Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Mide bulantısından dolayı mı yoksa bulantı yok sadece tiksinme mi var? Bulantı için bana prilam 2 yetmiyordu 3 e çıkarınca baya rahatladım yani baya derken en azından ayva armut muz falan yiyebilmeye başladım hatta öğlen yemeğimde quark yaban Mersinli olanı yedim ne kokusu var ne bişi içine muz doğruyorum belki yiyebilirsin sen de bir dene Bebek her türlü besleniyormuş üç doktora ayrı ayrı sordum ilk üç ay sorun teşkil etmiyor dediler.

Canım benim de öyle işte kuruluk var kayganlaştırıcı bebeğe zarar verir diye kullanmadım ama böyle de kanar yani tahriş olur inşallah geçer bu drum
Benim de kuruluğun aksine öyle bir akıntım var ki bıktım artık diyebilirim. Ne değişik bişi herkeste farklı yaa her hamilelik başka bir hikaye

Canım benim de öyle işte kuruluk var kayganlaştırıcı bebeğe zarar verir diye kullanmadım ama böyle de kanar yani tahriş olur inşallah geçer bu drum
Ben Hafif su ile ıslattm ama bende hamile kaldım kalalım sadece 2 defa yani o da biraz eşimin ısrarı üzerine bana kalsa ben hiç yapmayacağım ilk aylarda oluyor sanırım biraz isteksizlik

Katılıyorum yaa bence zaten zamanla o da gelir SGK hastanelerine. Çünkü zaten burda yapılanlar da örnek yurt dışına gidiyormuş. En son böyleydi belki şimdi tr laboratuvarlarında da yapıyorlardır bilmiyorum. Fetal DNA mı yaptıracaksınız siz

minik kuzucuklar büyüyorlar maşallah. Bir daha ne zaman çağırdı

Ohh çok şükür hep iyi haber alalım inşallah

aiiyy maşallahh bulantılarının azalmasına çok sevindim umarım öyle devam eder

demek seninki kuduruk olmayacak akıllı uslu olacak

Yaaaaaaaaaa nasıl sevindimm ben sana hep diyordumm hissediyorumm güzel haberler duycaksın dedim hep sanaaa oohh ohh iyi mide bulantın bittii benim hala tam bitmedii hareket daha erken tam 4cü ayinda oluyormuş bu

Son düzenleme:
Oyyy maşallah gidince haber verirsin ben de çok merak ediyorum özel perinatologlar çok pahalı
Allahım maşallah ben de gideceğim birazdan inşallah sağlıkla ilerliyordur beni de duanıza katın lütfen

Maşallah inşallah hep böyle güzel haberler alırız

Umarım kuzucum çok bulantım yok ama yediklerimden zevk alamiyorum işte
İştahla başlıyorum yemeye 2 lokma ancak yiyebiliyorum direk kesiliyorum yemeklerin eski tadı yokmus gibi geliyor. Aman beslensin kuzucuklar. Muz yedim şimdi markete gidince dediğine de bakayım canım

Maşallah gözün aydın rahatlamıșsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…