Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaptırmak istemiyorum aşıyı ama yumurtanın beyazının tadımını yaptırmak istiyorum ne olur ne olmaz. Annem geçen vermiş işte patates tostu içinde vücutta yer yer 5-6 tane kırmızı nokta gibi şeyler vardı dağınık ama baya saat sonra fark ettim. Şimdi eline ekmekte tutuşturuyor annem beyazdan mı oldu bilemedim. Söndü 1-2 gün sonra bir daha deneyeceğim bakayım. Sence bir şeyin içinde mi vermek daha iyi sade mi?

Her şey üst üste gelir zaten.. İnşallah orta yol bulunur kuzum ya çok zor şu bakıcı işleri.. Ne olur ne olmaz diye benimde bir araştırma yapmam lazım

Ay inşallah öyledir kendime kızıyorum sonra neden yapıyorsun yaptırıyorsun böyle diye.. Mecbur kalınca yapmam dediğini yaptığın şey evlat oluyor

Valla 2 damla idrarla bu çıktı tahlil veremedik o zaman. Ankaradaki doktor iştahsızlık kusma yoksa laboratuvar hatasıdır dedi. İşte bende yeniden verdim tahlilde bi tık enfeksiyon var kültür yine çıkmadı. Doktor antibiyotik verdi kültür verin onu görmek istiyorum sonra şuruba başlayın şimdilik çay kaşığı ile dedi. Tekrar kültür verdik dün çıktı üreme yok yazıyor. Doktorda kültür temiz bir kaç güne geçmezse belirtiler göreyim dedi. İşte sorun şu bizimki sanırım mamayı sevmiyor anlamış olduk bebe bisküvisi ile mama yapınca içiyor zorla da olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…