- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #9.941
Kafası solda kız ayaklarını da kaldırmış kuzucukBir Pelincik kuzum
Kafası nerede onu bile cozebilmis değilim10 gün önce kafa solda idi şimdi sağa dönmüş sanırım hiç anlamıyorum
Ay evet bendede var bu hamilelikte önce tam tersiydim bu aradaİyi akşamlar hepinize can sıkan psikolojik bir şeyden bahsedeceğim. Cinsel isteksizlik sadece bende mi var. Bu konular tabi rahat konuşulmuyor ama insan kafaya takıyor.
Ama şunu da düşünüyorum belki de bebeğe bişey olacak psikolojisi de cinsel isteksizlik yapıyor olabilir ben o kafadayım çünkü doktor bişey de demedi ama 4 yıl sonra hamile kalınca insan haliyle korkuyorİyi akşamlar hepinize can sıkan psikolojik bir şeyden bahsedeceğim. Cinsel isteksizlik sadece bende mi var. Bu konular tabi rahat konuşulmuyor ama insan kafaya takıyor.
Bende de genel anlamda var. Ara ara böyle istek oluyor ama 12 haftadan öncede nolur nolmaz diye bir araya da gelmiyoruzİyi akşamlar hepinize can sıkan psikolojik bir şeyden bahsedeceğim. Cinsel isteksizlik sadece bende mi var. Bu konular tabi rahat konuşulmuyor ama insan kafaya takıyor.
Bende de genel anlamda var. Ara ara böyle istek oluyor ama 12 haftadan öncede nolur nolmaz diye bir araya da gelmiyoruzAslında koku hassasiyeti var bende. Eşime sarımsak mı yedin diyorum dışardan gelince adam sarımsak gibi kokuyor bana ya
Demek ki normal birşey böyle hissetmem. Doktora soracağım gittiğim zaman.biz de aynı şekilde bebeğe birşey olur diye bir araya gelmedik. Ama denedik bir kez omda da canım yandı.bıraktık. İsteksizlikten galibaAma şunu da düşünüyorum belki de bebeğe bişey olacak psikolojisi de cinsel isteksizlik yapıyor olabilir ben o kafadayım çünkü doktor bişey de demedi ama 4 yıl sonra hamile kalınca insan haliyle korkuyor
Yazdım bi kenaraÇok memnunum, gebeliğim de önce Allah tabi sonra onun sayesinde gerçekleşti. Tedavimin 2.ayında sonuç aldım. Doçent Dr. Perinatolog aynı zamanda kendisi, riskli gebelik uzmanı, işini şansa bırakmayan cinsten. Aynı zamanda sıcak kanlı, sorduğuma cevap almada hiç bir sıkıntı yaşamadığım bir doktor Allah razı olsunEşim de bende çok seviyoruz.
Bende aynıyım denedik bir kere stres yaptığım için vajinal kuruluk yaşıyordum bizde birdaha denemedikDemek ki normal birşey böyle hissetmem. Doktora soracağım gittiğim zaman.biz de aynı şekilde bebeğe birşey olur diye bir araya gelmedik. Ama denedik bir kez omda da canım yandı.bıraktık. İsteksizlikten galiba
Bu konuda doktorlar önlem almaya başlamış. Gittiğimde muayenehanesinde bana bi kağıt imzalattılar bunlar tanı değil tarama testi kesin sonuç vermez vs falan yazıyordu hatta bi de zimmet defteri gibi bişi imzaladım bilgilendirildim falan yazıp. Çok dava varmış bu konuda. Ama doktorların da suçu olduğunu düşünmüyorum çünkü ikili testte ihtimal çıkıyormuş 1/200 gibi her türlü sıfır olmadıkça o ihtimal var sonuçta.@cotton canım, o imzayı her doktor istiyor mu bilmiyorum ama nedeni şu:
Eğer bebek down sendromlu doğarsa ve doktor aileye zamanında tarama testlerinden bahsetmemişse, ailenin doktoru dava etme hakkı oluyor.
Çünkü erken dönemde bir anomali tespit edildiğinde ailenin gebeliği sonlandırma hakkı oluyor.
Bir türlü aklım almıyo ama bunu. Normal dedikleri bebek down olarak doğduğunda doktor dava edilemiyor mu acaba?
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun.Kızlar hepinize merhaba . Dün kontrolum vardı. Geç döllenme demişti dr ama şimdi yakalamış çok şükür. Hepiniz umdugunuza kavuşun amin.11+2 dedi ama usg kağıdında 11.0 yazıyor bilgisi olan var mı. Bir diğer sorum da kalp atışı kısaltması yazmıyor nette baktım kâğıtta yok sanki birisi yorumda yazmıştı şu iki değer çarpılıyor öyle çıkıyor diye. Bu arada bende ikili testi yaptırmicam çokyakın arkadaşımın gebeliği zehir oldu ama çok şükür sağlıklı bir kızı oldu.hic unutamam.kizimdada 8 yıl önce yaptırmadım. Hem yüzde yüz doğruluk payı yok diyorlar bilsem ne olcak. Bir mudahele olsa tedaviye yönelik muhakkak yaptırılır ama kesin dahi değil yaptıran yaptırmayan herksin hayırlı sağlıklı evlatları olsun bu arada hiç uyuyamiyorum sabaha karşı hep gün icindede çok değil..
