Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende işe yaramıyor canım onlar. Hemoroit problemim de var. Temmuzda kolonoskopi bile yaptırdım ama nafile, sebep bulunamadı. Kabızlıktan sürekli kanama yaşıyordum. Zaten anemim vardı iyice kronikleşti. En son doktor duphalac ömür boyu dedi. Ama ayva hayatımı kurtardı desem yeridir. Üstelik normalde minimum 3lt su içen ben hamilelikten beri suyu da düzgün içemiyorum ama kanamam bitti, tuvalet alışkanlığım düzene girdi. Umarım hep böyle devam eder. Ayvayı ömür boyu yiyebilirim ben.

Doğru canım haklısın valla

Aa bekletiyorum ya hiçde okumadım beklemeden içiyim bundan sonra iyi ki dedin kuzu magnormumu kasılma için verdi
Evet canım, adet sancısı gibi bir sancıyla kanama olmuştu bende.
Onu söyleyince magnorm yazdı işte.
Geçende dedim daha ne kadar devam edeceğiz, çok midemi bulandırıyo diye.
Sgk karşılıyor diye onu yazmıştım, değiştirelim o zaman dedi.

Onun için merak ettim sana ne için verdi diye.
Bizden başka magnezyum kullanan var mı acaba?

Aa ben kabızlık var dedim diye yani ağrı için falan değil günde 2 kere de kullanabilirsin dedi ama 1 e tahammülüm yok iki hiç olmaz

Yaaaaa, çok geçmiş olsun canım.
Neyse ki Allah’ın izniyle şifayı ayvada bulmuşsun.
Çok şükür.

2 tane miiii?
Oh my God.
Ayneen hani afedersin arkamdan kan geliyo diyince öyle dedi
Yaaa, maşallah.
Ne yaptın, çikolata yiyip mi gittin?
Yok canım aç karna gittim sabahın köründe
al benimkinden de o kadar eli ayağı hiç durmuyodu
Aynen aynen pıt pıt ayakları falan nasıl oynuyodu ben beklemiyodum hiç böyle bişey enerjik anına denk geldik belkide

O konu da şanslıyım ama herkes kendi evine gidicek tabi ki bir süre sonra. Yakın oturmuyorum annem ve kayınvalideme artık gider gelirler.
bebek bebek derken iyiydi.

Neden arka arkaya?
Biri muayene biri 2’li test mi?
Yok. Benim doktorum il merkezinde. 90 km. Ama güveniyorum. Ona devam ediyorum. Bulunduğum ilçede de acil bir şey olur, test vs. Ya da rapor ihtiyacı olur diye yine güvendiğim bir doktor var devlette. İkisi arka arkaya denk geldi bu kez. Devlettekini sonraya alacaktım ama randevu zor bulunuyor diye arka arkaya almış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…