Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merak etme, bebek büyüdükçe düzelir canım.
Ayrıca geç döllenme falan da olabilir yani, dert etme.
Gelişimi önemli olan.
Düzenli olarak büyüyor sonuçta.

Ben ikili test yaptırmak istemiyorum aslında ama bana soracaklar mı bilmem. İlk randevuda ikili test de var çünkü istemiyorum desem sorun edebilirler risk olursa doktorun bakması gerekecek, sorun yoksa ebeler bakacak diye. Orda bir risk çıksa fetal DNA yı yaptıramam aşırı pahalı. O psikoloji ile doğumu bekleyip hayatı zehir etmek istemiyorum kendime. Ne yazıldıysa onu göreceğim zaten ama olmayan bir şeyden kendimi üzmek istemiyorum. Fetal DNA yaptırabilecek olsam ikili de isterdim belki.

Cancan bende yuetdisindayim isvicredeyim. Burasida oyle ama tam degil. Soyle ki, ben istedigim doktora gidebiliyorum istedigim yerde dogum yapabiliyorum. Evet dogumu ebeler gerceklestiriyo ama benim kadin doktoruma haber ediyolar oda son dakika geliyor. Sadece kontrol tedbir amaçli yani. Sen nerdesin ?? Ama soyle biseyde var, doktordan doktora degisiyo bence randevu icin. Mesela benimki randevu vermeden bana soruyo 1 ay mi 2 haftami diye.

Kızlar ikili test yerine ben perinatologa gitmeyi düşünyorum. Doktorun sevk edip yönlendirmesi gerekiyormuş hatta instagramda dr mehmet fatih karslıya sormuştum gelebilirsin demişti Hatay devlet hastanesinde, bugün kontrole gittiğimde doktora soracağım. Perinatolog olduğu için ekstra ücretli olmaz değil mi kızlar?

Hmm anladım canım ya beni daha çağıran yok ya ondan çok ayrıntılı bilmiyorum gidince netleşir artık. Hong Kong'da yaşıyorum.

Kızlar kovid önlemlerinden dolayı doğuma eşi almama gibi bir durum var mı? Gerçi daha çok erken ama ben bir sitede okudum burda öyleymiş şu an eşler giremiyormuş. Türkiye'de nasıl? Veya başka ülkelerde olan kızlar sizde nasıl?

Burada doguma ve ziyarete simdilik sadece es gelebiliyo. Bakalim seneyede allah kerim

Kuzuu magnorm alsana bana çok iyi geldi doktorunun numarası varsa sor magnezyum yani zararı olmaz ben kabızlıktan çok çektim onda şifa buldum
bu cumartesi doktor randevum var sorayım kuzu o zaman doktora bunu
canım dinimi değil mi bilmiyorum ama apartmanımız da tecrübeli bir abladan geçen gün istemiştim kitap isimleri;
Doğan cüceoğlu içimizdeki çocuk
doğan cüceoğlu geliştiren anne baba
kendine güvenen çocuklar yetiştirmek
çocuğunuzla iş birliği yapın
çocuğunuza sınır koyma
Adem Güneşin kitapları da güzelmiş Youtube da videoları da varmış adam çocuk konusuna gönlünü vermiş.
ben daha almadım kitapları o yüzden nasıl olduklarını bilmiyorum ama öneriyi önereyim dedim :)
Kız sormaaa dün süt içtim içmez olaydım anam bir gaz bir gaz ilk defa böyle bir şey oldu
süt benim korkulu rüyam ama içmem lazım sabahları çok peynir yiyemiyorum en azından süt biraz da olsa destekler diye içiyorum. sonrasın da gazman gibi geziyorum etrafta :)
Kefiri ben de çok severek ve faydasını görerek tüketiyordum. Ama 6. Haftamdı sanırım, tiksindim. Şu an göresim yok.
ben de sadecesini içemiyorum. meyveli olarak tüketim sağlıyorum o da çok etki ediyor. dün akşam üşenmedim gittim aldım bu sabah işlem tamamdı resmen
valla dün dayanmadım yedim ben de hamburger can bu istiyor adjakjals
valla gizliden okuyorum orayı bazıları öyle yazmışlar
ayy kendimi yalnız hissediyordum hahahaha yalnız değilmişim :) :) ben de gizliden gizliye bakıyorum oraya :)
İyi akşamlar hepinize can sıkan psikolojik bir şeyden bahsedeceğim. Cinsel isteksizlik sadece bende mi var. Bu konular tabi rahat konuşulmuyor ama insan kafaya takıyor.
gram istek yok :) hafta da 1 defa zorla yapıyorum resmen. o da eşim artık kafayı yemesin diye hahahaha. istemiyorum diye kurulukta oluyor sanırım. zar zor bir şeyler yapıyoruz. kayganlaştırıcı kullanmakta istemiyorum bebeğe zarar verir belki diye.
12 hafta geçtikten sonra bence daha rahat olurum gibi. umarım ki doğumdan sonra bu şekilde devam etmez. hamile kalmadan önce yoktu böyle bir şey maşallahım vardı hahahahaha şimdi tık yok hahahahah

