmak istemiyorum kimsenin fikrinede karşı değilim yaptırmakta yaptırmamak kadar doğal bi görüş yaptırmak isteyenlerinde kendi doğruları var istemeyenlerin de benimle birlikte 2 kişi daha düşünmediğini söyledi o yüzden sadece bana şaşırmana şaşırdım bende
Aaa doğru ikili tarama yapılacak onu burda devlette yapmıyorlar Doktor imkanın varsa fetal DNA yaptır ikili yerine dedi de gerek var mı sizce?? Önce ikili yaptırıp risk çıkarsa fetal yaptırmak bana daha mantıklı geldi ama doktorun dediğine göre ikili tam bilemiyormuş falan. Bir sürü kafası karışıyor insanınKız korkma ben de progestan kullanıyorum çoğu gebeye veriyolar şöyle ben daha önce 2 kayıp yaşadığım için beni doktorum sık çağırdı 6 da gittim 7. Haftada kalp atışı duyuldu 9 da yine çağırdı gittim 8 de gittiysen tam 12 de gidersin artık ikili tarama yaptırıcaksan da hem
Yanlış anladım demekki benim yorumuma cevap verdiğin içinBuradaki yorumlar dedim zaten direk sizi kastederek söylemedim.
Sonuçlar bu kadar gecmi çıkıyor. Şaşırdım sadece. Çünkü hatırlamıyorum kızımda sonuçta kaç sene geçtiBenimde ilk işte bide çok bekledim o kadar uğraştım. Aşırı sevinmem lazım sevinemiyorum sevinmen lazım ama . Sonuçlar için doktoru aradım açmadılar onu da merak ediyorum .
Herkes başka bir şey diyor boşuna kafam karışıyor bi de anksiyete oluyo bende çok yoğunlaşınca bi konuya. Hamilelik boyunca neler beklediğini anlatan bir kitap olsun yeterAa neden ki
Kötü ne kelime, fenaaaa...Bana magnorm demeee.
tadı çok kötü dimi karışımı yapıp 3-4 saat beklettiğimi biliyorum bende zorlandım ama mecbur kullanıyorum sen neye geçtin kuzum
Ya şöyle ben bi doktordan duymuştum yengemin hamileliğinde gitmiştik doktoru eğer bi sorun çıktığında aldırmicaksan ikili tarama yaptırma bence demişti hiç unutmam yani DNA ya falan gerçekten gerek varmı bilmiyorum zaten ense ve burun kalınlığında. Down sendromu anlaşılıyor ha yinede emin olmak istenirse diğer sağlık sorunlarından yapılabilir tabi ama ben mesela stresli telaşlı bi insanım bu konularda o stresi kaldırabileceğime inanmıyorum sonucu beklerken sen yine de düşün taşın tabi kiAaa doğru ikili tarama yapılacak onu burda devlette yapmıyorlar Doktor imkanın varsa fetal DNA yaptır ikili yerine dedi de gerek var mı sizce?? Önce ikili yaptırıp risk çıkarsa fetal yaptırmak bana daha mantıklı geldi ama doktorun dediğine göre ikili tam bilemiyormuş falan. Bir sürü kafası karışıyor insanın
Kuzum şimdi çalıştırdım içine de limon yağım vardi ondan koydum esansiyel yağ konulabiliyormus. Mis gibi kokuttu odayı şu an buharı da çok iyi 3 kademeli derecesi var. Çok sesi yok bakalım gece baş ucumda calistiracagim iyi gelirse tekrar yazarımAyy tecrübelerini yaz mutlaka deerma da 2 model var takip ettiğim biri senin aldığın
O telaş ömür boyu sürüyor canım emin ol. Ama Allah'ın izniyle kucağımıza aldığımızda herşey çok güzel ve bir o kadarda yorucu olacak. Yardımcı olanınız yoksa benim gibi. Benim sözde anne ve kayınvalidem var kimse yardım etmemişti kızımda. Bunda da byle olacak hazırlıklı olmaya çalışıyorum uykusuz günlere özellikle.Günaydın herkese, şu sabah biraz çıkartınca rahatlıyorum gün içinde genelde.