Arzunun artması veya azalması hatta tiksinmek de normal kabul ediliyorİyi akşamlar hepinize can sıkan psikolojik bir şeyden bahsedeceğim. Cinsel isteksizlik sadece bende mi var. Bu konular tabi rahat konuşulmuyor ama insan kafaya takıyor.
Amin, inşallah canım.Bu konuda doktorlar önlem almaya başlamış. Gittiğimde muayenehanesinde bana bi kağıt imzalattılar bunlar tanı değil tarama testi kesin sonuç vermez vs falan yazıyordu hatta bi de zimmet defteri gibi bişi imzaladım bilgilendirildim falan yazıp. Çok dava varmış bu konuda. Ama doktorların da suçu olduğunu düşünmüyorum çünkü ikili testte ihtimal çıkıyormuş 1/200 gibi her türlü sıfır olmadıkça o ihtimal var sonuçta.
Hepimiz sağlıklı bebeklerimizi kucaklarımıza alalım umuyorum
kuzum benimde aynı şekilde korkudan dolayı bir isteksizlik söz konusu. bizde geçen denedik ama ben devam edemedim. korktum bişey olur diye. 13. haftadan sonra sıkıntı yaşamazsınız diyorlarDemek ki normal birşey böyle hissetmem. Doktora soracağım gittiğim zaman.biz de aynı şekilde bebeğe birşey olur diye bir araya gelmedik. Ama denedik bir kez omda da canım yandı.bıraktık. İsteksizlikten galiba
kuzum onda da yanılma payı oluyormuş bı yerlerde okumuştum hiçbir testin güvenirliği yok . tabi ikili taramadan daha az yanılma payına sahip.Amin, inşallah canım.
Evet, çok dava olduğunu söyledim zaten.
Doktorların bir suçu var demiyorum ki ben, böyle güvenilirliği düşük bir tarama testi ile gebeliğe son verme veya devam etme kararını aileye bırakan sisteme sitem ediyorum.
Böyle bir kanun olacaksa devletin güvenilirliği yüzde 99 olan Fetal DNA Test yapması gerekir bana göre.
benim doktorum da hic kalp atış oranıyla ilgili yorum da bulunmuyor bu defa gittiğimde soracagim ama. herhangi sıkıntı olsa söyler diye çok da takılmıyorum açıkçası tek sıkıntı görüntü bir hafta geride bende. Umarım o da toparlarMerhaba, öncelikle hayırlı olsun.
Doktorun ölçümü 11+2, sizin son adet tarihinize göre 11+0 olabilir. Veya tam tersi olabilir. USG kağıdına GA olarak bir tanesini yazmıştır.
Kalp atışı Fetal Hearth Rate diye geçiyor, HR veya sayının sonunda bpm yazması gerekiyor. Ama bazen doktorlar o görüntünün çıktısını vermiyorlar.
Tek tek her mesajı okurum ama şu iki değerin çarpımı kalp atışı diye bir yorum görmedim ben bu sayfada.
Ya ben kaçırdım, ya da siz sayfaları karıştırmış olmalısınız.
Çok normal seyler cancan konusmada hiç bir sakincada yok. Hamilelikte ya canin isteniyomus ya da benim gibi aziyomussunİyi akşamlar hepinize can sıkan psikolojik bir şeyden bahsedeceğim. Cinsel isteksizlik sadece bende mi var. Bu konular tabi rahat konuşulmuyor ama insan kafaya takıyor.
3-4 gündür bende de var. Üstüne şeffaf akıntım da bir nebze arttı. Sürekli kanama mı oldu diye lavaboya gitmekten gına geldi.B basiliferd sende rahimde kasılma, batma gibi ağrılar başladı mı? benim 2 gündür çok fena, baktım netten normalmiş 12. haftalalarda böyle batmalar olabiliyomuş, var mı sende de? şimdi de yeni olayımız bu
Aynen öyle canım, sonuçta diğerine göre güvenilirliği çok daha yüksek.kuzum onda da yanılma payı oluyormuş bı yerlerde okumuştum hiçbir testin güvenirliği yok . tabi ikili taramadan daha az yanılma payına sahip.Allah hepimize sağlıklı ihsan sahibi hayırlı evlatlar nasip etsin . Benim yengeminde bu ikili tarama da bebeğin hasta olabilir dediler gebeliğini nasıl geçirdiğini o biliyor. Cok şükür sağlıklı bir bebisimiz oldu. şimdide 2 yaşında . Hatta yengem şey der o her ağladıkça içimden bı parca sokuluo der. zor bir hamilelik yaşadığı için Annelik gerçekten kutsal birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?