Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar siz bu enerjiyi nasıl buluyorsunuz maşallah işten eve geliyorum yemek yedikten sonra bir yatıyorum uyuyorum sonra bu saatlerde uyanıp tekrar hiç uyumamışçasına tekrar uyuyorum.

Sıfır enerji içindeyim telefonu bile elime alacak takatim yok.

Eşim diyor ki uyuyup arada bana ayva keser misin diyip uyumaya devam ediyorsun napim ekşi ekşi uyku arasında ayva iyi gidiyor

Hahahahahah sen baya baya uykulara girdinn ohhh misss yaaa bende böyle hdp uyusam diyorum artık o moduna hala giremedimm

Hahahahahah sen baya baya uykulara girdinn ohhh misss yaaa bende böyle hdp uyusam diyorum artık o moduna hala giremedimm
Ay canım kafamı kaldıramıyorum ki. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyorumya gün içinde uzanmamak mı yoruyor beni bilmiyorum. Ama eve geldiğimde enkaz gibiyim bıraksalar günlerce uyurum

Ay canım kafamı kaldıramıyorum ki. Sabah 7 de kalkıp işe gidiyorumya gün içinde uzanmamak mı yoruyor beni bilmiyorum. Ama eve geldiğimde enkaz gibiyim bıraksalar günlerce uyurum
Yoruluyorsun bee canım oyüzdenn yorgunluk o hiç dinlenmen olmuyor ne zaman çıkıyorsun işten pekii varmı bi ihtimali

Yoruluyorsun bee canım oyüzdenn yorgunluk o hiç dinlenmen olmuyor ne zaman çıkıyorsun işten pekii varmı bi ihtimali
İşten ayrılma gibi mi sordun kuzum? Yoksa mesai bitişi mi?
5.30 gibi evde oluyorum. Memurum ben inşallah şu 24 haftada izne ayrılma olayını kaldırmazlarsa rahat olacak.
Şu sıra biraz işler yoğun belki bir ara doktorumdan birkaç gün rapor isterim aralarda dinlenirim gerçekten zor oluyor sabah akşam serviste midem bulanıyor falan.

Ctsi kontrolüm var çok heyecanlıyım onun için de. 8+2 olacağız. Umarım her şey yolundadır

İyi geceler sizlere öyle bir selam vereyim dedim yazdıklarınızı okuyunca. Sağlıcakla kalsın tüm bebişler

Canımm benimm evettt işten ayrılma yani izin konusunda sormuştumm sağlıcakla görücdksin bebeğiniii iyi geceler canımm

Jou canım, o imzayı her doktor istiyor mu bilmiyorum ama nedeni şu:
Eğer bebek down sendromlu doğarsa ve doktor aileye zamanında tarama testlerinden bahsetmemişse, ailenin doktoru dava etme hakkı oluyor.
Çünkü erken dönemde bir anomali tespit edildiğinde ailenin gebeliği sonlandırma hakkı oluyor.

Bir türlü aklım almıyo ama bunu. Normal dedikleri bebek down olarak doğduğunda doktor dava edilemiyor mu acaba?

Bende anlamadım onu iştee nebiliyimm bide gebelik sonlandırmakta çok gunahh yaa bile bile çocuğuna kiyıyorsun

Sende sağol canım benim iyimiyim değilmiyim bilmiyorum yaa aşırı gerginim kendimi hamile gibi hissetmiyorum buda beni geriyor haftaya cumartesi kontrolüm cumartesi gidip gitmeme arası kendimle savaşıyorum
Bende mesela hala inanamıyorum hamile değilmişim gibi bi halim var hala sanırım atlatamadım şokumu güzel haber alcaksın canımm benimm nelerle atlattık burda

Bende mesela hala inanamıyorum hamile değilmişim gibi bi halim var hala sanırım atlatamadım şokumu güzel haber alcaksın canımm benimm nelerle atlattık burda
Hepimiz güzel haber alalım inşallah hayırlısıyla atlatalım şu kalan zamanı güzelcene hareketleri hissedince rahat nefes alırız inşallah ozamanda huzur vermeyiz bebişlere biz hareket etsene oynasana

Hepimiz güzel haber alalım inşallah hayırlısıyla atlatalım şu kalan zamanı güzelcene hareketleri hissedince rahat nefes alırız inşallah ozamanda huzur vermeyiz bebişlere biz hareket etsene oynasana
Aayyy evett o kesinn hele ben hiç bırakmamm bide o sırası gelecekkk niye oynamıyo niye hareket etmiyor feryat ederiz burda

Memnun musunuz?? Ben konyaya geçince gitmek üzere araştırıyorum da Sibel hiç duymamıştım Aysel kamer var bi aklımda.
Çok memnunum, gebeliğim de önce Allah tabi sonra onun sayesinde gerçekleşti. Tedavimin 2.ayında sonuç aldım. Doçent Dr. Perinatolog aynı zamanda kendisi, riskli gebelik uzmanı, işini şansa bırakmayan cinsten. Aynı zamanda sıcak kanlı, sorduğuma cevap almada hiç bir sıkıntı yaşamadığım bir doktor Allah razı olsun Eşim de bende çok seviyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…