Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Selam kızlar ben de perşembe günü 3'de tekrar kontrole gideceğim. 11+4 filan olacağız doktorum kontrol süren geçmeden bakalım dedi. 2li test yapmasan bile ense kalınlığına bakacağım dedi. Duruma göre istersen yaptırabilirsin dedi, yaptırırım heralde. Siz neler düşünüyorsunuz

valla kuzum bende öğrendiğimin ilk haftalarında çok oluyordu. hatta her uykudan uyandığımda kasik ağrısı ile uyanıyordum. bu ara öyle bir his yok ama sebebi rahim genislemesinden olabilir orda ki kaslarla ilgili büyük ihtimalle.

ben normalde çok başarısız denemem olduğu için tüm tuşlara aynı anda basmak için ngs yaptırmıştım, orada sağlıklı embriyo yakalandı ama sanırım yine de yeterli olmuyor,

down sendromu ile karşılaşırsam da sonuna kadar gitme niyetindeyim, ama yine de ikili testi yaptıracağım ben

hem doktor yapalım dedi, hem de eşim biraz içini rahatlatmak istiyo sanırım

haftaya giriyorum ben teste umarım hepimizin bebekleri sağlıkla doğar

Nane limon değil de ıhlamur içtim canım bugün tekrar sordum doktorum günde 1 fincan icebilirsin dedi çay fincanı. Geçmiş olsun canım dikkat et ilerlemesin çok zor oluyor
inşallah canım yaa inşallah. Allah razı olsun dikkat etmeye çalışıyorum. annemlere geldim Allah tan yemede sıkıntım yok ama şu icmede çok sıkıntım var. sen neler yaptın kuzum bu süreçte ben görmüştüm rahatsızlandığini ama takip edemedim.

inşallah olmaz tekrar sende öyle yazıyo aynen ilk haftalarda bi oluyomuş, bi de 12. haftalarda oluyomuş ama çok uzun sürmeyecek sanırım

Bana hiç ikili testten bile bahsetmedi doktorr acaba neden

bol dua edicem canım sana . güzel haberlerine bizleri de mutlu et . sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun hepimizin

inşallah olmaz tekrar sende öyle yazıyo aynen ilk haftalarda bi oluyomuş, bi de 12. haftalarda oluyomuş ama çok uzun sürmeyecek sanırım
yok kzuum böyle batma gibi oluyor. bende çok korkuyordum o zamanlar ama sonra zamanla rahim genislemesinden dolayı olduğunu tahmin ettim. çok şükür kanama gibi bişey yaşamadım ama sana tavsiyem çok gerinme ay ben bir gerinme ihtiyacı duyuyordum o zamanlar ay ne gerinme hemde ama sen yapma o zamanlar köççükler şimdi erik kadar oldular

aa hatırladım sen bi ara geriniyorum diye yazmıştın

yok yok gerinmem merak etme zaten hiç yataktan kalkarken gerinmiyorum ama dikkat edicem mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…