Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

En son ben bırakamam eve dedim canim dedim seninle alakalı değil annem e bole burda bak düzeni bozulmasın dedim sana guvenmesem çocuğumu bırakamam zaten abla dedim oğlumla tekrar konuscam dedi eşimde oğluyla tanışalım okul çıkışı bize gelsin oda annesinden ayrılmamış olur dedi bakalım inşallah hakkımızda hayırlısı

Köftelik pirinç bizim kullandıklarımızdan mı kullanıyorsun

Almistir kuzum hareketlendiler ya sana oyle geliyordur kasik mamalardan denedinmi onlari sever belki minnak.

Kuzum benim bir ara o kadar çok izledi ki ama seçici her şeyi izlemiyor belli başlı beğendikleri var sadece onları görürse çıldırıyor. Nebülizatör ve az bişi yemek yesin diye açmak zorunda kaldık. Biliyorum olmaması lazım ama çaresizlikle ne yapacağını bilemiyorsun. Aralarda çok nadir açıyorum bir haftadır.

Asla yapmam dediklerimizi maalesef macbur kalınca yapıyoruz :) beliste bir yere gittiğimde Tv açık görsün bakmıyor ama çizgi film açtığımda öyle anlıyor bıdıklar ilgisini çekiyor. Öyle arada kısa süreli en azından eğitici şeyler izletmenin sakıncası olmaz bence yaww :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…