Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy şaka yapıyorsun kuzum yaaa hemen çıkarayım bn onu walla bak doğru dion . Alarm kuruom hatta perşembe akşamına eşime vereyim cuma günü namaza gidip camiye bi yere gomsun
Ne kadar doğru göbek bağı mevzusu bilmiyorum ama yani heralde niyetle mi önemli oluyor bilemedim. Böyle bir durum var Benimki de cami bahçesine gömülüymüş

Bacım o nebülizatörü vermek ne kadar zordu bizde baya baya izlettik yani artık sona doğru onada kanmıyordu

Tür olarak bakteriyi vermişler. Klebsiella nın akciğerde hastalık yapanını az çok stajdan hatırlıyorum ama bu türünü hiç duymadım. İdrar yolu enfeksiyonuna neden oluyor demekki.. antibiyotik kullanımı gerekiyor sanırım bunun içinde.. idrarda ilk defa böyle bir şey duydum
Tahlili verirken yarım saat içinde yetiştirmek lazım analize kuzum.. Bir üreme çıkmış bir hata vermiş bir temiz çıkmış insanın kafası karışıyor gerçekten.. Antibiyotik kullanıyor mu şimdi Ahsen?
Bende yaptırmak istemiyorum ne yalan söyleyeyim 9. Aydaki aşıyı.. Etrafımda da kimse yok başka ilde sorayım sizde durum ne diye

Bende yapmam dediğim çoğu şeyi yapıyorken buluyorum kendimi yapamadıklarımdan da stres oluyorum cins bebeler

Gerçi aldığım bisküvinin içeriği temiz de ne bilem ya. Vercem artık yoksa iyice kuruyacak bu sıpa. Hani ek gıdayı güzel yese hiç uğraşmam mamayla falan da işte.
Hangi bisküvi aldın migrosta sayılan hummy den mi? Bebe bisküvisi arıyorum bende tariflerde hep var arada kurtarır beni çalışma esnasında çok ilgilenemiyorum.

Vallaha ben hala edemiyorumm herhalde komili daha iyidirr yemeklik zeytinyağlardan var ondan almak lazım kuzumm kavurmadan su koyuyorum pişiriyorum yanii bide kebir tereyağından kullanıyorum
Bende su ile pişiriyorum artık farklılık arıyor bebede evde zyağı var aslında doktor izin verseydi onu kullanırdım da hazır al demişti zamanında Ankara dakinede unuttum sormayı..

Reactions: Jou
Alerjen şöyle olurrr vucudu yanık gibi kızarır kabarırr yumurtada ben öyle yaşadım şok oldum
Sivıyağ yapmaz çoğu şeyde az siviyağ kullandım hiçbirşey olmadı
Kabarcıklı yoktu ama baya zaman geçmişti. Söndü 1-2 gün sonra deneyeyim olmadı. Anneme kontrol et diyorum aman bişi olmaz deyip duruyor. Eee bende işe gidince tabi zamanı zamanına olmuyor

Bende su ile pişiriyorum artık farklılık arıyor bebede evde zyağı var aslında doktor izin verseydi onu kullanırdım da hazır al demişti zamanında Ankara dakinede unuttum sormayı..
Eevtt hazırı olması lazım en doğalı bendede var ama zararlıymış pişirirken buyüzden

Tamam kuzum bakayım bende bir oraya. Bebek tarhanası OG var ama benimki yemiyor neden anlamadım. Kızların bebişleri sevmişti genelde benimki cins çıktı

Bebek sehriyesi var mıymış ya ben bizim yediğimiz sehriyeden kullanıyorum
Keçi sütlü bebe bisküvisi aldım organik onu çok sevdi bebiş. Valla her bebek farklı deneme yanılma ile bulacaksın sevdiklerini
Varmış ya bebek diye değilde bebek için özel organik adı altında bir şeyler annem organik ata tohumumu kaldı sanki diyor ama işte insan yinede düşünüyor kime sorsam öyle almışlar yanlış yapmayayım diye araştırıyorum. Keçi sütlü ürün verebiliyormuyuz genelde sütler yasak oluyorya onuda merak ediyorum hangi marka?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…