Ay 30. Hafta sağlıkla gelse de alışveriş yapsak
Kendimi rahatlatmaya calışıyorum hep bende sürekli tedirginim ilk diye ve zor oldu diye sanırım. Evet telaş bitmezmiş hiç herkes öyle diyor.
Merhaba bu mesajı gördüm de, hangi kurumdasınız kurumdan kuruma değişir mi acaba Veya ilden ile? Kuruma ayrı bir yazı geldi mi yoksa genelgeyi baz alarak mı veriliyor izinler? Bazı şeyleri keyfi uyguladıkları için güvenemiyorum bunlara.Ediyor ben personel işlemleri ile ilgileniyorum herkesi ayırdık bu zamana kadar şimdi kış geliyor kaldırıp o riske girmezler daha dun bulunduğum ilçede hamile bi kadın kovıdden vefat etti. Allah korusun. Uzun süredir de var kalkmaz diye düşünüyorum şubat sonu gibi oluyor 24. Hafta benim inşallah çıkacağım
Doğru canım haklısın vallaHerkes başka bir şey diyor boşuna kafam karışıyor bi de anksiyete oluyo bende çok yoğunlaşınca bi konuya. Hamilelik boyunca neler beklediğini anlatan bir kitap olsun yeter
Aa bekletiyorum ya hiçde okumadım beklemeden içiyim bundan sonra iyi ki dedin kuzu magnormumu kasılma için verdiKötü ne kelime, fenaaaa...
Magnimore diye bir ilaç verdi canım.
Yalnız çok bekletmeden için falan diye okumuştum sanki magnorm’da canım.
Bi bak istersen prospektüse.
Bir de bana kanama olduğundaki kasılmalar için vermişti, devam et dedi.
Sana ne için verdi?
Çünkü 3.trimester’da kullanılıyor diye biliyorum normalde.
Kefiri ben de çok severek ve faydasını görerek tüketiyordum. Ama 6. Haftamdı sanırım, tiksindim. Şu an göresim yok.ayaza
ben de hamile kaldığımdan beri kabızımsonucu kefirde buldum. 5 gündür markete gidip kefir alamadım ve sonuç yine hüsran. 5 gündür patlıcam. bu akşam kesin almam lazım artık delircem yoksa
Bakalım hayırlısı olsun bir sorun sıkıntı çıkmasın hiç kimsede inşşşşşşYa şöyle ben bi doktordan duymuştum yengemin hamileliğinde gitmiştik doktoru eğer bi sorun çıktığında aldırmicaksan ikili tarama yaptırma bence demişti hiç unutmam yani DNA ya falan gerçekten gerek varmı bilmiyorum zaten ense ve burun kalınlığında. Down sendromu anlaşılıyor ha yinede emin olmak istenirse diğer sağlık sorunlarından yapılabilir tabi ama ben mesela stresli telaşlı bi insanım bu konularda o stresi kaldırabileceğime inanmıyorum sonucu beklerken sen yine de düşün taşın tabi ki
Amiin amiin burda hep beraber bekliyoruz kucağımıza aldığımız günleride görelim inşallahBakalım hayırlısı olsun bir sorun sıkıntı çıkmasın hiç kimsede inşşşşşş
Maşallah kuzuya.Minik kuzuya bunu görünce benim ultrason görüntüm tuhaf geldi gözüme kese kocaman duruyor bende o yüzden mi düşük tehdidi dedi doktor acaba? Bi de geçen gidişimde soldaydı bu sefer sağa geçmiş kesede yer değiştiriyor galiba
Yapmamaya çalışıyorum diyimMaşallah kuzuya.
Canım sana söyledim bunu geçen gün, bütün kanamaları düşük tehdidi olarak değerlendirir doktorlar.
Buradakilerin yüzde 40’ı seninle aynı durumda.
Kafaya takacağın bir şey yok.
Lütfen boş yere stres yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?