Çok haklısın canım.
Türkiye’de isteğe bağlı ama orada prosedür nasıldır hiç bilmiyorum.

Tıpkı aşı gibi, bu tarama testleri de tamamen şahsi meseleler.
Yaptırana niye yaptırıyorsun denmeyeceği gibi yaptırmayana da aaa muhakkak yaptır denmemeli.

Ben geçen gün medipol’de kadın bir perinatolog buldum.
Aradım randevu için, 760 lira muayene ücreti.
Öğrenmeden gitme bence.

Burada doguma ve ziyarete simdilik sadece es gelebiliyo. Bakalim seneyede allah kerim
Aynen canım Allah kerim. Bir yazı daha buldum girişte kovid testi yapıyorlarmış negatifse alıyorlar diye günceli buysa iyi çünkü düşündükçe tuhafıma gidiyor tek başına olmak :)

Bende aynıyım denedik bir kere stres yaptığım için vajinal kuruluk yaşıyordum bizde birdaha denemedik
Arzunun artması veya azalması hatta tiksinmek de normal kabul ediliyor sonra geçecektir
kuzum benimde aynı şekilde korkudan dolayı bir isteksizlik söz konusu. bizde geçen denedik ama ben devam edemedim. korktum bişey olur diye. 13. haftadan sonra sıkıntı yaşamazsınız diyorlar
Sağolun kızlar. Biz denedik ama ilerleyemedik hem kuruluk hem de isteksizlikten. Zaten çok acıdı devam etsek tahriş olabilirdi.İnşallah bu böyle devam etmez doğumdan sonra.

Canım eşler doğuma alınıyor. Kovidin ilk zamanları fotoğrafçılar alınmıyordu doğuma özel fotoğrafçı tutuluyor ya. Ama şuanda onlar da alınıyor

Kardeşim 4 hafta önce Pendik Via Medical Park’ta doğum yaptı, normal doğum olduğu için eşini aldılar doğuma.
Sezaryende almıyorlardı.
Ziyaretçi kısmına gelince, odada 10 kişi olduğumuz bile oldu.
Yani hastaneden hastaneye değişiyor prosedürler.

Ben kendi özel gittiğim doktorum da ikili test yaptıracağım, bir de üniversite hastanesinde perinatolog var ona da gideceğim haftaya tam 12 haftalık olunca.Üniversite hastanelerine giderseniz belli bir ücreti var ama uygun oluyor zaten ücret

Kızlar hiçbir şey yiyemedim bugün. Gripten önce de vardı ama şu an çok fazla yediğim hiçbir şeyden zevk almıyorum tat koku şeklinde değil en çok sevdiğim şeyleri bile görecek gözüm yok.
Yiyemiyorum diye bebeğim beslenemezse diye düşünüyorum bir de

hiç merak etme o beslenir, aynı şeyi düşünüyordum, su içsem bile çıkarıyordum, yine de kocaman olmuştu

12. hafta gibi düzene girecek inşallah merak etme, benim yaklaşık 4 gün oldu sanırım düzeldi ama öncesi korkunçtu aynı endişeleri taşıyodum ama o besleniyo içini ferah tut

Canım benim de öyle işte kuruluk var kayganlaştırıcı bebeğe zarar verir diye kullanmadım ama böyle de kanar yani tahriş olur inşallah geçer bu drum

İyi akşamlar hepinize can sıkan psikolojik bir şeyden bahsedeceğim. Cinsel isteksizlik sadece bende mi var. Bu konular tabi rahat konuşulmuyor ama insan kafaya takıyor.
Ben de de istek yok zaten ilk 3 ay uzak durmayı tercih ettim doktorum bu konu hakkında bişey demedi ama öncesinde düşüklerim olduğu için sanırım evhamlıyım birde ilk trimester değil ama 2. De baya istek oluyomuş diye duydum

Bakayım bi canım sağol

Bende daha önce düşük yaşadığım için ve doktor sağlıklı bulmadığı için bana yasakladı. İşime geldi inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…