Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bir taneden bişey olmaz ama içmemen en iyisi
Bizim bir tanıdık şişeyi kafasına dikiyordu ona bişey olmadıysa sana hiç olmaz canım
Ay içimi rahatlattın. Ben 15 yıldır kola içmiyorum kolayı bırakmıştım tiksinmiştim ne Fanta ne gazoz ne kola 15 yıldır içmedim. Ama bugün yemekte çok canım çekti bir bardak içtim. İçer içmez ne yapıyorum 15 yıldır içmedim şimdi mi içiyorum diye vicdan azabı çektim. İnşallah bir taneden birşey olmaz

Kola içtim kızlar ya tutamadım kendimi çok vicdan azabı çekşyorum şuanda bişey olur mu bi taneden
Yok hiçbir şey olmaz. Kolaya kafein olarak bakılıyor günlük miktarı geçmediğin sürece sorun yok. Fotoğraf ekliyorum günlük kafein alımı ile ilgili yardımcı olur. Doğal beslenme sağlıklı beslenme ok herkes ister de yaşarken öyle olmuyo insanın canı istiyo yapcak bişi yok

Eklentiler

• image.webp
    58 KB · Görüntüleme: 49
Çok teşekkürler canım zaten ne kahve ne çay hiç birşey içmiyorum . Kola da 15 yıldır ilk kez bugün çok istedim bir bardak da asitli falan inşallah bebişime zarar vermemiştir. İnternete yazınca insanın siniri bozuluyor yok erken doğum yok bebek asitten yanmış yok bebek gelişmemiş

Hiçbir şey olmaz, canın istedi içtin bitti bu kadar daha düşünme bence. Stres yapma hiç internete kaldıysa ben de düşük yapmış gözüküyordum

kızlar hafif hasta gibiyim. nane limon bal çayı yaptım içen oldu mu ?
Bir şey olmaz ama önlemini al valla erkenden bu grip zor geçiyor bir de bizde daha zor
Kola içtim kızlar ya tutamadım kendimi çok vicdan azabı çekşyorum şuanda bişey olur mu bi taneden
Ay yok nolcak. Kağan Kocatepe hamburger falan ne yapabilir yani her gün yemediğin içmediğin sürece diyor. Ben valla arada canım isteyince içiyorum yiyorum kendimi kasmıyorum

B basiliferd sende rahimde kasılma, batma gibi ağrılar başladı mı? benim 2 gündür çok fena, baktım netten normalmiş 12. haftalalarda böyle batmalar olabiliyomuş, var mı sende de? şimdi de yeni olayımız bu

Eklentiler

• 292178D1-263C-4EEB-A3F5-995C3C19E8E5.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…